0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ριξε μια ματια και στο review που εκανα ειναι οντως ρολογαρα οπως τα λες
spam on Γιατί τον Αύγουστο είμαστε ολοι περισσότερο εκνευρισμένοι? φταίει η ζέστη?spam offΕγώ παντως το διάβασα με ενδιαφέρον και ευχαριστώ το φίλο που μπήκε στο κόπο να το μεταφράσει, χάνοντας ίσως χρονο απο την ανάπαυση του !!!
Όντως πολύ ενημερωτική παρουσίαση. Δίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εικόνα του ρολογιού.Θα αρκούσε όμως, για να μην πω θα έπρεπε, να παραθέσεις απλώς το link στο οποίο βρήκες το κείμενο και τις φωτογραφίες.http://www.nippledial.com/2008/08/deep-sea-has-landed.htmlΆλλωστε, review θεωρείται η παρουσίαση ενός προϊόντος που έχουμε τεστάρει/πιάσει/εξετάσει με ίδια μας τα χέρια. Και όχι η μεταφορά αυτών που έχουν διαπιστώσει άλλοι.Εντελώς ενημερωτικά λέω πως ό,τι δημοσιεύεται στο Internet δεν μπορεί να το παίρνει ο καθένας και να το παρουσιάζει (ως δικό του). Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα εκ του μη όντος. Τόσο για τον ίδιο όσο και για το forum στο οποίο εμφανίζεται τροποποιημένο ή μη το συγκεκριμένο υλικό. Από τη στιγμή που ένα δημοσιευμένο κείμενο φέρει την υπογραφή κάποιου, στην προκειμένη περίπτωση του επονομαζόμενου ως Eric, ο οποίος έγραψε το review και τράβηξε τις φωτογραφίες, θα έπρεπε να είχες ζητήσει την άδειά του πριν κάνεις οτιδήποτε.
και ομολογω οτι και εγω εξεπλαγην για το λεπτομερες review ..ασχετα καλη μεταρραση εκανε ο φιλος αλλα οπως αναφερθηκε για λογους ηθικους του φορουμ ο τιτλος τροποποιηθηκε καταλληλως
Γιατί τον Αύγουστο είμαστε ολοι περισσότερο εκνευρισμένοι? φταίει η ζέστη?
maestro φιλε μουγια να μαθαινεις λοιπον, πριν κανα εναμιση χρονο, ειχαμε δεχνει ανελεητο κραξιμο απο ενα αγγλικο φορουμ γιατι ο φιλος TZAG καλως η κακως ειχε βαλει απο το φορουμ τους φωτογραφιες καταδυτικων ρολογιων και επειδη οι ανθρωποι δεν μπορουσαν να διαβασουν ελληνικα νομιζαν οτι καποιος προσπαθουσε να πουλησει τα ρολογια τους μεσω φωτο -κανοντας απαταιωνια δηλοαδη..χρειασθηκε να επεμβουμε και να τους εξηγησουμε τι ακριβως γινοταν και τοτε αποκατασταθηκαν τα πραγματα -γραφοντας μαλιστα στον τιτλο-οπως τωρα- οτι ηταν απο το δικου τους σαιτΑυτα φιλε και φιλοι
Για καθίστε ρε παιδιά... Τι "εκνευρισμό" και "κακιούλες" λέτε; Καμία σχέση.Γιατί πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα; Είπα απλώς ότι Review θεωρείται, και είναι, η παρουσίαση ενός προϊόντος που ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχουμε αξιολογήσει. Ο Velitsko στην αρχή είπε ότι το review το έκανε ο ίδιος. Το περιστατικό με το Αγγλικό forum το θυμάμαι χαρακτηριστικά και μάλιστα αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ανέφερα ότι πρέπει να ρωτάμε πριν οικειοποιηθούμε τη "δουλειά" κάποιου τρίτου. Αλλιώς κάνουμε μια απλή παραπομπή.Εμένα δηλαδή μου κόστισε πολύ που έστειλα mail στο συγχωμεμένο τον Chuck Maddox ζητώντας την άδειά του να μεταφράσω και να ανεβάσω εδώ ένα άρθρο του για την εξέλιξη των μηχανών του moonwatch; Ίσα ίσα που ανταλλάξαμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα e-mail και κέρδισα παρά πολλά από αυτή την επικοινωνία (όποιος ξέρει ποιος είναι o Maddox, καταλαβαίνει τι εννοώ).Και, maestro, το παράδειγμα με τη δημοσίευση της συναυλίας σου στο youtube είναι ατυχές. Κανείς δεν την παρουσίασε ως δική του, και πώς θα μπορούσε άλλωστε; Τέλος πάντων, προσωπικά δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, η μετάφραση όπως είπα και παραπάνω ήταν ενημερωτική και φωτίζει αρκετές πτυχές του ρολογιού. Άλλο πράγμα επεσήμανα, που δεν δικαιολογεί κολεγιές.
δηλαδη καθετι που θα σου φαινεται εσενα χοντρο παει να πει οτι ειναι αποτυχια?[/quoteκαλημερα maestro.ok παντως γινεται πολυς λογος για κατι που ειναι για λιγους και για μενα καθολου λειτουργικο και οχι επιδει ειναι ακριβο πχ για ρολοι σαν το δικο σου αν ειχα λεφτα πολυ ευχαριστα θα το αγοραζα πουλωντας εστω και ενα μικρο κοματι γης αλλα (στουμπο ) στο χερι μου και υπερβαρο ποτε.μου αρεσουν τα λεπτοκαμομενα εκει που η τεχνη στριμωχνεται γιατι θεωρω οτι στην απλα ολοι ειναι τεχνιτες.