Αποστολέας Θέμα: Ανδρικό στυλ  (Αναγνώστηκε 237186 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Ανδρικό στυλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 15, 2016, 09:48:54 πμ »

Δέκα χρόνια πριν.
Ρε Άγγελε που βρήκες τη φωτογραφία μου;

Η πλάκα Χάρη είναι πως οι φίλοι μου στη Θεσσαλονίκη με φωνάζουν Ζακ.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 15, 2016, 10:50:04 πμ »
....
 Του καραφλούλη γυαλάκια που προανέφερα, απλά δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο ταίριασμα των ρούχων.
...

Ο "καραφλούλης γυαλάκιας", όπως τον λες, έχει κάνει υπερ-ΑΨΟΓΟ συνδυασμό ρούχων!
Κρίμα που δεν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες του, να παίρνουν μαθήματα μερικοί.

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 15, 2016, 11:05:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 16, 2016, 12:14:47 μμ »
συκα

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ανδρικό στυλ
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 21, 2016, 08:08:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 21, 2016, 08:20:01 μμ »

τι καρπό έχει ο τύπος?? το 48άρι φαίνεται σα 40άρι...

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 21, 2016, 10:14:10 μμ »
κι από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν κουλ...

Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 21, 2016, 10:20:37 μμ »
τη μέρα του γάμου του έγιναν 3 απόπειρες αυτοκτονίας στο Μιλάνο.

απαράμιλλο στυλ.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 21, 2016, 10:27:52 μμ »
τη μέρα του γάμου του έγιναν 3 απόπειρες αυτοκτονίας στο Μιλάνο.

απαράμιλλο στυλ.

Καλά και εμείς όταν παντρευτήκαμε, κλείσανε 3 μπουζουξίδικα..
(που λέει, ο λόγος!)

Και τι ακριβώς μας λέει η παραπάνω φωτό, Στράτο;
Ως προς το στυλ εννοώ..

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 21, 2016, 10:39:19 μμ »
Καλά και εμείς όταν παντρευτήκαμε, κλείσανε 3 μπουζουξίδικα..
(που λέει, ο λόγος!)

Και τι ακριβώς μας λέει η παραπάνω φωτό, Στράτο;
Ως προς το στυλ εννοώ..

στην αρχή του νήματος είπες ότι μια σωστή σιλουέτα είναι ότι χρειάζεται για να χτίσει κάποιος το στυλ του.

κατά τη γνώμη μου κάποιοι όπως ο Mcqueen κι ο Maldini, έχουν τέτοιο αέρα που είναι στυλάτοι παντού και πάντα...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 21, 2016, 10:46:30 μμ από Stratos »

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 21, 2016, 10:50:46 μμ »
στην αρχή του νήματος είπες ότι μια σωστή σιλουέτα είναι ότι χρειάζεται για να χτίσει κάποιος το στυλ του.

κατά τη γνώμη κάποιοι όπως ο Mcqueen κι ο Maldini, έχουν τέτοιο αέρα που είναι στυλάτοι παντού και πάντα...

Α, αυτό, ναι!

Βέβαια, ο πρώτος δεν πρόλαβε και να παχύνει... :nosmile:

Η κεντρική ιδέα είναι το στυλ που μπορεί και πρέπει να επιδιώκει να κατακτήσει ο οποιοσδήποτε άνδρας.
Σκόπιμα αποφεύγονται οι νέοι, όμορφοι, σταρ κλπ, διότι βλέποντάς τους κανείς σκέπτεται πόσο μπορεί να απέχει από αυτούς και δεν προσπαθεί καν...

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 22, 2016, 08:26:54 πμ »
Σπύρο καλημέρα, στα περισσότερα θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά το ωραίο ντύσιμο εκτός από αδύνατο σώμα θέλει και πολλά λεφτά. Μιλώντας για τον εαυτό μου που έχω παραπανήσια κιλά αν φορέσω έτοιμο κοστούμι σε σχέση με ένα ραμμένο στα μέτρα μου βλέπω άλλον άνθρωπο στον καθρέφτη. Βέβαια και το ραμμένο έχει διαφορά, άλλο το κοστούμι του Brioni που θα κοστίσει πάνω από 5000 και άλλο το κοστούμι του Βρυώνη :). Επίσης το στενό ιταλικό με τα πατζάκια στον αστράγαλο εκτός του ότι δεν πάει σε όλους (το ρούχο πρέπει να το φοράς όχι να σε φοράει) στα μάτια μου φαίνεται περίεργο και σαφώς θα προτιμήσω κάτι πιό κλασσικό όπως έκανα και παλιότερα που ήμουν αρκετά λιγότερα κιλά και μπορούσα να φορέσω και slim fit.
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος TAMtime

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 22, 2016, 08:51:45 πμ »
αρα λοιπον στα ρολογια δεν εχουμε αγχος μηπως παχυνουμε και δεν μας κανουν!!!!
IWC               Rolex               Omega

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 22, 2016, 09:23:11 πμ »
Σπύρο καλημέρα, στα περισσότερα θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά το ωραίο ντύσιμο εκτός από αδύνατο σώμα θέλει και πολλά λεφτά. Μιλώντας για τον εαυτό μου που έχω παραπανήσια κιλά αν φορέσω έτοιμο κοστούμι σε σχέση με ένα ραμμένο στα μέτρα μου βλέπω άλλον άνθρωπο στον καθρέφτη. Βέβαια και το ραμμένο έχει διαφορά, άλλο το κοστούμι του Brioni που θα κοστίσει πάνω από 5000 και άλλο το κοστούμι του Βρυώνη :). Επίσης το στενό ιταλικό με τα πατζάκια στον αστράγαλο εκτός του ότι δεν πάει σε όλους (το ρούχο πρέπει να το φοράς όχι να σε φοράει) στα μάτια μου φαίνεται περίεργο και σαφώς θα προτιμήσω κάτι πιό κλασσικό όπως έκανα και παλιότερα που ήμουν αρκετά λιγότερα κιλά και μπορούσα να φορέσω και slim fit.

αρα λοιπον στα ρολογια δεν εχουμε αγχος μηπως παχυνουμε και δεν μας κανουν!!!!

Καλημέρες  :cheers:
Το θέμα είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο.
Μακάρι, με τον ίδιο ζήλο με τον οποίο εξαντλητικά προσπαθούμε και για το "καλύτερο" ρολόι. ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 22, 2016, 02:20:37 μμ »
Ενδιαφερον θεματακι.

Για μενα:

1)Να φερεται καποιος ευγενικα και ομορφα,ισορροπημενα,οπως και να ειναι σαν εμφανιση.Αν βγαζει κατι αλλαζονικο,για μενα ειναι μεγαλο μειον.Να βλεπεις καποιον και να λες ωραιος τυπος και καλο παιδι φαινεται,και ας ειναι και με φορμα ή κουστουμι.Αν βγαζει κατι ψωνιστικο χαθηκε η μπαλα.Αρρενωπο ναι,αλλο ομως αυτο,και αλλο το υπερανω υφος.

2) Να εχει καποιος περιποιημενο τον εαυτο του.Να ειναι καθαρος,ξυρισμενος ή με γενια περιποιημενα,καθαρα δοντια και οσο το δυνατον σε καλη κατασταση επισης.Ενα κουρεματακι που να νιωθει ανετα,και να ειναι και καθαρα και ομορφα τα μαλλια.Ενα καλο σωμα ειναι συν,αλλα δεν ειναι ολοι το ιδιο,δε πειραζει.Αρωματα και συναφη καλα ειναι,αλλα πιστευω οχι απαραιτητα.Ενα αποσμητικο κυριως το καλοκαιρι καλο ειναι παντως.

3)Τα ρουχα να ειναι καθαρα και καλυτερα οχι τσαλακωμενα,να δειχνουν οτι στρωνουν σχετικα καλα στο σωμα,και να μην υπαρχουν υπερβολες σε συνδυασμους χρωματων,στυλ κτλ κατα τη γνωμη μου.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι "καλο",ουτε και ακριβο το ντυσιμο.Παρτε για παραδειγμα το καλοκαιρι.Βαζεις ενα λευκο πολο μπλουζακι,ενα τζινακι να στρωνει ομορφα,και ενα μοκασινι καφε,μαυρο ή μπλε σκουρο ή ενα casual dress-sport παπουτσακι και εισαι ντυμενος να πας σχεδον οπου θες,απο το πρωι στη δουλεια,μεχρι το βραδυ για ποτο ή οτι αλλο.Βαζεις και ενα ρολογακι οτι σ'αρεσει ειτε κανει 50 ειτε 5000 ευρω και εισαι κομπλε :D

Εχει ομως πολυ μεγαλη σημασια για μενα προσωπικα,το τι βγαζουμε σαν ανθρωποι.Αν ενας εχει ομολογουμενως ενα τελειο στυλ,ειναι ομορφος,αρρενωπος,εχει ωραιο σωμα,ωραια ρουχα-παπουτσια-ρολοι-αρωμα-γυαλια και οτι αλλο,αλλα βγαζει μια αλλαζονια και κατι ψωνιστικο,τοτε δεν ειναι καλο αυτο.
Καπου για μενα ομως και η πολυ ενασχοληση με το στυλ και τα ρουχα σε εναν ανδρα,κατι δε μου καθεται καλα καποιες φορες.Το παν μετρον αριστον,ισως καποιες κλασικες επιλογες και μια λογικη να ειναι καλυτερα απο το να παει προς το πολυ στυλατο και εξεζητημενο.

Αποσυνδεδεμένος Alexspat

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 22, 2016, 02:29:22 μμ »
Ενδιαφερον θεματακι.

Για μενα:

1)Να φερεται καποιος ευγενικα και ομορφα,ισορροπημενα,οπως και να ειναι σαν εμφανιση.Αν βγαζει κατι αλλαζονικο,για μενα ειναι μεγαλο μειον.Να βλεπεις καποιον και να λες ωραιος τυπος και καλο παιδι φαινεται,και ας ειναι και με φορμα ή κουστουμι.Αν βγαζει κατι ψωνιστικο χαθηκε η μπαλα.Αρρενωπο ναι,αλλο ομως αυτο,και αλλο το υπερανω υφος.

2) Να εχει καποιος περιποιημενο τον εαυτο του.Να ειναι καθαρος,ξυρισμενος ή με γενια περιποιημενα,καθαρα δοντια και οσο το δυνατον σε καλη κατασταση επισης.Ενα κουρεματακι που να νιωθει ανετα,και να ειναι και καθαρα και ομορφα τα μαλλια.Ενα καλο σωμα ειναι συν,αλλα δεν ειναι ολοι το ιδιο,δε πειραζει.Αρωματα και συναφη καλα ειναι,αλλα πιστευω οχι απαραιτητα.Ενα αποσμητικο κυριως το καλοκαιρι καλο ειναι παντως.

3)Τα ρουχα να ειναι καθαρα και καλυτερα οχι τσαλακωμενα,να δειχνουν οτι στρωνουν σχετικα καλα στο σωμα,και να μην υπαρχουν υπερβολες σε συνδυασμους χρωματων,στυλ κτλ κατα τη γνωμη μου.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι "καλο",ουτε και ακριβο το ντυσιμο.Παρτε για παραδειγμα το καλοκαιρι.Βαζεις ενα λευκο πολο μπλουζακι,ενα τζινακι να στρωνει ομορφα,και ενα μοκασινι καφε,μαυρο ή μπλε σκουρο ή ενα casual dress-sport παπουτσακι και εισαι ντυμενος να πας σχεδον οπου θες,απο το πρωι στη δουλεια,μεχρι το βραδυ για ποτο ή οτι αλλο.Βαζεις και ενα ρολογακι οτι σ'αρεσει ειτε κανει 50 ειτε 5000 ευρω και εισαι κομπλε :D

Εχει ομως πολυ μεγαλη σημασια για μενα προσωπικα,το τι βγαζουμε σαν ανθρωποι.Αν ενας εχει ομολογουμενως ενα τελειο στυλ,ειναι ομορφος,αρρενωπος,εχει ωραιο σωμα,ωραια ρουχα-παπουτσια-ρολοι-αρωμα-γυαλια και οτι αλλο,αλλα βγαζει μια αλλαζονια και κατι ψωνιστικο,τοτε δεν ειναι καλο αυτο.
Καπου για μενα ομως και η πολυ ενασχοληση με το στυλ και τα ρουχα σε εναν ανδρα,κατι δε μου καθεται καλα καποιες φορες.Το παν μετρον αριστον,ισως καποιες κλασικες επιλογες και μια λογικη να ειναι καλυτερα απο το να παει προς το πολυ στυλατο και εξεζητημενο.

:2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 22, 2016, 03:40:25 μμ »
Ενδιαφερον θεματακι.

Για μενα:

Πέρα από τα πρώτα που αναφέρεις, δηλαδή την ανάγκη να είναι κανείς καθαρός, ευγενικός κλπ (τα οποία εννοούνται - αυτό έλειπε!!!), καθώς και τα όσα σχετίζονται με τον χαρακτήρα,  τα υπόλοιπα - συγγνώμη που θα στο πω - είναι η συνταγή για να είναι κανείς χάλια.... ;D

Και αν είναι, νέος και ωραίος, πάει καλά.
Αν όχι, όμως..... ::)

Τέλος πάντων, πιστεύω ότι όποιος πιάσει το θέμα από την αρχή, καταλαβαίνει.

Να τρώει κανείς ατέλειωτες ώρες αν του πάει το πέμπτο του ρόλεξ ή το Αudemars Piguet του, ή ό,τι άλλο ακριβό ρολόι παίρνει, για τα οποία δαπανά αρκετές χιλιάδες ευρώ και να κυκλοφορεί έχοντας το μαύρο του το χάλι, δεν λέει..

Ασφαλώς η κομψότητα επιτυγχάνεται μέσα από την "απλότητα".
Ποιός το καταφέρνει, είναι το θέμα.
Και πως....

ΥΓ: Όποιος δαπανά για την απόκτηση ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ρολογιών νομίζω, εξ ορισμού μπορεί να θεωρηθεί "ψώνιο".
Θεμιτό και αποδεκτό, εδώ σε εμάς, αλλά πάντως, ψώνιο.
Και μάλιστα, καθόλου καλύτερο από κάποιον που επιμελείται, έστω και με σχολαστικό τρόπο, τον εαυτό του ενδυματολογικά.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 22, 2016, 10:50:12 μμ »
Ολοι μας λιγο πολυ σημερα ειμαστε λιγακι "ψωνια",αλλος με τα ρουχα,αλλος με το σωμα,αλλος με οτι αλλο ειναι.Ειναι και στην ανθρωπινη φυση μας μεχρι εναν βαθμο.

Ας ειμαστε καλα και ας νιωθουμε ανετα με οτι κανουμε,να εχουμε τους ανθρωπους μας που μας αγαπανε οπως ειμαστε και εμεις αυτους,και τα αλλα μετα δεν ειναι κακο να μας απασχολουν,ειναι ωραιο να βαζεις την ποιοτητα στη ζωη σου και την καλαισθησια.Απο κει και περα καθε ανθρωπος αναλογα την ιδιοσυγκρασια του και αλλους παραγοντες εχει και αλλο στυλ.Ειναι γεγονος οτι καποιοι οντως το εχουν λιγο καλυτερα το θεμα του στυλ απο αλλους,ειναι κατι ομορφο σιγουρα,ειδικα αν συνοδευεται και απο μια καλη ψυχη και συμπεριφορα γενικα. :-)

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 22, 2016, 11:44:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ