Επειδη απο εχτες το εχω στην κατοχη μου να πω και εγω δυο λογακια για το ρολοι .
Πρωτον ειναι οπως τα περισσοτερα seiko ο ορισμος του value for money .
Δευτερον ειναι η πιο πιστη και τιμια επανεκδοση που εχει βγαλει εταιρεια ,πιστο σε μεγεθος και σχεδιασμο ,χωρις δηθενιες και ντεμεκ κιτρινισμενα νουμερα ,στην ιδια κατηγορια τιμης με το αρχικο .
Τριτον ,χακαρει και κουρδιζει που προσωπικα το βρισκω μεγαλη ευκολια σε σχεση πχ με τα skx .Δεν εχει μηχανη επιπεδου ΕΤΑ αλλα δεν εχει ουτε κατα διανοια και την τιμη.
Τεταρτον μπορεις να το βρεις σε παραπλησια τιμη σε φυσικο καταστημα εδω και δεν χρειαζεται να το ψαχνεις στην Σιγκαπουρη με οτι σημαινει αυτο σε κοστος ρισκο και ταλαιπωρια .
Καταπληκτικο λουρι , σουπερ ανετο και ποιοτικο ,το μπρασελε το ειδα ,δεν μου αρεσε ,πηρα με το λουρακι που ειναι και πιο πιστο στο πνευμα του ρολογιου ,απλα προσωπικο μου γουστο.
Μερικες παρατηρησεις .
Ακριβεια στην χρονομετρια δεν ειδα ακομα ,ειναι νωρις αλλα περιμενω την γνωστη αθλια που εχουν τα SEIKo συνηθως με αυτες τις μηχανες .
Θα ηθεμα μια υπογεγραμμενη κορωνα ,στο κατω κατω το εκαναν με το κουμπωμα και το μεταλλικο θυλικακι του λουριου .
Το κουμπωμα ειναι μεγαλο και τραπεζοειδες λες και ειναι απο panerai ,υπερβολικο εντελως κατα την ταπεινη μου γνωμη .