δωσε το λευκο Ω και το navi κρατα το γιατι προσωπικα το θεωρω τελειως iconic ρολοι το οποιο ανεβαζει αξια σε μεταχειρισμενο μετα την επιλογη της Β να βγαλει νεα γενια με την inhouse μηχανη και να αυξησει πολυ τις τιμες.
το επομενο που θα εδινα ειναι το iwc για λογους που ισως δεν σε βρισκουν συμφωνο. ειναι ρολοι που δεν μου φαινεται απαραιτητο σε μια συλλογη, ειναι εξαιρετικο, πανεμορφο αλλα δεν θα το εβαζα ποτε ως must have και δεν θα με ενοιαζε να το εδινα για τα καταλληλα χρηματα. οι πιλοτοι προσωπικα ποτε δεν με τρελλαναν αν και το 3717 το ηθελα πολυ σε καποια φαση. αλλα σα ρολογια οι πιλοτοι δεν με τρελλαινουν. τον πορτογαλλο που λες παραπανω τον θεωρω πιο αναγκαιο σε μια συλλογη που θες ενα dress.
οσα υπολοιπα ρολογια εχεις βαλει στη φωτο moon, navi, rolex, 005 ειναι απολυτως αντιπροσωπευτικα και δημιουργουν μια τελειως ισορροπημενη συλλογη και μινιμαλ.
εγω προσωπικα εχω αυτη τη στιγμη στη συλλογη μου: moon με 861, moon panda, 380, explorer 42, navi, Blackbay. (εχω και ενα τονο και ενα hamilton pan europ και καναδυο ακομη αλλα αυτα δεν τα συγκαταλεγω στη συλλογη). Και εχω περασει στη φαση που λες μετα απο πολυ χρονο και κοπο. εδιωξα αρκετα και κρατησα οσα μπορω να χαρω. και ακομη και αυτα δεν τα χαιρομαι οσο θα ηθελα. αλλα δεν θελω να διωξω κανενα απο τα 6 βασικα γιατι ολα τα αγαπω ιδιαιτερα. ακομη και το ΒΒ που ειναι χαμηλοτερης αξιας, το λατρευω. τις γιορτες για παραδειγμα με αυτο τις εβγαλα τελικα και οχι τα αλλα. οποτε ισως καποια στιγμη αποφασισω καποια αλλαγη δινοντας 2 (αντε βρες την επιλογη τωρα αφου μου αρεσουν ολα) για να παρω ενα και καλυτερο.
απο τη δυσκολη θεση θα με βγαλει ο γιος μου. σε κανα 4χρονια θα ενηλικιωθει και θα αρχισει να παιρνει ενα ενα απο αυτα σε ροτεισιον
