Αποστολέας Θέμα: Tisell submariner απο Κορεα.  (Αναγνώστηκε 14258 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
Tisell submariner απο Κορεα.
« στις: Νοέμβριος 14, 2015, 11:11:49 μμ »
Ψαχνοντας για να περασει ο χρονος στο wus επεσα πανω σε ενα καινουργιο homage submariner απο Κορεα.Αναγνωστες και αγοραστες αφησαν θετικα σχολια.Επισκεφτηκα τη σελιδα και ειδα πολυ καλα χαρακτηριστικα στο ρολοι,Μαλιστα καπου διαβασα οτι η ποιοτητα του  ρολογιου ειναι πολυ καλυτερη απο τη λεγομενη κινεζικη Parnis.

http://m.tisellkr.com/product/TISELL-Sub-9015-Diver-Automatic-200M/33/?cate_no=42&display_group=2

Eτσι για καποιους που ενδιαφερονται για homage submariner.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
Απ: Tisell submariner απο Κορεα.
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 08:46:47 πμ »
Έχει και ωραίους πιλοτους

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 11:18:23 πμ »
και marine.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 01:15:03 μμ »
Μου αρεσει και μενα το marine απο tisell.

Ξερει κανεις αν ειναι καλο σαν ρολοι,ο μηχανισμος του κτλ?

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 01:20:31 μμ »
Για το sub μιλας?εχει miyota 9015 ζαφειρι κρυσταλλο με ar, γενικα φοβερα χαρακτηριστικα. Για τη τιμη του.πολυ τιμιο μου φαινεται

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 02:02:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 02:06:31 μμ »
Να ένα submariner από την Κορέα...;D

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 02:09:41 μμ »
Να ένα submariner από την Κορέα...;D

Σωστος! Αλλα παραδεξου οτι εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 04:21:22 μμ »
Γιατί να επιλέξεις μία "ψεύτικη" εταιρία που προφανώς δεν ξέρει από ρολογια και απλά αντιγράφει για να ζήσει; θα μου πεις είναι στη μέση το οικονομικό... δεν έχουμε όλοι για ρολεξ... θα συμφωνήσω μαζί σου και να σου πω ότι ούτε γω τα έχω... αλλά αν το θες πραγματικά βάλτο σαν στόχο... Γιατί να συμβιβαστείς με κάτι "ψεύτικο"; αν σε ενδιαφέρει το στυλ υπάρχουν αξιόλογες εταιρείες που σου το προσφέρουν στην τιμή που θες και θα σε μάθουν πιο σωστά τον κόσμο του ρολογιού... Όπως για μένα αγαπημένη εταιρία είναι η σεικο η καζιο κτλ... και θα είσαι και πιο περήφανος ότι εκπροσωπεις μια εταιρία με ιστορία στο χώρο... και όχι κάτι που μοιάζει με ρολόι... εξάλλου είναι και το τι άνθρωπος είσαι και γω προσωπικά μ'αρέσει να κοιτάω ψηλά... Μπορεί να μην πιάσω ποτέ την ρολεξ αλλά μπορεί να πέσω σε καμία Ω... Ποτέ δεν ξέρεις αν δεν προσπαθήσεις...

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 06:38:06 μμ »
Μπορεί να μην πιάσω ποτέ την ρολεξ αλλά μπορεί να πέσω σε καμία Ω... Ποτέ δεν ξέρεις αν δεν προσπαθήσεις...

Αφού έχεις ήδη Ω, ρε Δημήτρη... ???

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 06:52:00 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον batman...! 1000 φορές ένα seiko με τα ίδια λεφτά...! Αυτό είναι σαν να αγοράζεις ρέπλικα ένα πράμα...!

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 07:25:10 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον batman...! 1000 φορές ένα seiko με τα ίδια λεφτά...! Αυτό είναι σαν να αγοράζεις ρέπλικα ένα πράμα...!
μη ξεχναμε και τα steinhart,squale....και τοτε ρεπλικα αγοραζεις?

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 07:46:56 μμ »
Αφού έχεις ήδη Ω, ρε Δημήτρη... ???
Σωστά απλά αναφερόμουν γενικά... ότι όταν έχεις στόχο τα αστέρια μπορεί να μην τα πιάσεις αλλά δε θα πέσεις και στις λάσπες... παλιά παροιμία...
αυτές οι εταιρίες που αναφέρεις έχουν καταφέρει και έχουν πάρει μερίδιο στην αγορά του ρολογιού... ενώ η συγκεκριμένη Όχι... τουλάχιστον όχι ακόμα... εγώ ενώ παλιά γλυκοκοιταζα το στεινχαρτ μετά το μετάνιωσα... γούστα είναι εγώ απλά σου είπα την γνώμη μου... δεν είπα ότι είναι σωστή...

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 08:02:25 μμ »
μη ξεχναμε και τα steinhart,squale....και τοτε ρεπλικα αγοραζεις?
Την πας μακρια την βαλιτσα!!Κατα καποιο τροπο ναι...Εχει γινει λιγο αστειο λιγο αυτο με τα homage.Tι παραπανω δηλαδη εχει αυτη η βλακεια σε σχεση με ενα Sumo.To ενα αν εχει καποιος rolex στην παρεα θα ντρεπεσαι που το φορας μπας και σε ρωτησουν τι ειναι τουτο..., Ενω για ενα Sumo μπορει να μην ειναι rolex αλλα θα καμαρωνεις για την επιλογη που εχεις κανει,και αυτος που εχει το rolex και ξερει , και δεν το φοραει για ποζερια σε σεβεται για την επιλογη σου, διοτι ειναι γνωστης του ρολογιου...Θα πει ωραιο κομματι  ;)
ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 08:10:30 μμ »
Επισης θελω να δω την μουρη αυτου που φοραει tissel μολις του πει γκομενα " Ιδιο με rolex ειναι αυτο τι ειναι ? "
Απαντηση ειναι καλο homege με miyota και ζαφειρι γαμ%$#$%ι...

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 08:17:43 μμ »
Επισης θελω να δω την μουρη αυτου που φοραει tissel μολις του πει γκομενα " Ιδιο με rolex ειναι αυτο τι ειναι ? "
Απαντηση ειναι καλο homege με miyota και ζαφειρι γαμ%$#$%ι...
με την ιδια λογικη μετα θα ντρεπεσαι που φορας και squale kai steinhart.Εγω εχω sumo και ειλικρινα καμαρωνω.αλλα επισης εαν δεις το καινουργιο homage της davosa με τη κεραμεικη στεφανη ισως αναρωτηθεις αραγε αξιζει το αντιστοιχο μοντελο της ρολεξ με τα 4000-5000ευρω???
 Ολα αυτα τα λεω χωρις να παρεξηγηθω.κουβεντα να γινεται!

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 08:21:26 μμ »
Αν δω το davosa θα βαλω τα γελια διπλα στο rolex...O λογος να παρω αυτο το αισχος ονομα ποιος ειναι?Απλα να ξεγελαω απο μακρια τους αλλους οτι φοραω ρολεχ?
Προσωπικοτητα δλδ 0

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
Tisell submariner απο Κορεα.
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 08:48:56 μμ »
Η κουβέντα αυτή είναι μεγάλη , φίλε μου αν σου αρέσει  προχώρα, το πιθανότερο μετα απο λίγο καιρό να το πουλήσεις επειδη μοιάζει με κατι που τελικά δεν είναι.
Σαφώς και υπάρχουν homage εξαιρετικής ποιότητας , αλλά και πάλι μοιάζουν με κατι που δεν είναι .
Προσωπικά έχω αγοράσει πολλα homage και τα έχω πουλήσει όλα.
Τα homage έχουν καταλήξει να είναι το άλλοθι της replica.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 15, 2015, 08:57:25 μμ »
Η κουβέντα αυτή είναι μεγάλη , φίλε μου αν σου αρέσει  προχώρα, το πιθανότερο μετα απο λίγο καιρό να το πουλήσεις επειδη μοιάζει με κατι που τελικά δεν είναι.
Σαφώς και υπάρχουν homage εξαιρετικής ποιότητας , αλλά και πάλι μοιάζουν με κατι που δεν είναι .
Προσωπικά έχω αγοράσει πολλα homage και τα έχω πουλήσει όλα.
Τα homage έχουν καταλήξει να είναι το άλλοθι της replica.

Πολύ σωστό!  :up:

Υπάρχει και ένα πολύ ωραίο συναφές θέμα:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,19515.msg304392.html#msg304392

(Αν και αμφιβάλω αν κοιτάει κανείς τα παλιότερα θέματα.... ::))

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 12:46:46 μμ »
Κατα την αποψη μου,δεν ειναι κακο αν καποιος αγορασει ενα τετοιο που ειναι το ιδιο με το rolex. Μπορει να του αρεσει πολυ το Rolex και να μην εχει ή να μη θελει να δωσει τοσα λεφτα σε ενα ρολοι,οποτε γιατι να μην αγορασει αυτο το tisell ή καποιο αλλο ιδιο στυλ.Ειδικα αν η ποιοτητα του (ασχετως τι εταιρια το βγαζει),ειναι καλη.
Δε θα πρεπει να νιωθει καποιος ντροπη ή αβολα αν αγορασει και φοραει ενα τετοιο που ειναι ιδιο με το rolex αλλα δεν ειναι rolex.Επισης και οι ορολογοφιλοι δε θα πρεπει με τη σειρα τους να κανουν αυτο το ατομο να νιωσει αβολα,γιατι μπορει να του αρεσει ακριβως αυτο το σχεδιο,και τα αντιστοιχα seiko orient κτλ να εχουν κατι στο design που να μη του αρεσει.

Οσον αφορα το σχολιο με την γκομενα...και καλο θα του κανει καποιου που θα παρει το tisell αν νιωσει οτι μια γκομενα ασχοληθει πολυ με αυτο...να τη στειλει απο κει που ηρθε οσο ειναι καιρος.

Ηθελα να πω με το παραπανω να μην εχουμε αυτους τους ενδοιασμους καλυτερα...τωρα βεβαια οσο ασχολουμαι και γω με τα ρολογια,κατανοω και την αλλη πλευρα που υποστηριζει τις παραδοσιακες αξιες και επιλογες,ισως και γω να τεινω προς αυτη την αποψη στο μελλον,αλλα ισως ειναι καλο να μην ειμαι και απολυτος με οποιες επιλογες homage που κανει καποιος οπως ανεφερα παραπανω.

Επισης,νομιζω οτι το θεμα ειναι λιγο διαφορετικο,οταν το στυλ δεν ειναι σαν αυτο του rolex sub αλλα πχ το marine που μου αρεσει εμενα πολυ,με arabic ή roman,small seconds στο 6 ,λευκο καντραν κτλ. Ε σαν αυτο υπαρχουν 1.345.525 επιλογες εκει εξω :D οποτε αμεσως αμεσως προβληματισμοι του στυλ δεν ειναι ρολεξ αλλα μοιαζει,προσωπικοτητα,τι θα πουν οι γνωστες,γκομενες και χιλια αλλα...