Αποστολέας Θέμα: Tisell submariner απο Κορεα.  (Αναγνώστηκε 14283 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Tisell submariner απο Κορεα.
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 01:40:24 μμ »
Κατ' αρχάς homage γνωρίζουμε τι θα πει?αν ναι μπορει να μου εξηγήσει καποιος πως χρησιμοποιείται αυτός ο όρος για ρολογια που αντιγράφουν ΣΥΓΧΡΟΝΑ ρολογια παραγωγής?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 16, 2015, 01:54:01 μμ από argo98 »

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 01:46:57 μμ »
Παιδια εγω ειμαι σχετικα νεος στο χωρο των ρολογιων,και πρωτοειδα την λεξη homeage για τα ρολογια,και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι προκειται για ρολογια ιδιας ακριβως εμφανισης κτλ με καποια αλλα πιο γνωστα. Ή διαφορετικα αντιγραφη/απομίμιση γνωστων ρολογιων με ονομα αλλης εταιριας,ακριβης αντιγραφη ή στο περιπου το στυλ και η σχεδιαστικη ταυτοτητα τους.

Μου γεννιεται βεβαια και η απορια,οι εταιριες που βλεπουν αλλες μικρες εταιριες να αντιγραφουν κλασικα σχεδια τους ακριβως,επιτρεπεται αυτο ή υπαρχουν μηνυσεις και δικαστικες διαμαχες?

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 01:47:15 μμ »
Κατ' αρχάς homage γνωρίζουμε τι θα πει?αν ναι μπορει να μη εξηγήσει καποιος πως χρησιμοποιείται αυτός ο όρος για ρολογια που αντιγράφουν ΣΥΓΧΡΟΝΑ ρολογια παραγωγής?

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2967.0.html

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,52.0.html

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 03:11:54 μμ »
Τα βιομηχανικά δικαιώματα ιδιοκτησίας ενός προϊόντος έχουν διάρκεια μερικά έτη. Αναλόγως της χώρας η διάρκεια κυμαίνεται. Επίσης αναλόγως της χώρας μπορεί να ανανεώνονται. Αν παρέλθει το χρονικό όριο τότε δεν υφίσταται κανένας περιορισμός. Αν στο συγκεκριμένο ρολόι έχει ξεπεραστεί το δικαίωμα της Ρόλεξ τότε μπορεί ο καθείς να το παραγάγει. Αρκεί να μη γράφει Ρόλεξ Σάμπμαρινερ.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 03:42:18 μμ »
μωρε παρτο και σιγουρα θα πουληθει σε χρονο dt μετα

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 03:48:04 μμ »
μωρε παρτο και σιγουρα θα πουληθει σε χρονο dt μετα
για ποιο ρολοι αναφερεσαι?

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 03:54:38 μμ »
σε οτι αναφερεται το θεμα

Συνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 05:46:02 μμ »

Κατ' αρχάς homage γνωρίζουμε τι θα πει?αν ναι μπορει να μου εξηγήσει καποιος πως χρησιμοποιείται αυτός ο όρος για ρολογια που αντιγράφουν ΣΥΓΧΡΟΝΑ ρολογια παραγωγής?

Στο μυαλό μου , σήμερα , homage έχει καταλήξει να είναι νόμιμη ρέπλικα.
Ούτε η ρέπλικα , ούτε το homage σαν όρος είναι κακός , αλλά αυτό που εκπροσωπεί.

Συνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 05:50:12 μμ »

Παιδια εγω ειμαι σχετικα νεος στο χωρο των ρολογιων,και πρωτοειδα την λεξη homeage για τα ρολογια,και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι προκειται για ρολογια ιδιας ακριβως εμφανισης κτλ με καποια αλλα πιο γνωστα. Ή διαφορετικα αντιγραφη/απομίμιση γνωστων ρολογιων με ονομα αλλης εταιριας,ακριβης αντιγραφη ή στο περιπου το στυλ και η σχεδιαστικη ταυτοτητα τους.

Μου γεννιεται βεβαια και η απορια,οι εταιριες που βλεπουν αλλες μικρες εταιριες να αντιγραφουν κλασικα σχεδια τους ακριβως,επιτρεπεται αυτο ή υπαρχουν μηνυσεις και δικαστικες διαμαχες?

Φίλε μου , η ρόλεξ και η κάθε ρόλεξ , δεν χάνουν απο τις ρέπλικες ή τα homage , μάλλον διαφημιςη τους κάνουν.
αυτός που τα αγοράζει πιθανότατα να μη γινει ποτε πελάτης της ρόλεξ , διότι δεν έχει τα λεφτά.
Αυτοί που χάνουν είναι αξιόπιστες και ιςτορικες εταιρείες που παίζουν στα ίδια λεφτά.

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 06:54:39 μμ »
Καλησπέρα παιδιά. Η μέση γκόμενα (τουλάχιστον κοντά ηλικιακά με εμένα που είμαι 20) δεν γνωρίζει κάν τι είναι το sub, το speedy και τα πανέρια. Φοράει συνήθως ένα ταψί με πολύχρομο nato (πείτε το OOZOO,DW και παει λέγοντας). Παρ'όλα αυτά και να έχει δει καμμία εικόνα στο web , γιατί να το πεί αποκλειστικά για microbrands (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) πχ. Tisel, Invicta, Parnis δεν θα πεί το ίδιο για κάποια κομμάτια Tudor,Steinhart,Squale; Επειδή έχουν πατήσει πάνω σε συγκεκριμένα καλούπια με μικρές αλλαγές ( αναφέρομαι σε μή "έμπειρο" μάτι) βγαίνουν απο την λίστα με τα homage. Η Orient με το 2ER00001B δεν κάνει το ίδιο; Τότε θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι δεν φορούν ιστορικά κομμάτια, μήπως γίνει σύγκριση σε ένα καφέ με κάποιον που θα φοράει το πρωτοπατενταρισμένο ρολόι και τον πουν γύφτο. Με την ίδια λογική θα πρέπει να ντρέπεται αυτός που φοράει Ralph Polo (τυχαία επιλογή της μάρκας), μιας και ο Lacoste εφήυρε αυτήν την καινοτομία. Ελπίζω η προσωπικότητα ενός ανθρώπου να μην συνάδει με το ρολόι που φοράει, το brand και την ποιότητα δέρματος του παπουτσιού και πάει λέγοντας.

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 08:00:25 μμ »
Το ολο θεμα παει να γινει κομπλεξικο κατα βαση.Το παραδειγμα με την γκομενα υποθηκε πιο πολυ για χαβαλε.Εχω δει εδω μεσα οτι καποιοι εχουν ενα συγκεκριμενο κολλημα με τα homage-replica rolex και μονο με αυτα...Αυτο απο indy γενια...
Λοιπον αν σας αρεσει τοσο πολυ παρτε μια καλη ρεπλικα τα τελειωνει το ζητημα,να κανετε και την μουρη σας.Απλα σας πηραζει που θα τρωει και καμια μπανανα αν του την δωσει κανεις που ξερει.
Εδω μεσα οι πεισσοτεροι εχουν δειξει πως προτιμουν κατι αλλο καλο,παρα ενα copy.
Η τudor εβγαζε το submariner πρι 20 χρονια.Τωρα το pelagos εχει διαφορετικο προσανατολισμο.
Η Squale κακως λαθος της μεγαλο και αν καποις παρει και ξερει αγοραζει 50 atmos.
Επισης η Steinhart που λετε ειναι καμια βαρια εταιρεια?Επειδη δηλαδη εχει 5 κοπιες rolex και iwc θα δωσω 500 ευρω οταν μπορω να παρω 5-10 κλασσικα ονοματα ?
Να παρει καποιος ενα invicta με 80 ευρω να κανει την πλακα του οκ το ποσο ειναι μικρο αλλα τα 400 και στα 500 κανω υπομονη και παω π.χ στην καλυτερη σε longines,hamilton,tissot,certina.Δηλαδη τι παραπανω εχει ενα Steinhart ocean 1 απο ενα  certina ds action η ενα tissot seastar?Μαλλον τιποτα...

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 08:02:20 μμ »
Το ολο θεμα παει να γινει κομπλεξικο κατα βαση.Το παραδειγμα με την γκομενα υποθηκε πιο πολυ για χαβαλε.Εχω δει εδω μεσα οτι καποιοι εχουν ενα συγκεκριμενο κολλημα με τα homage-replica rolex και μονο με αυτα...Αυτο απο indy γενια...
Λοιπον αν σας αρεσει τοσο πολυ παρτε μια καλη ρεπλικα τα τελειωνει το ζητημα,να κανετε και την μουρη σας.Απλα σας πηραζει που θα τρωει και καμια μπανανα αν του την δωσει κανεις που ξερει.
Εδω μεσα οι πεισσοτεροι εχουν δειξει πως προτιμουν κατι αλλο καλο,παρα ενα copy.
Η τudor εβγαζε το submariner πριν 20 χρονια.Τωρα το pelagos εχει διαφορετικο προσανατολισμο.
Η Squale κακως λαθος της μεγαλο και αν καποις παρει και ξερει αγοραζει 50 atmos.
Επισης η Steinhart που λετε ειναι καμια βαρια εταιρεια?Επειδη δηλαδη εχει 5 κοπιες rolex και iwc θα δωσω 500 ευρω οταν μπορω να παρω 5-10 κλασσικα ονοματα ?
Να παρει καποιος ενα invicta με 80 ευρω να κανει την πλακα του οκ το ποσο ειναι μικρο αλλα τα 400 και στα 500 κανω υπομονη και παω π.χ στην καλυτερη σε longines,hamilton,tissot,certina.Δηλαδη τι παραπανω εχει ενα Steinhart ocean 1 απο ενα  certina ds action η ενα tissot seastar?Μαλλον τιποτα...

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 10:43:26 μμ »
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο καθενας μπορει να πραττει συμφωνα παντα με οτι το κανει ευτυχισμενο και χαρουμενο!γουσταρει homage γιατι του αρεσει το σχεδιο της rolex να παρει κατι αντιστοιχο φτανει να μην εχει αυταπατες οτι φοραει rolex.στο κατω κατω ποτε δεν πιστεψα οτι ενα submariner με τη κεραμικη στεφανη αξιζει 5000 ευρω η 6000.το θεωρω το ποσο τρομακτικα μεγαλο για ρολοι-οποιο  ρολοι ειναι αυτο.Βεβαια παντα αποψη μου.
 Σε αυτη τη περιπτωση μπορει να παρει ενα invicta,ενα squale η ενα steinhart και να κανει  αψογα τη δουλεια του.
 Σιγουρα η seiko και γενικα η γιαπωνεζικη αγορα εχει τα πολυ δυνατα της  σημεια αλλωστε το sumo το citizen promaster που εχω στη κατοχη μου,μονο τα καλυτερα εχω να πω.Βεβαια εχουν περασει homage sub απο τη κατοχη μου και φυγανε αλλα δεν θα ελεγα οχι ξανα σε ενα απο αυτα.
  Αλλωστε γουστα ειναι αυτα και μια ζωη θα ζησουσε!!

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 17, 2015, 01:43:22 πμ »
Φίλε kostantinos απλά μια παρένθεση... οι τιμές του sub είναι 6.700 το nodate 7.650 το date και 8.100 το hulk...  ακατέβατα...! Τα 5αρια και τα 6αρια είναι πλέον παρελθόν..!! Στο θέμα μας τώρα.. Κατά την ταπεινή μου άποψη τα homage και οι ρεπλικες είναι για ανθρώπους περισσότερο της εντύπωσης και λιγότερο της ουσίας... άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να το παίξουν στους γύρω τους κάτι που δεν είναι..! Τα ακριβά ρολόγια για να αγοραστούν, συνήθως χρειάστηκε κάποιου είδους αξία από τον αγοραστή τους. Αυτό είναι που συμβολίζουν στην πραγματικότητα. Αυτή η αξία έχει διάφορες μορφές: όπως πολύ δουλειά... επιχειρηματικότητα-ρίσκο... χρόνια σπουδές, προσπάθεια και βασικά... κάποιου είδους επιτυχία..!! Αυτά...   ;)

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 17, 2015, 09:28:42 πμ »
Φίλε kostantinos απλά μια παρένθεση... οι τιμές του sub είναι 6.700 το nodate 7.650 το date και 8.100 το hulk...  ακατέβατα...! Τα 5αρια και τα 6αρια είναι πλέον παρελθόν..!! Στο θέμα μας τώρα.. Κατά την ταπεινή μου άποψη τα homage και οι ρεπλικες είναι για ανθρώπους περισσότερο της εντύπωσης και λιγότερο της ουσίας... άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να το παίξουν στους γύρω τους κάτι που δεν είναι..! Τα ακριβά ρολόγια για να αγοραστούν, συνήθως χρειάστηκε κάποιου είδους αξία από τον αγοραστή τους. Αυτό είναι που συμβολίζουν στην πραγματικότητα. Αυτή η αξία έχει διάφορες μορφές: όπως πολύ δουλειά... επιχειρηματικότητα-ρίσκο... χρόνια σπουδές, προσπάθεια και βασικά... κάποιου είδους επιτυχία..!! Αυτά...   ;)

Για την Ελλάδα μιλάς;  :lol:

:up:

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 17, 2015, 09:37:29 πμ »
καλα τωρα μας δουλευεις ρε φιλε??για ποιες σπουδες μιλας?για ποια επιχειριματικοτητα?στην Ελλαδα της λαμογιας και της απατης?
Αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα μας!δηλαδη εγω που φοραω homage ειμαι δηθεν?απλα δεν εχω 7000ευρω να δωσω για rolex.ακομη και να τα ειχα δεν θα τα εδινα γιατι απλα δεν αξιζουν αυτες τις τιμες.Απλα η ρολεξ απευθυνεται σε ενα ποσοστο πελατων της που σιγουρα το φυσανε το χρημα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 17, 2015, 10:42:51 πμ »
καλα τωρα μας δουλευεις ρε φιλε??για ποιες σπουδες μιλας?για ποια επιχειριματικοτητα?στην Ελλαδα της λαμογιας και της απατης?
Αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα μας!δηλαδη εγω που φοραω homage ειμαι δηθεν?απλα δεν εχω 7000ευρω να δωσω για rolex.ακομη και να τα ειχα δεν θα τα εδινα γιατι απλα δεν αξιζουν αυτες τις τιμες.Απλα η ρολεξ απευθυνεται σε ενα ποσοστο πελατων της που σιγουρα το φυσανε το χρημα.

Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι σου.
Σαν κατασκευη μπορει να μην αξιζουν αυτα τα χρηματα,πιθανον να ειναι υπερτιμημενα,αλλα ποιο καταναλωτικο προιον πολυτελειας τιμαται οσο κοστιζει;
Ειναι επιλογη του καθενος,εαν εχει αυτα τα χρηματα,να τα διαθεσει για την αγορα του πρωτοτυπου προιοντος,για ολα οσα αυτο συμβολιζει.
Προσωπικα,δεν θα αγοραζα fake προιοντα με τη δικαιολογια οτι τα αυθεντικα ειναι ακριβα,απλα θα στρεφομουνα σε κατι πιο φθηνο αλλα παντα original.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 17, 2015, 10:52:08 πμ »
Οι απόψεις ότι τα ρολογια των 5000+ ειναι πανάκριβα,αχρείαστα ,υπερτιμημένα,ότι αγοράζοντας κατι με 100-200 ευρώ που τους μοιάζει κάνεις τη δουλειά σου κτλπ κτλπ ειναι σωστές ενδεχομένως  κατά βάση και τις εχουν το 90φευγα % των γνωστών μου για παράδειγμα...με μια διαφορά ομως...δε μιλάω μαζι τους για ρολογια και δεν ειναι άτομα που θα μπουν αρχής εξαρχής σε ενα ωρολογιακό φορουμ...Εδω μέσα υποτίθεται οτι αντιλαμβανόμαστε και εκτιμάμε  διαφορετικά το χώρο...  :)

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 17, 2015, 10:54:32 πμ »
Ενας ανθρωπος που εχει καταληξει αστεγος για καποιο λογο στη ζωη του,εχει την ιδια αξια με τον πιο πλουσιο ανθρωπο που απεκτησε τα χρηματα του με τον πιο τιμιο τροπο.
Γενικα για να μη παμε σε αυτο το ακραιο παραδειγμα,ενας ανθρωπος που εργαζεται σε μια δουλεια τιμια,και το μονο ποσο που μπορει να διαθεσει για ενα ρολοι ειναι 15 ευρω για ενα απλο q&q,εχει την ιδια αξια με εναν αλλον που εχει λεφτα να παρει 10-20 rolex original ή αλλες μαρκες.Νομιζω ολοι μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο. :)

Προσωπικα αν ειχα φτασει στη ζωη μου σε ενα σημειο που τα επαγγελματικα μου θα μου επετρεπαν να κανω οτι αγορες ηθελα,ηθελημενα δε θα επαιρνα ακριβα αντικειμενα,ωστε να φαινεται οτι ειμαι πολυ ευκαταστατος.Ακομη και αν τα αντικειμενα που ηθελα δεν ηταν για να δειξω την οικονομικη μου κατασταση,αλλα επειδη εβρισκα κατι καλλιτεχνικο και μαγικο σε αυτο,οπως πχ τα ρολογια,παλι μαλλον θα επελεγα να μην αγορασω αυτα που φωναζουν λεφτα. Οχι τοσο επειδη θα φοβομουν,αλλα επειδη πολλες φορες σε τριτους που το βλεπω,με ακριβα αυτοκινητα,στυλ,ντυσιμο κτλ,με απωθει καπως,οχι παντα,αλλα πολυ συχνα.Βγαζει κατι σαν να λεει "παιδια ειμαι ανωτερος σας προσεξτε με ολοι,γ@μ@ω και δερνω,ειμαι καταπληκτικος". Θεωρω οτι ειναι ενα μεγαλο προβλημα της συγχρονης Ελληνικης κοινωνιας αυτο,σε αντρες και γυναικες.
Δε ειναι ολοι που βλεπω οι ευκαταστατοι με τα ακριβα αντικειμενα ετσι,αλλοιμονο,αλλα ενα μεγαλο ποσοστο,μαλλον το μεγαλυτερο μου βγαζουν αυτο το πραγμα.Δε ξερω σιγουρα την οικονομικη τους κατασταση,αλλα το τι δειχνουν τελοσπαντων με τις επιλογες τους και το στυλ τους.Παροτι δεν εχω βγει ποτε εξωτερικο,εχω μια εντυπωση πως στην Ελλαδα εχουμε λιγο παραπανω το θεμα να ψωνιζομαστε με τα υλικα αγαθα.Ισως κανω λαθος,αλλα ενα παραδειγμα που μου ετυχε παλι προσφατα και με εκανε να σκεφτω οτι ετσι ειναι τα πραγματα: Περιμενα την κοπελα μου να σχολασει απο καπου που δουλευε.Βλεπω δυο νεαρους αντε το πολυ 30,με το χαρτοφυλακα τους,το αψογο ντυσιμο τους στα παντα κτλ.Ενω εμοιαζε να ειναι Ελληνες στα χαρακτηριστικα του προσωπου τους,εβγαζαν κατι πολυ καλοπροαιρετο,και διχως ιχνος αλλαζονιας και ενστικτωδως μου ηρθε στο μυαλο οτι κατι δε μου κολλαει.Περνωντας διπλα μου αυτα τα παιδια ακουσα οτι μιλουσαν ξενα,μια ξενη γλωσσα,και προφανως πηγαιναν σε καποια δουλεια.Ενα παραδειμγα πιθανως αστοχο για πολλους που θα το διαβασουν,αλλα σε μενα δεν ηταν.

Ξαναλεω να μη θεωρηθει οτι μας τσουβαλιαζω ολους τους Ελληνες.Δεν εννοω οτι ολοι που ασχολουνται και αγαπανε τα ακριβα αντικειμενα,τα οποια ειναι οντως κατι που αποπνεει στο μεγιστο βαθμο πολλες φορες τη δημιουργικοτητα,την καλλιτεχνικη διαθεση και ποιοτητα του ανθρωπινου νου και ειναι μαγικο,τεχνη και τον πολιτισμος. Οποιος ασχολειται με αυτα πρεπει προταντων να τον υποκεινουν αυτα τα πραγματα μεσα στη ψυχη του και οχι να επιδειξει με καποιο τροπο οτι εχει λεφτα τα οποια μπορει να τα εχει βγαλει με τη πιο σκληρη δουλεια.Και εκει,και μιλαω και για τον εαυτο μου,εμεις στην Ελλαδα εχουμε ακομη δρομο και προσπαθεια γι'αυτο το πραγμα.Για το πως φαινομαστε,γενικα εχουμε δεν εχουμε λεφτα.Ειναι μερος καποιων συγχρονων κοινωνικοσυμπεριφοριστικων προβληματων που εχουμε στη Χωρα μας,μεσα σε αλλα και αυτο,οπως την ελλειψη υπομονης και ισορροπιας,καλης συμπεριφορας και αλλων πολλων στη ζωη μας (παρτε παραδειγμα την οδηγηση).

Ετσι κατα τη γνωμη μου,μαλλον θα προτιμουσα να δω καποιον να φορα ενα σαν rolex αλλης μαρκας,και αν τον ρωτησω να μου πει φιλε μου,δε ηθελα να παρω ρολεξ αλλα επειδη μ'αρεσει το στυλ πηρα αυτο που ειναι το ιδιο σε εμφανιση.Οχι οτι καποιος που μπορει να φοραει rolex θα μου περασει απαραιτητα κατι αρνητικο,ειναι οπως ειπαμε ο τροπος και το υφος του καθενα.Μπορει καποιος να ειναι το στυλ του οπως να'ναι και να βγαζει αλαζονεια,και ενος αλλου πολυ εκλεπτυσμενο και ακριβο και να βγαζει κατι εξαιρετικα κομψο και φιλικο.Δυστυχως εδω που το βλεπω δεν ειναι ο κανονας,ψωνιζμομαστε (βαζω και τον εαυτο μου πρωτον απ'ολους).Θελουμε λιγη δουλεια.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 17, 2015, 11:18:19 πμ »
Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι σου.
Σαν κατασκευη μπορει να μην αξιζουν αυτα τα χρηματα,πιθανον να ειναι υπερτιμημενα,αλλα ποιο καταναλωτικο προιον πολυτελειας τιμαται οσο κοστιζει;
Ειναι επιλογη του καθενος,εαν εχει αυτα τα χρηματα,να τα διαθεσει για την αγορα του πρωτοτυπου προιοντος,για ολα οσα αυτο συμβολιζει.
Προσωπικα,δεν θα αγοραζα fake προιοντα με τη δικαιολογια οτι τα αυθεντικα ειναι ακριβα,απλα θα στρεφομουνα σε κατι πιο φθηνο αλλα παντα original.

Original μέχρι το κόκκαλο πάντα! ;)