Αποστολέας Θέμα: Ξεφορτωμα αλλα ποιο;;;  (Αναγνώστηκε 30360 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Ξεφορτωμα αλλα ποιο;;;
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:18:29 μμ »
Εχει κι άλλο Μητσαρα μου, αλλα το κραταει κρυφο.
 :jg:

Όχι δεν το κραταω κρυφο,απλα περασα μια βολτα από την θυριδα και τραβηξα μια φωτο για να μην ξεχναω,επισης υπαρχει ενας πορτογαλος,ενα sinn lemania 5100,ενα zeno pilot,και φυσικα το holly grail torsten,τα πιο παλια μπαταριας δεν τ αναφερω ως μη υπαρχοντα,συνεπως παρα πολλα για καποιον που ξεκινα τον αφαιρετικο του κυκλο.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:21:51 μμ »
ΚοραλοΔημήτρη, σε λένε γέρο.

Το θεωρω φιλοφρονηση, εχοντας υπ οψιν ότι η πλειοψηφια θα διασκεδαζε λεγοντας με χουφταλο  ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:22:29 μμ »
συνεπώς το πρωτο που θα έδιωχνα είναι το breitling
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:27:31 μμ »

Αυτό σκέφτομαι κι εγω,ειναι ένα ρολοι που το αγορασα επειδή μ αρεσει πολύ αλλα δεν πρεπει να το φορεσα πανω από 3-4 φορες κι αυτές σε μεζεδομαζωματα προς τερψιν της παρεας,ειπαμε ηταν ο 1ος κυκλος του WIS ο οποιος ομολογω κρατησε πολλα χρονια.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:38:17 μμ »
Ο καρπός δεν λέει ψέμματα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:39:37 μμ »
Ο καρπός δεν λέει ψέμματα.

μιλας με γριφους διδασκαλε.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:51:39 μμ »
Δημήτρη, απο τις πιο ισορροπημένες συλλογές που έχω δει. Ενα κομμάτι (εκτος απο τα ομεγα) αντιπροσωπευτικό απο κάθε εταιρεία.

Στο δια ταύτα τωρα. Τα ρολογια ειναι ενα ωραίο χόμπι, το οποίο σύντομα εξελίσσεται σε αρρώστια. Απ' ότι ειδες το αρρώστια δεν το έβαλα μεσα σε ομοιωματικα.

Με την σκέψη ότι το καθένα απο τα ρολογια σου δεν αντιπροσωπεύει κατι ή κάποιο γεγονός εξαιρετικό για σένα και ολα μπορούν να φύγουν, θα τα έδινα όλα και θα κρατούσα μόνο το Ρολεξ. Θα έβρισκα τον πιο καλό επαγγελματία στην πιάτσα να μου κάνει brushed τον μπρασελέ, γιατι δεν έχει  νόημα να ειναι polished τα PCL σε καθημερινό ρολόι. Γιατί το Ρολεξ ; Γιατι αποδεδειγμένα ειναι το πιο αξιόπιστο ρολόι, τέρας αντοχής σε χρήση και κατάχρηση, φοριέται παντού και με τα πάντα και οτιδήποτε χρειαστεί πετάγεσαι στην Σταδίου και κανεις την δουλειά σου σε χρόνο dt.

Η μεγάλη μαγκιά στην συνεχεια θα είναι να κρατήσεις τα σκληρά δουλεμένα μετρητά σου μακριά απο την αρρώστια.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Πανο σε θεωρω ηθικο αυτουργο,ομολογω ότι ξεκινησα την σκεψη ελαχιστοποίησης για να μαζεψω το απαραιτητο ποσο για την αποκτηση της Daytona σου,βεβαια εκει σταθηκα <ατυχος> αλλα η σκεψη εμεινε.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:55:39 μμ »
δωσε το λευκο Ω και το navi κρατα το γιατι προσωπικα το θεωρω τελειως iconic ρολοι το οποιο ανεβαζει αξια σε μεταχειρισμενο μετα την επιλογη της Β να βγαλει νεα γενια με την inhouse μηχανη και να αυξησει πολυ τις τιμες.

το επομενο που θα εδινα ειναι το iwc για λογους που ισως δεν σε βρισκουν συμφωνο. ειναι ρολοι που δεν μου φαινεται απαραιτητο σε μια συλλογη, ειναι εξαιρετικο, πανεμορφο αλλα δεν θα το εβαζα ποτε ως must have και δεν θα με ενοιαζε να το εδινα για τα καταλληλα χρηματα. οι πιλοτοι προσωπικα ποτε δεν με τρελλαναν αν και το 3717 το ηθελα πολυ σε καποια φαση. αλλα σα ρολογια οι πιλοτοι δεν με τρελλαινουν. τον πορτογαλλο που λες παραπανω τον θεωρω πιο αναγκαιο σε μια συλλογη που θες ενα dress.

οσα υπολοιπα ρολογια εχεις βαλει στη φωτο moon, navi, rolex, 005 ειναι απολυτως αντιπροσωπευτικα και δημιουργουν μια τελειως ισορροπημενη συλλογη και μινιμαλ.

εγω προσωπικα εχω αυτη τη στιγμη στη συλλογη μου: moon με 861, moon panda, 380, explorer 42, navi, Blackbay.  (εχω και ενα τονο και ενα hamilton pan europ και καναδυο ακομη αλλα αυτα δεν τα συγκαταλεγω στη συλλογη). Και εχω περασει στη φαση που λες μετα απο πολυ χρονο και κοπο. εδιωξα αρκετα και κρατησα οσα μπορω να χαρω. και ακομη και αυτα δεν τα χαιρομαι οσο θα ηθελα. αλλα δεν θελω να διωξω κανενα απο τα 6 βασικα γιατι ολα τα αγαπω ιδιαιτερα. ακομη και το ΒΒ που ειναι χαμηλοτερης αξιας, το λατρευω. τις γιορτες για παραδειγμα με αυτο τις εβγαλα τελικα και οχι τα αλλα. οποτε ισως καποια στιγμη αποφασισω καποια αλλαγη δινοντας 2 (αντε βρες την επιλογη τωρα αφου μου αρεσουν ολα) για να παρω ενα και καλυτερο.

απο τη δυσκολη θεση θα με βγαλει ο γιος μου. σε κανα 4χρονια θα ενηλικιωθει και θα αρχισει να παιρνει ενα ενα απο αυτα σε ροτεισιον :lol:

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:59:11 μμ »
Πανο σε θεωρω ηθικο αυτουργο,ομολογω ότι ξεκινησα την σκεψη ελαχιστοποίησης για να μαζεψω το απαραιτητο ποσο για την αποκτηση της Daytona σου,βεβαια εκει σταθηκα <ατυχος> αλλα η σκεψη εμεινε.

Τουλάχιστον σε βοήθησα για να πάρεις την οριστική απόφαση της ελαχιστοποίησης.....δεν είναι και λίγο, εγώ 2 χρόνια ήμουν σε ψυχολογικό ρολερ-κοστερ, μέχρι να πάρω την απόφαση.....

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 02:05:32 μμ »

Αυτό σκέφτομαι κι εγω,ειναι ένα ρολοι που το αγορασα επειδή μ αρεσει πολύ αλλα δεν πρεπει να το φορεσα πανω από 3-4 φορες κι αυτές σε μεζεδομαζωματα προς τερψιν της παρεας,ειπαμε ηταν ο 1ος κυκλος του WIS ο οποιος ομολογω κρατησε πολλα χρονια.

αφού λοιπόν ο σκοπός είναι η σημαντική αριθμητική μείωση τότε αν αφαιρείς ένα-ένα σε κάθε βήμα, θα καταλήξεις με το ρόλεξ, και ένα από τα δύο Ω ή κατσαρολικό. Πιθανόν να κρατούσα το ρόλεξ και το Ω λόγω του μπρασελέ (στο Ω βάζεις λουράκια, στο κατσαρολικό το μπρασελέ είναι...κάπως) και επίσης θα κρατούσα και το project ρολόι (ίσως τον ρόλο του μεγάλου ρολογιού και μάλιστα με λουριά θα μπορούσε να σου προσφέρει το project ρολόι, γι αυτό κι είπα να το κρατήσεις). όλα τα άλλα φεύγουν..Η πρότασή μου για το Β εκκινούσε από την επιθυμητή αριθμητική μείωση και από την δυσκολία ανάγνωσης που αυτό το ρολόι παρουσιάζει.
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 02:27:58 μμ »
Το θεωρω φιλοφρονηση, εχοντας υπ οψιν ότι η πλειοψηφια θα διασκεδαζε λεγοντας με χουφταλο  ;D ;D ;D ;D

Ποτέ!  [-X

Εξάλλου, τι σημαίνει χούφταλο;
Με 1,5-2 βαθμούς πρεσβυωπίας ρολόγια σαν το navi είτε τα φορά κανείς είτε όχι δεν έχει καμία διαφορά: την ώρα, ΔΕΝ την βλέπει.
Δηλαδή, μετά τα 45 είναι πρακτικώς άχρηστα.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 02:42:33 μμ »
Kαλά κανεις και θές να ξεσκαρτάρεις. Προχώρα άφοβα.

1ον διώξε το άσπρο Ω και στη θέση του πάρε ένα άσπρο swatch.Το ίδιο είναι.

To ΙWC δεν φεύγει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!
Εκτός ότι είναι πανέμορφο, ξεχωριστό και είναι και η σωστή έκδοση με την κανονική ημερομηνία
είναι ρολόι trademark, το βλέπεις και σκέφτεσαι director.
Ό,τι πιο ταιριαστό στον καρπό σου και ρολόι που ξεχωρίζει απο τον σωρό, όπως θέλεις.

Το rolex και το panerai, είναι προφανές ότι δεν σε κέρδισαν ποτέ.
Δενυπάρχει λόγος να τα κρατάς, δώστα και εξαργύρωσε τα λεφτά σου.

Το Β ειναι iconic αλλά είναι ωραίο μόνο να το βλέπεις σε εικόνες.
Δύσκολα κάθεται στον καρπό και δεν έχω δει και κανέναν να το φοράει αρκετά.
Συνήθως κάθεται και ξεκουράζεται σε θυρίδες.
Το ακολουθεί μια φήμη μεν, ωστόσο στην πράξη είναι κομπάρσος και όχι πρωταγωνιστής.

Το moon γιατί να το δώσεις. Αφού είσαι άνθρωπος μερακλής......δεν σ'αρέσει να κουρδίζεις?
Πάρτο στο χέρι σου ,χάιδεψε την κορώνα και πες του καμιά ιστοριούλα......
πηγαινε το μια βόλτα με την Α καμπριολέ, του αρέσει ο αέρας, πέρνα μπροστά από το
Καραϊσκάκη και πες του για τον Μαρινάκη που δεν αφήνει την φτωχή και τίμια ΑΕΚ να πάρει πρωτάθλημα.
Είναι ρολόι "φοριεμαι παντου και παντα"....ανάδειξέ το λίγο.....

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 02:59:35 μμ »
Τι θα γίνει φίλοι μου!!!!!!!!
Μόλις δήλωσα στο σχετικό νήμα πως ξεπουλάω και αναδιαρθρώνω την συλλογή μου, όλοι έτρεξαν να κάνουν το ίδιο?!
Μου χαλάτε την πρωτοτυπία!!!

Sent from my iPad using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 03:00:57 μμ »
Συμφωνώ με τον Πανο, η συλλογή είναι πολυ ισορροπημένη , θεωρώ ότι πρεπει πρώτα να φύγει το άσπρο ωμέγα , κι έπειτα ένας πιλότος , ώστε να μη χαθεί η ισορροπία , κατα προτίμηση το iwc για τους λόγους που ανέφεραι ο karteo. Τέλος αν πρεπει να φύγουν κι αλλα , προσωπικά θα εμένα με το ρολεξ και το μουν.

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 03:02:23 μμ »

Μόλις δήλωσα στο σχετικό νήμα πως ξεπουλάω και αναδιαρθρώνω την συλλογή μου, όλοι έτρεξαν να κάνουν το ίδιο?!

Εχουν βγει πολλα και καλά ρολόγια προς πώληση , δεν ξέρει κανεις τι να πρώτο διαλέξει , τυφλά να έχει το wus.

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 03:07:44 μμ »
Για να επανέλθω στο θέμα του svl Σπύρου , η πρώτη φάση απαρτίζεται συνήθως απο ρολόγια μικρότερης αξίας, το δεύτερο στάδιο έρχεται σαν φυσική εξέλιξη μιας και το μπατζετ των περισσότερων είναι συγκεκριμένο , όποτε και για οικονομικούς λόγους όταν ανεβαίνεις κατηγορία τα ρολόγια λιγοστεύουν .
Αλήθεια όμως , όταν φτάνεις στο τρίτο στάδιο και κινείσαι στα όρια του μπατζετ με δυο τρία ρολόγια μόνο , όσο άρρωστος κι αν είσαι , ποσό εύκολο είναι να συνεχίσεις να ασχολείσαι?

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 03:26:01 μμ »

Παράθεση
πέρνα μπροστά από το
Καραϊσκάκη και πες του για τον Μαρινάκη που δεν αφήνει την φτωχή και τίμια ΑΕΚ να πάρει πρωτάθλημα.

Ολο το ποστ σου με αγγιξε συναισθηματικα,ξεχωριζω αυτό λογω επικαιρότητας Μακη, που ηταν και γειτονας τα παιδικα χρονια,εχω λοιπον να του πω τοσα πολλα γι αυτόν,που ο φαταουλ φανταζει εμβρυο μπροστα του,ηταν εντελως αυτοδημιούργητος <επιχειρηματιας> και όχι γονος,οποτε η λαικη παραδοση θα τον ντυσει αναλογα,θου κυριε ........

Αποσυνδεδεμένος Kalogeros

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 04:00:32 μμ »
Αν χρειαζόταν να δώσω απο αυτά που έβαλες και να κρατήσω ενα .. Θα κράταγα το Rolex
Όπως ειπε ο Πάνος φοριέται παντού και πάντα - σκυλί κλπ
Τα υπόλοιπα σιγά σιγά θα τα έδιωχνα ..
Αλλο πριν αλλο μετα ανάλογα την ψυχική κατάσταση που θα βρισκόμουν

Καλή επιλογή να εχεις ..
XΡΗΣΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 04:18:41 μμ »
Kαλά κανεις και θές να ξεσκαρτάρεις. Προχώρα άφοβα.

1ον διώξε το άσπρο Ω και στη θέση του πάρε ένα άσπρο swatch.Το ίδιο είναι.

To ΙWC δεν φεύγει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!
Εκτός ότι είναι πανέμορφο, ξεχωριστό και είναι και η σωστή έκδοση με την κανονική ημερομηνία
είναι ρολόι trademark, το βλέπεις και σκέφτεσαι director.
Ό,τι πιο ταιριαστό στον καρπό σου και ρολόι που ξεχωρίζει απο τον σωρό, όπως θέλεις.

Το rolex και το panerai, είναι προφανές ότι δεν σε κέρδισαν ποτέ.
Δενυπάρχει λόγος να τα κρατάς, δώστα και εξαργύρωσε τα λεφτά σου.

Το Β ειναι iconic αλλά είναι ωραίο μόνο να το βλέπεις σε εικόνες.
Δύσκολα κάθεται στον καρπό και δεν έχω δει και κανέναν να το φοράει αρκετά.
Συνήθως κάθεται και ξεκουράζεται σε θυρίδες.
Το ακολουθεί μια φήμη μεν, ωστόσο στην πράξη είναι κομπάρσος και όχι πρωταγωνιστής.

Το moon γιατί να το δώσεις. Αφού είσαι άνθρωπος μερακλής......δεν σ'αρέσει να κουρδίζεις?
Πάρτο στο χέρι σου ,χάιδεψε την κορώνα και πες του καμιά ιστοριούλα......
πηγαινε το μια βόλτα με την Α καμπριολέ, του αρέσει ο αέρας, πέρνα μπροστά από το
παρολο που δεν ειναι καλο παιδι ο Νικολας και δεν κανει καλες παρεες... μπορω να πω οτι μαλλον σε ξερει και πρεπει να τα λεει καλα... για να σε αγγιξε κιολας...  ;)
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 04:21:05 μμ »

''Aγοραζε στην φημη και πουλα στην ειδηση''
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος