Δεν είμαι πολύ της μόδας και των αλλαγών.
Δένομαι με τα πράγματα μου και όταν κάτι μου αρέσει και με βολεύει δύσκολα το αλλάζω.
(Μόνο με τα ρολόγια έχω μπει στη διαδικασία να αλλάζω γιατί είναι σχετικά εύκολο το πάρε-δώσε.)
Επομένως, μετά τις συμβουλές σας και το δικό μου ιντερνετικό ψάξιμο, καταλήγω σε κάτι μεταξύ Tumi και Piquadro.
Θέλω να κάνω και μια βόλτα στην αγορά να δω τι υπάρχει βέβαια.
Από τη μία δεν θέλω να ξοδέψω και πάρα πολλά για μια τσάντα, από την άλλη το να δώσω και 100€ παραπάνω για κάτι που θα κρατήσει 5+ χρόνια και μου αρέσει, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μην το πάρω.
ως κάποιος που την έχει πατήσει πολλές φορές με ακριβά προϊόντα που ήταν για πέταμα, δες τις δύο μάρκες αυτές και ίσως και posche design εάν είναι από τα ωραία σχέδια...
Στα λέω αυτά ως κάτοχος 11 τσαντών tumi 4 piquadro 4 porsche design και περίπου 40 ακόμα (porter, prada, mcqueen, samsonite black label, burberry, mulberry, helmut lang, yamamoto, gucci και ότι άλλη βλακεία έχει βγει...) Στο τέλος χρησιμοποιώ κυρίως tumi με ένα rotation από τις άλλες
Εδώ έχω κάνει και τη γυναίκα μου φανατική για tumi και είναι τα αγαπημένα της backpack.

Δώσε κάτι παραπάω για αυτή που σου αρέσει και εάν κινηθείς σε αυτές τις μάρκες είσαι μια χαρά από αντοχή και ποιότητα...