Αποστολέας Θέμα: Φ ω τ ο γ ρ α φ ί α  (Αναγνώστηκε 456549 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Φ ω τ ο γ ρ α φ ί α
« Απάντηση #640 στις: Οκτώβριος 23, 2018, 09:43:43 πμ »
Μπράβο ρε κουμπάρε !
Να δούμε και τίποτα όμορφο να μας φτιάξει η μέρα :up:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρες κουμπαρουλι μου!

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Οκτώβριος 23, 2018, 04:30:00 μμ »
Θα πρέπει να σου πω, φίλε Άρη, ότι με τις φωτογραφίες σου κατάφερες να με βάλεις σε σοβαρή σκέψη να επιχειρήσω ένα ταξίδι σ’ αυτή την πόλη, το συντομότερο.
Eιλικρινά, έχω εντυπωσιαστεί από τις εικόνες σου. Έχεις το ιδιαίτερο χάρισμα να βρίσκεις κάθε φορά την ιδανική γωνία λήψης και να δημιουργείς έτσι ξεχωριστά κάδρα.  Υπάρχει κάτι ανάμεσα σε Winogrand και Kertész στη δουλειά σου και, όσον ειδικότερα αφορά στις φωτογραφίσεις των ρολογιών,  μ’ αρέσει η ιδιαίτερη, υπερβατική οπτική  σου και συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίον εντάσσεις το ρολόϊ-σαν αντικείμενο-  στο χώρο, ούτως ώστε να αποτελεί φυσικό, ταιριαστό κομμάτι του - καθόλου εύκολο αυτό. Να δηλαδή  τι εννοώ :

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Οκτώβριος 23, 2018, 05:15:30 μμ »
Θα πρέπει να σου πω, φίλε Άρη, ότι με τις φωτογραφίες σου κατάφερες να με βάλεις σε σοβαρή σκέψη να επιχειρήσω ένα ταξίδι σ’ αυτή την πόλη, το συντομότερο.
Eιλικρινά, έχω εντυπωσιαστεί από τις εικόνες σου. Έχεις το ιδιαίτερο χάρισμα να βρίσκεις κάθε φορά την ιδανική γωνία λήψης και να δημιουργείς έτσι ξεχωριστά κάδρα.  Υπάρχει κάτι ανάμεσα σε Winogrand και Kertész στη δουλειά σου και, όσον ειδικότερα αφορά στις φωτογραφίσεις των ρολογιών,  μ’ αρέσει η ιδιαίτερη, υπερβατική οπτική  σου και συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίον εντάσσεις το ρολόϊ-σαν αντικείμενο-  στο χώρο, ούτως ώστε να αποτελεί φυσικό, ταιριαστό κομμάτι του - καθόλου εύκολο αυτό. Να δηλαδή  τι εννοώ :

Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που μου αποδίδεις τα έκανα εγώ;;!!

Φίλε μου σε ευχαριστώ πραγματικά εαν και δεν νομίζω ότι μπορώ ούτε για αστείο να ανταποκριθώ στο ανωτέρω κολακευτικό ποστ (παρότι ομολογώ ότι χαζοχαμογελασα λίγο από περηφάνια ...ευτυχώς που η σύζυγος έχει πάει να ψωνίσει σοκολατάκια εν αναμονή της πτήσης επιστροφής ...γιατί θα νόμιζε ότι έπαθα ηλίαση από την υπερέκθεση στον ήλιο της Τοσκάνης ..λολ) ...🥂🥂🥂

Υ.Γ. Δεν γνώριζα κανένα από τους δυο αλλά χάρη στο ποστ σου μελέτησα επιφανειακά ...τρομεροί !!!

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: Οκτώβριος 24, 2018, 11:32:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #644 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 08:59:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 09:01:19 μμ »
Μπραβο, εξαιρετικες φωτογραφιες!!!! =D> =D> =D>
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 09:01:40 μμ »
russian photo sharing
Τελικά Dennis τρομερέ
πέρα από τις ωραίες φωτο έχεις και πολλά παλιορόλογα  :p

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 09:20:53 μμ »
Τελικά Dennis τρομερέ

+1000
Ίσως από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές που έχω δει

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 09:23:36 μμ »
Μπραβο, εξαιρετικες φωτογραφιες!!!! =D> =D> =D>

Σ’ ευχαριστώ gerogian, είσαι ευγενέστατος  !

Τελικά Dennis τρομερέ

Δηλαδή, φίλε Fovos, άψυχα αντικείμενα που η μόνη πρακτική χρησιμότητά τους είναι να μετρούν το χρόνο. Ολίγον μακάβρια λειτουργία, εάν το καλοσκεφτείς, αφού στην ουσία μας υπενθυμίζουν τη θνητότητά μας. Και τώρα που το λέω, θυμήθηκα εκείνη τη διαφήμιση –νομίζω της Patek – που είναι ένας σένιος τύπος, και καλά, μαζί με το γιό του και η λεζάντα από κάτω γράφει : «Ένα  PP δεν γίνεται ποτέ δικό σου. Ανήκει στα παιδιά σου». Κάτι τέτοιο. Φούμαρα, δηλαδή. Εγώ θα ήθελα να δω  πόσα εγκεφαλικά θα βάραγε ο δήθεν έτσι και του του έλεγε ο πιτσιρικάς «-μπαμπά μπορώ να παίξω λίγο με το Πατέκι ΜΟΥ ;»

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 09:33:09 μμ »

Δηλαδή, φίλε Fovos, άψυχα αντικείμενα που η μόνη πρακτική χρησιμότητά τους είναι να μετρούν το χρόνο. Ολίγον μακάβρια λειτουργία, εάν το καλοσκεφτείς, αφού στην ουσία μας υπενθυμίζουν τη θνητότητά μας. Και τώρα που το λέω, θυμήθηκα εκείνη τη διαφήμιση –νομίζω της Patek – που είναι ένας σένιος τύπος, και καλά, μαζί με το γιό του και η λεζάντα από κάτω γράφει : «Ένα  PP δεν γίνεται ποτέ δικό σου. Ανήκει στα παιδιά σου». Κάτι τέτοιο. Φούμαρα, δηλαδή. Εγώ θα ήθελα να δω  πόσα εγκεφαλικά θα βάραγε ο δήθεν έτσι και του του έλεγε ο πιτσιρικάς «-μπαμπά μπορώ να παίξω λίγο με το Πατέκι ΜΟΥ ;»
Kαθόλου άψυχα ,έχουν ψυχή ακούμε την καρδούλα τους
άλλωστε ο χρόνος δεν μετριέται,νικιέται.
Να υποθέσω το 66 είναι το έτος γέννησης;

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #650 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 09:34:14 μμ »
+1000
Ίσως από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές που έχω δει

Καθόλου αγαπητέ 'Αρη, πίστεψέ με. Δεν διαθέτω ούτε κατ' ελάχιστο συλλεκτική νοοτροπία. Όσον αφορά στα ρολόγια, στερούμαι πειθαρχίας και στόχων, άρα τι σόϊ συλλέκτης ; Πρώτ' απ' όλα, μια συλλογή πρέπει να έχει θέμα. Πχ μαζεύω divers δεκαετίας '60. Ή, ξέρω ΄γω, πάω να κλείσω τη dirty dozen.  Εγώ δε βλέπω κανένα  θέμα. Πέντ' έξι καλά ρολόγια δεν συνιστούν συλλογή, πόσο μάλλον όταν κανένα εξ αυτών δεν είναι καν συλλεκτικό.   

Γελάω καμιά φορά που ακούω κάτι γνωστούς να μου λένε "δεν το γυαλίζω το Sub,  για να μη χάσει τη συλλεκτικότητά του" -Έλα ; Την ποιά ; "Συλλεκτικότητα" το σαμπάκι του 2000, που έχει  βγει σε πιο πολλές κόπιες από το Thriller του Μάϊκλ Τζάκσον ;

Αποσυνδεδεμένος Jiorg

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #651 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 09:58:09 μμ »

Γελάω καμιά φορά που ακούω κάτι γνωστούς να μου λένε "δεν το γυαλίζω το Sub,  για να μη χάσει τη συλλεκτικότητά του" -Έλα ; Την ποιά ; "Συλλεκτικότητα" το σαμπάκι του 2000, που έχει  βγει σε πιο πολλές κόπιες από το Thriller του Μάϊκλ Τζάκσον ;
[/quote]

Αγαπητε δινεις ρεστα!!!!
( και πολυ καλες φωτο)
Θενκς

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 10:07:55 μμ »
Καθόλου αγαπητέ 'Αρη, πίστεψέ με. Δεν διαθέτω ούτε κατ' ελάχιστο συλλεκτική νοοτροπία. Όσον αφορά στα ρολόγια, στερούμαι πειθαρχίας και στόχων, άρα τι σόϊ συλλέκτης ; Πρώτ' απ' όλα, μια συλλογή πρέπει να έχει θέμα. Πχ μαζεύω divers δεκαετίας '60. Ή, ξέρω ΄γω, πάω να κλείσω τη dirty dozen.  Εγώ δε βλέπω κανένα  θέμα. Πέντ' έξι καλά ρολόγια δεν συνιστούν συλλογή, πόσο μάλλον όταν κανένα εξ αυτών δεν είναι καν συλλεκτικό.   

Απολαυστικός!

Πάραυτα, μου θυμίζεις τον φίλο κοσντόμη που έχει ένα ρολόι απο κάθε επιθυμητή για αυτόν μπράντα με τον πιο αντιπροσωπευτικό μηχανισμό...! Προσπάθησα, να κάνω κάτι αντίστοιχο με δικά μου μέτρα και σταθμά ...αλλά βαρέθηκα σχετικά γρήγορα.

Πάμε τωρα στα κομμάτια που εχεις εάν θυμάμαι ότι έχω δει μέχρι σήμερα

1.FF, τα λόγια περιττεύουν
2.PAM 233, το ομορφότερο πανέρι για πολυ κόσμο, incl myself, κουρδιστό, 8ήμερο, καμπύλες ερωτεύσιμες
3.πενταψηφιο bluesy, κόσμημα, με σιλουέτα αξιοζήλευτη
4.ο Βαρόνος των πιλότων
5.MM300, το vfm απο την χώρα του ανατέλλοντος
6.κλείνουμε με το καταδυτικό απο τα βάθη της αβύσσου ...σαν να το βλέπω στον καρπό του Ed Harris

Θαυμασμός και μόνο!

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #653 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 10:28:06 μμ »
Εγώ σ’ ευχαριστώ Jiorg.

Χαχα, εάν ποτέ θελήσω να εκποιήσω τη «συλλογή» μου, Άρη,  ξέρω πλέον σε ποιoν θα πρέπει ν’ απευθυνθώ (7% κομίσιον, δε δίνω δεκάρα παραπάνω, να εξηγούμεθα). Με τέτοια παρουσίαση εσύ είσαι ικανός να πουλήσεις πάγο στους Εσκιμώους !

Fovos, άψυχα σου λέω, άψυχα ! Ψυχή έχει πχ αυτός εδώ  (άγνωστος μουργάκος, που προσφέρθηκε αφιλοκεδώς να ποζάρει υπομονετικά, παρά τη διάθεσή του για παιχνίδια). Έχεις δει ποτέ ρολόϊ να σε κοιτάζει έτσι ;  (και μη μου πεις τώρα ότι και τα panda dial κοιτάζουν έτσι γιατί θα βάλω τις φωνές....)

Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ..

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: Οκτώβριος 25, 2018, 10:32:13 μμ »
Εγώ σ’ ευχαριστώ Jiorg.

Χαχα, εάν ποτέ θελήσω να εκποιήσω τη «συλλογή» μου, Άρη,  ξέρω πλέον σε ποιoν θα πρέπει ν’ απευθυνθώ (7% κομίσιον, δε δίνω δεκάρα παραπάνω, να εξηγούμεθα). Με τέτοια παρουσίαση εσύ είσαι ικανός να πουλήσεις πάγο στους Εσκιμώους !

Fovos, άψυχα σου λέω, άψυχα ! Ψυχή έχει πχ αυτός εδώ  (άγνωστος μουργάκος, που προσφέρθηκε αφιλοκεδώς να ποζάρει υπομονετικά, παρά τη διάθεσή του για παιχνίδια). Έχεις δει ποτέ ρολόϊ να σε κοιτάζει έτσι ;  (και μη μου πεις τώρα ότι και τα panda dial κοιτάζουν έτσι γιατί θα βάλω τις φωνές....)

Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ..
Απολαυστικος πραγματικα στο γραπτο λογο...! Πολλα μπραβοοο!! Και για τις φωτο σου και για τα οσα ωραια γραφεις και για την ολη κοσμια παρουσια... πραγματικα εκλειπουν τετοιες παρουσιες..

Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: Οκτώβριος 26, 2018, 09:24:40 πμ »
θυμήθηκα εκείνη τη διαφήμιση –νομίζω της Patek – που είναι ένας σένιος τύπος, και καλά, μαζί με το γιό του και η λεζάντα από κάτω γράφει : «Ένα  PP δεν γίνεται ποτέ δικό σου. Ανήκει στα παιδιά σου». Κάτι τέτοιο. Φούμαρα, δηλαδή. Εγώ θα ήθελα να δω  πόσα εγκεφαλικά θα βάραγε ο δήθεν έτσι και του του έλεγε ο πιτσιρικάς «-μπαμπά μπορώ να παίξω λίγο με το Πατέκι ΜΟΥ ;»
Καλημερα.
Ναι διαφημιση της Πατεκ ειναι.
Και φυσικα δεν δινεις σε εναν πιτσιρικα ρολοι να παιξει ασχετου αν προοριζεται για αυτον.
Και φυσικα θα το παραλαβη σε ηλικα που δεν θα ειναι πιτσιρικας. Ετσι θα μπορεσει να το σεβαστη.
Δεν εχει την αισθηση της πολυτιμοτητας οταν προοριζεται για μεταβιβαση.
Αυτο ισχυει ειτε το ρολοι ειναι Πατεκ ειτε Q&Q.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 26, 2018, 09:35:22 πμ από Aris911 »

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #656 στις: Οκτώβριος 26, 2018, 09:31:16 πμ »
άλλωστε ο χρόνος δεν μετριέται...
Δημητρη καλημερα και χρονια πολλα.
Το ρολοι εκτος τα αλλα το βασικο που κανει ειναι να μετρα τον χρονο.
Σου δειχνει τι ωρα ειναι οταν ξυπνας. Ποση ωρα εμεινε ακομα μεχρι να σχολασεις απο την εργασια σου. Ποση ωρα θελει ακομα να γινει το φαγητο και γενικα ποση ωρα θελουμε ακομα μεχρι να γινει κατι.
Ειναι δηλαδη οργανο μετρησης χρονου.

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: Οκτώβριος 26, 2018, 09:40:59 πμ »
Δημητρη καλημερα και χρονια πολλα.
Το ρολοι εκτος τα αλλα το βασικο που κανει ειναι να μετρα τον χρονο.
Σου δειχνει τι ωρα ειναι οταν ξυπνας. Ποση ωρα εμεινε ακομα μεχρι να σχολασεις απο την εργασια σου. Ποση ωρα θελει ακομα να γινει το φαγητο και γενικα ποση ωρα θελουμε ακομα μεχρι να γινει κατι.
Ειναι δηλαδη οργανο μετρησης χρονου.
Άρη σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...
Εγώ το είπα με αυτή την έννοια :
«ο χρόνος είναι η εικόνα του αιωνίου χρόνου της αιωνιότητας»  Πλάτων

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #658 στις: Οκτώβριος 26, 2018, 09:45:48 πμ »
Καλημερα.
Ναι διαφημιση της Πατεκ ειναι.
Και φυσικα δεν δινεις σε εναν πιτσιρικα ρολοι να παιξει ασχετου αν προοριζεται για αυτον.
Και φυσικα θα το παραλαβη σε ηλικα που δεν θα ειναι πιτσιρικας. Ετσι θα μπορεσει να το σεβαστη.
Δεν εχει την αισθηση της πολυτιμοτητας οταν προοριζεται για μεταβιβαση.
Αυτο ισχυει ειτε το ρολοι ειναι Πατεκ ειτε Q&Q.

Προφανώς δεν το δίνεις. Αλλά εν προκειμένω δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι το μαρκετίστικο ευφυολόγημα, ότι -και καλά- αγοράζοντας (ειδικά) ένα Πατέκ κουβαλάς στο χέρι σου βαριά πολιτιστική κληρονομιά για τις επόμενες γενεές  ???   

"-Με γειά το Πατέκι ρε φίλε !"
"-Α, δεν είναι δικό μου"
"-Και τίνος είναι δηλαδή ;"
"-Των δισεγγόνων μου...."
"-Σούπερ ! Ελπίζω να έχεις αφήσει στην οικογένεια και κάνα καταπίστευμα των εκατό χιλιάδων ευρώ για να γίνονται τα προβλεπόμενα σέρβις στο ενδιάμεσο"

Χρόνια πολλά Fovos ! Ό,τι επιθυμείς.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Οκτώβριος 26, 2018, 09:52:48 πμ »
Προφανώς δεν το δίνεις. Αλλά εν προκειμένω δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι το μαρκετίστικο ευφυολόγημα, ότι -και καλά- αγοράζοντας (ειδικά) ένα Πατέκ κουβαλάς στο χέρι σου βαριά πολιτιστική κληρονομιά για τις επόμενες γενεές  ???   

"-Με γειά το Πατέκι ρε φίλε !"
"-Α, δεν είναι δικό μου"
"-Και τίνος είναι δηλαδή ;"
"-Των δισεγγόνων μου...."
"-Σούπερ ! Ελπίζω να έχεις αφήσει στην οικογένεια και κάνα καταπίστευμα των εκατό χιλιάδων ευρώ για να γίνονται τα προβλεπόμενα σέρβις στο ενδιάμεσο"

Χρόνια πολλά Fovos ! Ό,τι επιθυμείς.

:lol: :lol:

Εντάξει πιστεύω ότι το να κληροδοτήσεις 2-3 Patek, πάει σετάκι με το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Giant, το στάβλο με τα Αραβικά καθαρόαιμα κλπ.

Τι;
Όχι;