Σε αυτο που θέλω να καταλήξω Σπύρο, είναι οτι μιας και το θέμα είναι περι Ανδρικού στυλ, είναι οτι ένα καλό σώμα "εκτοξεύει" το ντύσιμο το εκάστοτε άνδρα. Αυτό πηγάζει και απο την αρρενωπότητα που θέλουν να προσδώσουν τα ενδύματα. Το Ιταλικό κουστούμι πχ, έχει βάτες για να ενισχύει τους ώμους, είναι πιο "κοντά" απο τα βρετανικά, και πιο στενά. Αυτό οφείλεται στον "V" σχηματισμό του ανδρικού σώματος, που αποτελεί και πρότυπο αρρενωπότητας εδώ και αιώνες (βλέπε Ερμής του Πραξιτέλη, Ηρακλής κλπ.).
Και φυσικά, αφού μιλάμε για κομψούς άνδρες, είναι ύβρις να βρίσκεται αυτός ο Ποκοπίκος που πρέπει να έχει κάνει γκεστ στον Δόγκανο
:

Σπύρο, διαφωνώ σχεδόν σε όλα.

Κατ´ αρχήν, οι Ιταλοί δεν βάζουν βάτες, ποιός στο είπε;
Εκτός από ό,τι εγώ ο ίδιος ό,τι έχω πάρει από εκεί δεν έχει καθόλου βάτες (ή αν έχει είναι πολύ μικρές), δες και εδώ, ενδεικτικά:
http://articlesofstyle.com/59393/a-guide-to-shoulder-styles/Δεύτερον, διαφωνώ με την άποψη ότι το "καλό" σώμα εκτοξεύει το στυλ.
Το λεπτό σώμα είναι εκείνο που το επιτυγχάνει.
Αποκλειστικά, το λεπτό!
Ό,τι παραπανίσιο υπάρχει, χαλάει το παιχνίδι.
Τρίτον, τίποτα - απολύτως τίποτα όμως- πέραν των παραπανίσιων κιλών δεν είναι ύβρις όταν μιλάμε για στυλ.
Οι πάντες, ψηλοί, κοντοί, καραφλοί, μαλιάδες και ο,τιδήποτε άλλο, έχουν ευκαιρία να διαμορφώσουν το δικό τους στυλ υπό την προυπόθεση ότι διατηρούν τη σιλουέτα τους λεπτή και ο "ποκοπίκος" όπως τον λες, το καταφέρνει άψογα!
Προτιμώ χίλιες φορές το στυλ του, από κάποιον με ομορφότερα χαρακτηριστικά, αλλά με κοιλιές και πλαδαρό.
Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε σαν γκόμενες, ποιός είναι "ωραίος" και ποιός όχι.
Δεν είναι αυτό που κοιτάμε, εδώ.
Γιαυτό και σκόπιμα έβαλα μεγάλης ηλικίας άνδρες και θα συνεχίσω με "άσχημους".

Και καθόλου ζαχαρομπουμπούδες, φίλε Λάμπρο, δεν είναι οι άνδρες που ανεβάζω
εγώ.