η αποφαση τελικα παρθηκε... δοθηκε προκαταβολη... και το αναμενουμε χαλαροι πλεον....
μου εκανε εντυπωση σε ξενα φορουμ οτι απο Κινα σε Σιγκαπουρη και απο Ιταλια σε Αμερικη ολες οι αντιπροσωπειες της Ωμεγα ειχαν ηδη προπωλησει ολα τα διαθεσημα ρολογια... waiting list τεραστιες σχεδον παντου... μοναδικο κομματι... συλλεκτικο... εχουν γινει ηδη αναφορες οτι εχουν δεχτει προσφορες ανω 1.500-2.000 ευρω (σε σιγκαπουρη και Νεα Υορκη συγκεκριμενα διαβασα) καποιοι για να παραχωρησουν την θεση τους σε ενδιαφερομενους που δεν προλαβαν να μπουν μεσα στους πρωτους τυχερους που θα αποκτησουν το ρολοι....
καποιοι λενε οτι δυσκολα να δουμε σε μικρες αγορες οπως στην Ελλαδα επιπλεον διαθεσημα κομματια απο τα αρχικα τα οποια εχουν προγραμματιστει για να ερθουν.
μου εκανε πραγματικα εντυπωση η ολη βαβουρα... διοτι σαν ψαρακλας στον χωρο θεωρουσα οτι "ελα μωρε...ανα χρονο βγαινει ενα limited edition"
και απο την στιγμη που το ρολοι πραγματικα μου αρεσε και ηθελα ετσι και αλλιως καποιον χρονογραφο ειπα να μπω στην διαδικασια να ρωτησω πρωτα σε εξουσιοδοτημενα μαγαζια της Ωμεγα στην Ελλαδα εαν μπορω να παραγγειλω... μου ειπαν οτι μονο η αντιπροσωπεια θα μπορεσει να εχει αμεσα καποιο ρολοι... και εαν μεινουν διαθεσημα μετα απο καιρο μπορει να φερουν καποιο και εκεινα.
σκεφτηκα οτι οκ... ξεκινα να ψαχνεις για κατι αλλο... αλλα δεν παιρνεις να δεις και στα κεντρικα τι waiting list εχουν???
παιρνω τηλεφωνακι και μου λενε... εχει παρουσιαστει αρκετα εντονο ενδιαφερον για το συγκεκριμενο ρολοι και απο Ελλαδα αλλα ακομα δεν εχουμε καποια επισημη κρατηση... ειναι κατι που το αποφευγουμε... οπως μου ειπαν.... το ματι γυαλισε.... προκαταβολη δεχεστε?? για να μπορεσω να εξασφαλισω το 1 απο τα 2-3 που ειναι για Ελλαδα?? (τοσα μου ειπαν οτι περιμενουν)
θα πρεπει να το δουμε και θα σας καλεσουμε σε 2-3 μερες για να σας ενημερωσουμε... υπαρχουν καποιοι καλοι πελατες οι οποιοι εδειξαν ενδιαφερον και απο τα κεντρικα εχουμε παρει εντολη να δινουμε γραμμη εξυπηρετησης για τα limited edition σε αυτους....
για δυο μερες ειχα σχεδον σιγουρο το ακυρο... ειχα αρχισει να σκεφτομαι πιθανα αλλα ρολογια... ωσπου χτυπησε τηλεφωνακι με με χαρα ακουσα οτι το ενα απο τα 3 ειναι δικο μου... κατευθειαν καταθεση ο δικος σου και ηδη το περιμενω με μεγαλη χαρα... το βλεπω να ερχεται πριν τα χριστουγεννα αλλα και η αναμονη εχει την χαρη της.....