Κατα την αποψη μου,δεν ειναι κακο αν καποιος αγορασει ενα τετοιο που ειναι το ιδιο με το rolex. Μπορει να του αρεσει πολυ το Rolex και να μην εχει ή να μη θελει να δωσει τοσα λεφτα σε ενα ρολοι,οποτε γιατι να μην αγορασει αυτο το tisell ή καποιο αλλο ιδιο στυλ.Ειδικα αν η ποιοτητα του (ασχετως τι εταιρια το βγαζει),ειναι καλη.
Δε θα πρεπει να νιωθει καποιος ντροπη ή αβολα αν αγορασει και φοραει ενα τετοιο που ειναι ιδιο με το rolex αλλα δεν ειναι rolex.Επισης και οι ορολογοφιλοι δε θα πρεπει με τη σειρα τους να κανουν αυτο το ατομο να νιωσει αβολα,γιατι μπορει να του αρεσει ακριβως αυτο το σχεδιο,και τα αντιστοιχα seiko orient κτλ να εχουν κατι στο design που να μη του αρεσει.
Οσον αφορα το σχολιο με την γκομενα...και καλο θα του κανει καποιου που θα παρει το tisell αν νιωσει οτι μια γκομενα ασχοληθει πολυ με αυτο...να τη στειλει απο κει που ηρθε οσο ειναι καιρος.
Ηθελα να πω με το παραπανω να μην εχουμε αυτους τους ενδοιασμους καλυτερα...τωρα βεβαια οσο ασχολουμαι και γω με τα ρολογια,κατανοω και την αλλη πλευρα που υποστηριζει τις παραδοσιακες αξιες και επιλογες,ισως και γω να τεινω προς αυτη την αποψη στο μελλον,αλλα ισως ειναι καλο να μην ειμαι και απολυτος με οποιες επιλογες homage που κανει καποιος οπως ανεφερα παραπανω.
Επισης,νομιζω οτι το θεμα ειναι λιγο διαφορετικο,οταν το στυλ δεν ειναι σαν αυτο του rolex sub αλλα πχ το marine που μου αρεσει εμενα πολυ,με arabic ή roman,small seconds στο 6 ,λευκο καντραν κτλ. Ε σαν αυτο υπαρχουν 1.345.525 επιλογες εκει εξω

οποτε αμεσως αμεσως προβληματισμοι του στυλ δεν ειναι ρολεξ αλλα μοιαζει,προσωπικοτητα,τι θα πουν οι γνωστες,γκομενες και χιλια αλλα...