Καθόλου αγαπητέ 'Αρη, πίστεψέ με. Δεν διαθέτω ούτε κατ' ελάχιστο συλλεκτική νοοτροπία. Όσον αφορά στα ρολόγια, στερούμαι πειθαρχίας και στόχων, άρα τι σόϊ συλλέκτης ; Πρώτ' απ' όλα, μια συλλογή πρέπει να έχει θέμα. Πχ μαζεύω divers δεκαετίας '60. Ή, ξέρω ΄γω, πάω να κλείσω τη dirty dozen. Εγώ δε βλέπω κανένα θέμα. Πέντ' έξι καλά ρολόγια δεν συνιστούν συλλογή, πόσο μάλλον όταν κανένα εξ αυτών δεν είναι καν συλλεκτικό.
Γελάω καμιά φορά που ακούω κάτι γνωστούς να μου λένε "δεν το γυαλίζω το Sub, για να μη χάσει τη συλλεκτικότητά του" -Έλα ; Την ποιά ; "Συλλεκτικότητα" το σαμπάκι του 2000, που έχει βγει σε πιο πολλές κόπιες από το Thriller του Μάϊκλ Τζάκσον ;
Απολαυστικός!
Πάραυτα, μου θυμίζεις τον φίλο κοσντόμη που έχει ένα ρολόι απο κάθε επιθυμητή για αυτόν μπράντα με τον πιο αντιπροσωπευτικό μηχανισμό...! Προσπάθησα, να κάνω κάτι αντίστοιχο με δικά μου μέτρα και σταθμά ...αλλά βαρέθηκα σχετικά γρήγορα.
Πάμε τωρα στα κομμάτια που εχεις εάν θυμάμαι ότι έχω δει μέχρι σήμερα
1.FF, τα λόγια περιττεύουν
2.PAM 233, το ομορφότερο πανέρι για πολυ κόσμο, incl myself, κουρδιστό, 8ήμερο, καμπύλες ερωτεύσιμες
3.πενταψηφιο bluesy, κόσμημα, με σιλουέτα αξιοζήλευτη
4.ο Βαρόνος των πιλότων
5.MM300, το vfm απο την χώρα του ανατέλλοντος
6.κλείνουμε με το καταδυτικό απο τα βάθη της αβύσσου ...σαν να το βλέπω στον καρπό του Ed Harris
Θαυμασμός και μόνο!
Sent from my iPad using Tapatalk