Εγώ που το έχω το seiko γιατί δε βλέπω θεματάκισ ρε παίδες;; Και να είχα μόνο ένα Seiko....Εκτός αν το συγκρίνουμε με το ΜΜ που κάνει 2,000 ευρώ. Εδώ βλέπω ότι όλος ο κόσμος το ψάχνει να το αγοράσει και ξεσκίζει στις πωλήσεις.
Ειδικά για θέματα ποιότητας ενός ρολογιού θα ήταν καλό να λαμβάνονται υπ᾽όψην γνώμες κατόχων και όχι αναγνωστών διαφόρων "reviews". (Εκτός αν μιλάμε μόνο για την εμφάνιση).Και φαντάζομαι ότι εδώ μέσα όλοι εμείς που μιλάμε για ρολόγια (που κατέχουμε) λέμε την αλήθεια και όχι ό,τι μας κατέβει για να υπερασπίσουμε - τάχα - την επιλογή μας. Άλλωστε αυτός είναι ο σκόπος του φόρουμ.Να βοηθάμε τους άλλους με τις προσωπικές μας εμπειρίες.
Και κάτι άλλο. Τί ακριβώς συγκρίνουμε; Ένα ρολόι 350 ευρώ με ένα ρολόι 1,350 ευρώ και με ένα άλλο που δεν ξέρω καν πόσο έχει;;
Εγώ που το ένα το έχω και το άλλο το διοκίμασα για πολλή ώρα σε κατάστημα και για ακόμα περισσότερη ώρα σε καφέ με φίλο κάτοχο, έχω να πω τα εξής:
Αν διαθέτεις μέχρι 400 ευρώ παίρνεις Seiko. Αν διαθέτεις χίλια τόσα παίρννεις το μή καταδυτικό 65άρι - πολύ όμορφο και πολύ ποιοτικό ρολόι. Το Tag δεν το ξέρω και δεν μου αρέσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ποιοτικότατο.
Και βέβαια αν διαθέτεις 100,000 ευρώ παίρνεις ένα Lange και τελείωσε.....
Ας μη συγκρίνουμε λοιπόν ασύγκριτα πράγματα