Αποστολέας Θέμα: DSSD Review from NippleDial.com of Eric  (Αναγνώστηκε 14834 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Velitsko

• 38mm case
    • Προφίλ
DSSD Review from NippleDial.com of Eric
« στις: Αύγουστος 26, 2008, 12:40:48 μμ »

Η αποκαλυψη του ρολογιου εγινε το 2008 στην εκθεση ρολογιων της Βασιλειας στης Ελβετια και το ρολοι μας δειχνει ολες τις αναβαθμισεις τις οποιες η ρολεξ θα περιλαβει στα υπολοιπα της μοντελα καθως μας δειχνει και το μελλον των ρολεξ. Μερικες απο τις αναβαθμισεις ειναι οι εξης : Μεγαλυτερες και παχυτερες κασα, κεραμικες στεφανες, καινουρια μπρασελε κτλ.

Κανοντας μια γρηγορη επιθεωρηση στο ρολοι βλεπουμε το ιδιοφυες συστημα στο μπρασελε με την ονομασια "GLIDELOCK". Aυτο το νεο συστημα μας δινει την δυνατοτητα να μπορουμε να επιμυκηνουμε το μπρασελε εως και κατα 1,5 link και ο τροπος λειτουργιας του ειναι εξαιρετικα ευκολος. Απλα ανοιγωντας το εξωτερικο κουμπωμα και σηκωνοντας το κεντρικο μερος του μπρασελε εμφανιζεται κατι μεταλικα δοντια τα οποια μας επιτρεπουν να κανουμε το μπρασελε μακρυτερο η κοντυτερο χωρις να χρειασει να αφαιρεσουμε το ρολοι απο το χερι μας. Το συγκεκριμενο συστημα στο μπρασελε ειναι αρκετα χρησιμο καθως καποιος με μικρο καρπο θα μπορει ευκολα να ρυθμισει το μπρασελε και να φορεσει το ρολοι ανετα.

Αφου κοιταξουμε το πισω μερος του ρολογιου βλεπουμε οτι το καπακι ειναι κατασκευασμενο απο διαφορετικα υλικα και το υλικο στο κεντρο ειναι τιτανιο (Δεν φαινεται πολυ καθαρα επειδη υπαρχει το αυτοκολλητο). Με την παρουσιαση του χαραγμενου εσωτερικου δακτυλιου αυτο ειναι το πρωτο καινουριο μοντελο το οποιο δεν εχει χαραγμενο τον σειριακο του αριθμο αναμεσα στα lugs αν και το reference number παραμενει χαραγμενο στην αντιθετη πλευρα. Ενα αλλο ενδιαφερον πραγμα ειναι οτι το συγκεκριμενο ρολοι εχει το μεγαλυτερο caseback που εχει κατασκευαστει ποτε οποτε και τα RSC θα χρειαζονται καινουριο ανοιχτηρι για να το ανοιξουν απο πισω.

Η προσθηκη του εσωτερικου ενισχυμενου δαχτυλιου κανει το ρολοι πιο στεγανο σε μεγαλυτερο βαθος αλλα αυτο κανει το καντραν α φαινεται μικροτερο εξαιτιας της χαμηλομενης του θεσης και της καμπυλοτητας του domed sapphire crystal. To φωσφοριζε χρωμα απο πρασινο αλλαξε σε μπλε.

Συγκριση με το GMT ceramic το deep sea ειναι στην δεξια πλευρα της φωτογραφιας.

Η στεφανη εχει απιστευτη ομορφια και καθε κλικ ειναι απαλο και ακριβες. Η περλα φαινεται λιγο διογκωμενη αλλα σε αυτο εγινε λογω της κεραμικης στεφανης. Σε μερικες φωτο που βγηκανε με την αρχικη παρουσιασει του ρολογιου φαινοταν οτι το καντραν ητανε ματ αλλα στην πραγματικοτητα φαινεται σαν glossy γυαλιστερο οπως στα προηγουμενα ρολεξ.

Αν μιλησουμε γενικα αυτο ρολοι μας δειχνει το μελλον και το modernization της ρολεξ. Αρχιζοντας με το GMT II C και το με το Milgauss περιμενετε και θα δειτε οτι ολα τα μοντελα της ρολεξ θα αυξηθουν σε μεγεθος και αυτο θα φανει σε μερικα χρονια.

Οριστε και ενα συγκριτικο τεστ μεγεθους με το 16610 rolex submariner

Kαι μια συγκριση με το PAM 195

« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 26, 2008, 05:21:03 μμ από Megalos »

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: DSSD Review
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 26, 2008, 02:18:27 μμ »
ευχαριστουμε πολυ για το ενδιαφερον review φιλε  ;D

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 26, 2008, 04:08:28 μμ »
Ριξε μια ματια και στο review που εκανα ειναι οντως ρολογαρα οπως τα λες

Όντως πολύ ενημερωτική παρουσίαση. Δίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εικόνα του ρολογιού.

Θα αρκούσε όμως, για να μην πω θα έπρεπε, να παραθέσεις απλώς το link στο οποίο βρήκες το κείμενο και τις φωτογραφίες.
http://www.nippledial.com/2008/08/deep-sea-has-landed.html

Άλλωστε, review θεωρείται η παρουσίαση ενός προϊόντος που έχουμε τεστάρει/πιάσει/εξετάσει με ίδια μας τα χέρια. Και όχι η μεταφορά αυτών που έχουν διαπιστώσει άλλοι.

Εντελώς ενημερωτικά λέω πως ό,τι δημοσιεύεται στο Internet δεν μπορεί να το παίρνει ο καθένας και να το παρουσιάζει (ως δικό του). Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα εκ του μη όντος. Τόσο για τον ίδιο όσο και για το forum στο οποίο εμφανίζεται τροποποιημένο ή μη το συγκεκριμένο υλικό.
Από τη στιγμή που ένα δημοσιευμένο κείμενο φέρει την υπογραφή κάποιου, στην προκειμένη περίπτωση του επονομαζόμενου ως Eric, ο οποίος έγραψε το review και τράβηξε τις φωτογραφίες, θα έπρεπε να είχες ζητήσει την άδειά του πριν κάνεις οτιδήποτε.

Αποσυνδεδεμένος Velitsko

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 26, 2008, 04:20:41 μμ »
Mετα ομως θα μου λεγατε δεν ξερω αγγλικα  :D

Αν δεν σας αρεσει και προτιματε τα αγγλικα διαγραψτε το  :D

Στο κατω κατω οι φωτο απο μονες τους λενε all rights reserved

To review δεν ειναι δικο μου εγω την μεταφραση εκανα και αυτο το εκανα για το δικο σας καλο

« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 26, 2008, 04:25:59 μμ από Velitsko »

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 26, 2008, 04:43:22 μμ »
spam on ;D
Γιατί τον Αύγουστο είμαστε ολοι περισσότερο εκνευρισμένοι? φταίει η ζέστη?
spam off
Εγώ παντως το διάβασα με ενδιαφέρον και ευχαριστώ το φίλο που μπήκε στο κόπο να το μεταφράσει, χάνοντας ίσως χρονο απο την ανάπαυση του !!!

Αποσυνδεδεμένος Velitsko

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 26, 2008, 04:51:54 μμ »
spam on ;D
spam off
Εγώ παντως το διάβασα με ενδιαφέρον και ευχαριστώ το φίλο που μπήκε στο κόπο να το μεταφράσει, χάνοντας ίσως χρονο απο την ανάπαυση του !!!

Πιστευω οτι φταιει το γεγονος το οτι ξαναγυρναμε αποτομα στις υποχρεωσεις μας μετα τις διακοπες μας και μεχρι να γινει συνηθεια ξανα υπαρχει ενας εκνευρισμος

Σε ευχαριστω φιλε μου  ;D :supz: :smt023

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: DSSD Review from NippleDial.com of Eric
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 26, 2008, 05:22:46 μμ »
Όντως πολύ ενημερωτική παρουσίαση. Δίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εικόνα του ρολογιού.

Θα αρκούσε όμως, για να μην πω θα έπρεπε, να παραθέσεις απλώς το link στο οποίο βρήκες το κείμενο και τις φωτογραφίες.

Άλλωστε, review θεωρείται η παρουσίαση ενός προϊόντος που έχουμε τεστάρει/πιάσει/εξετάσει με ίδια μας τα χέρια. Και όχι η μεταφορά αυτών που έχουν διαπιστώσει άλλοι.

Εντελώς ενημερωτικά λέω πως ό,τι δημοσιεύεται στο Internet δεν μπορεί να το παίρνει ο καθένας και να το παρουσιάζει (ως δικό του). Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα εκ του μη όντος. Τόσο για τον ίδιο όσο και για το forum στο οποίο εμφανίζεται τροποποιημένο ή μη το συγκεκριμένο υλικό.
Από τη στιγμή που ένα δημοσιευμένο κείμενο φέρει την υπογραφή κάποιου, στην προκειμένη περίπτωση του επονομαζόμενου ως Eric, ο οποίος έγραψε το review και τράβηξε τις φωτογραφίες, θα έπρεπε να είχες ζητήσει την άδειά του πριν κάνεις οτιδήποτε.

και ομολογω οτι και εγω εξεπλαγην για το λεπτομερες review ..
ασχετα καλη μεταρραση εκανε ο φιλος αλλα οπως αναφερθηκε για λογους ηθικους του φορουμ ο τιτλος τροποποιηθηκε καταλληλως

Αποσυνδεδεμένος vassilis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 27, 2008, 10:51:25 πμ »
και ομολογω οτι και εγω εξεπλαγην για το λεπτομερες review ..
ασχετα καλη μεταρραση εκανε ο φιλος αλλα οπως αναφερθηκε για λογους ηθικους του φορουμ ο τιτλος τροποποιηθηκε καταλληλως

αγαπητε φιλε μεγαλε και εγω πιστευω οτι αυτη ειναι η χρυση τομη  ;D απλως φιλε velitsko επρεπε απλως να βαλεις τον σωστο τιτλο και θα ησουν και πρακτικα αψογος  :D παντως και εγω απο την  μερια μου ευχαριστω για την δουλια που εκανες στην  μεταφραση ;)

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 27, 2008, 11:31:40 πμ »

φταιει που δεν εχουμε λεφτα να αγορασουμε το deep sea :)

ευχαριστουμε θερμα για την μεταφραση βελ
προλαβαν και στην ειπαν βεβαια ηδη αλλα δε βαριε-
θα συνηθισεις τις κακιουλες, το χει το φορουμ  :D :D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 27, 2008, 11:47:07 πμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 27, 2008, 11:37:50 πμ »

δηλαδη στο youtube που οποιος θελει ποσταρει συναυλιες, παραστασεις και αλλες εκδηλωσεις παιρνει αδεια απο αυτους που δειχνει?
υπαρχει συναυλια μου στο youtube που δημοσιευτηκε χωρις να με ρωτησουν και με δειχνει μιση ωρα φατσα και λεει και το ονομα μου
πρεπει να τους κανω μηνυση?

δεν ρωταω ειρωνικα, ρωταω επειδη δεν ξερω κ θελω να μαθω

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 27, 2008, 11:45:31 πμ »
maestro φιλε μου
για να μαθαινεις λοιπον, πριν κανα εναμιση χρονο, ειχαμε δεχνει ανελεητο κραξιμο απο ενα αγγλικο φορουμ γιατι ο φιλος TZAG καλως η κακως ειχε βαλει απο το φορουμ τους φωτογραφιες καταδυτικων ρολογιων και επειδη οι ανθρωποι δεν μπορουσαν να διαβασουν ελληνικα νομιζαν οτι καποιος προσπαθουσε να πουλησει τα ρολογια τους μεσω φωτο -κανοντας απαταιωνια δηλοαδη..
χρειασθηκε να επεμβουμε και να τους εξηγησουμε τι ακριβως γινοταν και τοτε αποκατασταθηκαν τα πραγματα -γραφοντας μαλιστα στον τιτλο-οπως τωρα- οτι ηταν απο το δικου τους σαιτ
Αυτα φιλε και φιλοι  ;D

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 27, 2008, 11:46:47 πμ »
maestro φιλε μου
για να μαθαινεις λοιπον, πριν κανα εναμιση χρονο, ειχαμε δεχνει ανελεητο κραξιμο απο ενα αγγλικο φορουμ γιατι ο φιλος TZAG καλως η κακως ειχε βαλει απο το φορουμ τους φωτογραφιες καταδυτικων ρολογιων και επειδη οι ανθρωποι δεν μπορουσαν να διαβασουν ελληνικα νομιζαν οτι καποιος προσπαθουσε να πουλησει τα ρολογια τους μεσω φωτο -κανοντας απαταιωνια δηλοαδη..
χρειασθηκε να επεμβουμε και να τους εξηγησουμε τι ακριβως γινοταν και τοτε αποκατασταθηκαν τα πραγματα -γραφοντας μαλιστα στον τιτλο-οπως τωρα- οτι ηταν απο το δικου τους σαιτ
Αυτα φιλε και φιλοι  ;D

απιστευτο

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 27, 2008, 12:54:21 μμ »
Για καθίστε ρε παιδιά...
Τι "εκνευρισμό" και "κακιούλες" λέτε; Καμία σχέση.
Γιατί πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα;

Είπα απλώς ότι
Review θεωρείται, και είναι, η παρουσίαση ενός προϊόντος που ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχουμε αξιολογήσει. Ο Velitsko στην αρχή είπε ότι το review το έκανε ο ίδιος. 
Το περιστατικό με το Αγγλικό forum το θυμάμαι χαρακτηριστικά και μάλιστα αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ανέφερα ότι πρέπει να ρωτάμε πριν οικειοποιηθούμε τη "δουλειά" κάποιου τρίτου. Αλλιώς κάνουμε μια απλή παραπομπή.
Εμένα δηλαδή μου κόστισε πολύ που έστειλα mail στο συγχωμεμένο τον Chuck Maddox ζητώντας την άδειά του να μεταφράσω και να ανεβάσω εδώ ένα άρθρο του για την εξέλιξη των μηχανών του moonwatch; 
Ίσα ίσα που ανταλλάξαμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα e-mail και κέρδισα παρά πολλά από αυτή την επικοινωνία (όποιος ξέρει ποιος είναι o Maddox, καταλαβαίνει τι εννοώ).

Και, maestro, το παράδειγμα με τη δημοσίευση της συναυλίας σου στο youtube είναι ατυχές. Κανείς δεν την παρουσίασε ως δική του, και πώς θα μπορούσε άλλωστε;

Τέλος πάντων, προσωπικά δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, η μετάφραση όπως είπα και παραπάνω ήταν ενημερωτική και φωτίζει αρκετές πτυχές του ρολογιού. Άλλο πράγμα επεσήμανα, που δεν δικαιολογεί κολεγιές.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 27, 2008, 01:18:45 μμ »
Για καθίστε ρε παιδιά...
Τι "εκνευρισμό" και "κακιούλες" λέτε; Καμία σχέση.
Γιατί πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα;

Είπα απλώς ότι
Review θεωρείται, και είναι, η παρουσίαση ενός προϊόντος που ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχουμε αξιολογήσει. Ο Velitsko στην αρχή είπε ότι το review το έκανε ο ίδιος. 
Το περιστατικό με το Αγγλικό forum το θυμάμαι χαρακτηριστικά και μάλιστα αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ανέφερα ότι πρέπει να ρωτάμε πριν οικειοποιηθούμε τη "δουλειά" κάποιου τρίτου. Αλλιώς κάνουμε μια απλή παραπομπή.
Εμένα δηλαδή μου κόστισε πολύ που έστειλα mail στο συγχωμεμένο τον Chuck Maddox ζητώντας την άδειά του να μεταφράσω και να ανεβάσω εδώ ένα άρθρο του για την εξέλιξη των μηχανών του moonwatch; 
Ίσα ίσα που ανταλλάξαμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα e-mail και κέρδισα παρά πολλά από αυτή την επικοινωνία (όποιος ξέρει ποιος είναι o Maddox, καταλαβαίνει τι εννοώ).

Και, maestro, το παράδειγμα με τη δημοσίευση της συναυλίας σου στο youtube είναι ατυχές. Κανείς δεν την παρουσίασε ως δική του, και πώς θα μπορούσε άλλωστε;

Τέλος πάντων, προσωπικά δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, η μετάφραση όπως είπα και παραπάνω ήταν ενημερωτική και φωτίζει αρκετές πτυχές του ρολογιού. Άλλο πράγμα επεσήμανα, που δεν δικαιολογεί κολεγιές.

εβαλα χαμογελα βρε διπλα στο κακιουλες, ξεκολλα πλακα εκανα
αυτο με την συναυλια μου δεν ειναι απολυτως ατυχες γιατι θεωρητικα οταν εκτιθεται η μουσικη σου δημοσια πρεπει να εισπρατεις πνευματικα δικαιωματα. 
τρεχα γυρευε βεβαια

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 27, 2008, 03:00:46 μμ »
θα συνηθισεις τις κακιουλες, το χει το φορουμ   

φιλε μαεστρο σε καθε κοινοτητα ανθρωπων υπαρχουν ατελειες,πιστευω οτι εχουμε ελευθερια εκφρασης,αν κρινω απο τα βρισιδια που εχω ακουσει θα κανω βιβλιο ;D :P

review με την εννοια της παρουσιασης ,ισως γιατι ακομα ειναι νωρις για πιο αναλυτικα ,λογικο ειναι.

kiko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 27, 2008, 06:55:06 μμ »
[quote

Η αποκαλυψη ://i239.photobucket.com/albums/

[/quote]
φιλε velitsko εκανες πολυ καλη δουλεια και ασε τους αλλους να ακολουθουν τον νομο κατα γραμα,ολοι απο καπου ενημερωνομαστε και αν ψαχναμε αν ειναι νομοτυπο η οχι βραστα.τελος παντων εμενα με προφυλαξες παντως γιατι οντας ντροπαλος αν εμπαινα σε ενα μαγαζι με ρolex θα εβγενα σιγουρα με μισο κιλο στον καρπο μου.ας σοβαρευτουμε παιδια.ειναι ρολοι αυτο ?20 χιλ και βαλε παχος? με τι θα το φορεσω?με ρασα?χαθηκαν τα ρολογακια? και για καταδυση ειναι αναγγη να φοραω 7500Ε στο χερι να με τραβαει κατω?αστα φιλε ....αποτυχια το ρολοι.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 28, 2008, 07:32:24 πμ »
δηλαδη καθετι που θα σου φαινεται εσενα χοντρο και ακριβο παει να πει οτι ειναι αποτυχια?
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 28, 2008, 07:38:06 πμ από maestro »

kiko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 28, 2008, 07:49:54 πμ »
δηλαδη καθετι που θα σου φαινεται εσενα χοντρο παει να πει οτι ειναι αποτυχια?

[/quote
καλημερα maestro.
ok παντως γινεται πολυς λογος για κατι που ειναι για λιγους και για μενα καθολου λειτουργικο και οχι επιδει ειναι ακριβο πχ για ρολοι σαν το δικο σου αν ειχα λεφτα πολυ ευχαριστα θα το αγοραζα πουλωντας εστω και ενα μικρο κοματι γης αλλα (στουμπο ) στο χερι μου και υπερβαρο ποτε.μου αρεσουν τα λεπτοκαμομενα εκει που η τεχνη στριμωχνεται γιατι θεωρω οτι στην απλα ολοι ειναι τεχνιτες.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 28, 2008, 07:55:05 πμ »
καλημερουδια  :)
πηγαινε σημερα στη ρολεξ πλατεια κολοκοτρωνη να το δοκιμασεις και μετα κερναω καφε
αν μου πεις οτι δεν επαθες πλακα κερναω και δειπνο  ;)

ps. συμφωνω για τα περι τεχνης αλλα μου αρεσουν τα μεγαλα ρολογια υπερβολικα
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 28, 2008, 08:00:47 πμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 28, 2008, 09:29:49 πμ »
kiko το DSSD δεν είναι ρολόι για όλες τις ώρες και εποχές όπως το Sub. Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, όπου φοράς κοντομάνικα. Είναι ιδανικό για καταδύσεις, γιατί χωρίς βάρος παιδεύεσαι να κατέβεις.
Τώρα βέβαια γιατί να βουτάς με κάτι τόσο ακριβό και γιατί να το φοράς μόνο καλοκαίρι είναι μια άλλη κουβέντα.

...και για να μη ξεχνιώμαστε, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!

Φιλικά
Δημήτρης