Αποστολέας Θέμα: για ενα λουρακι ξεκινησα... και με καταστρεψατε....  (Αναγνώστηκε 15146 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostasios

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: για ενα λουρακι ξεκινησα... και με καταστρεψατε....
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 21, 2015, 01:38:11 μμ »
εχω ενα θεμα με την αντιπροσωπεια της Ωμεγα... μπορει καποιος ο οποιος γνωριζει που να απευθυνθω να με βοηθησει με καποιο π.μ. θα του εξηγησω ακριβως ποιο ειναι το προβλημα μου.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 03:43:00 μμ »
η αποφαση τελικα παρθηκε... δοθηκε προκαταβολη... και το αναμενουμε χαλαροι πλεον....

μου εκανε εντυπωση σε ξενα φορουμ οτι απο Κινα σε Σιγκαπουρη και απο Ιταλια σε Αμερικη ολες οι αντιπροσωπειες της Ωμεγα ειχαν ηδη προπωλησει ολα τα διαθεσημα ρολογια... waiting list τεραστιες σχεδον παντου... μοναδικο κομματι... συλλεκτικο... εχουν γινει ηδη αναφορες οτι εχουν δεχτει προσφορες ανω 1.500-2.000 ευρω (σε σιγκαπουρη και Νεα Υορκη συγκεκριμενα διαβασα) καποιοι για να παραχωρησουν την θεση τους σε ενδιαφερομενους που δεν προλαβαν να μπουν μεσα στους πρωτους τυχερους που θα αποκτησουν το ρολοι....
καποιοι λενε οτι δυσκολα να δουμε σε μικρες αγορες οπως στην Ελλαδα επιπλεον διαθεσημα κομματια απο τα αρχικα τα οποια εχουν προγραμματιστει για να ερθουν.

μου εκανε πραγματικα εντυπωση η ολη βαβουρα... διοτι σαν ψαρακλας στον χωρο θεωρουσα οτι "ελα μωρε...ανα χρονο βγαινει ενα limited edition"

και απο την στιγμη που το ρολοι πραγματικα μου αρεσε και ηθελα ετσι και αλλιως καποιον χρονογραφο ειπα να μπω στην διαδικασια να ρωτησω πρωτα σε εξουσιοδοτημενα μαγαζια της Ωμεγα στην Ελλαδα εαν μπορω να παραγγειλω... μου ειπαν οτι μονο η αντιπροσωπεια θα μπορεσει να εχει αμεσα καποιο ρολοι... και εαν μεινουν διαθεσημα μετα απο καιρο μπορει να φερουν καποιο και εκεινα.

σκεφτηκα οτι οκ... ξεκινα να ψαχνεις για κατι αλλο... αλλα δεν παιρνεις να δεις και στα κεντρικα τι waiting list εχουν???

παιρνω τηλεφωνακι και μου λενε... εχει παρουσιαστει αρκετα εντονο ενδιαφερον για το συγκεκριμενο ρολοι και απο Ελλαδα αλλα ακομα δεν εχουμε καποια επισημη κρατηση... ειναι κατι που το αποφευγουμε... οπως μου ειπαν.... το ματι γυαλισε.... προκαταβολη δεχεστε?? για να μπορεσω να εξασφαλισω το 1 απο τα 2-3 που ειναι για Ελλαδα?? (τοσα μου ειπαν οτι περιμενουν)
θα πρεπει να το δουμε και θα σας καλεσουμε σε 2-3 μερες για να σας ενημερωσουμε... υπαρχουν καποιοι καλοι πελατες οι οποιοι εδειξαν ενδιαφερον και απο τα κεντρικα εχουμε παρει εντολη να δινουμε γραμμη εξυπηρετησης για τα limited edition σε αυτους....

για δυο μερες ειχα σχεδον σιγουρο το ακυρο... ειχα αρχισει να σκεφτομαι πιθανα αλλα ρολογια... ωσπου χτυπησε τηλεφωνακι με με χαρα ακουσα οτι το ενα απο τα 3 ειναι δικο μου... κατευθειαν καταθεση ο δικος σου και ηδη το περιμενω με μεγαλη χαρα... το βλεπω να ερχεται πριν τα χριστουγεννα αλλα και η αναμονη εχει την χαρη της.....

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 04:24:19 μμ »
η αποφαση τελικα παρθηκε... δοθηκε προκαταβολη... και το αναμενουμε χαλαροι πλεον....

μου εκανε εντυπωση σε ξενα φορουμ οτι απο Κινα σε Σιγκαπουρη και απο Ιταλια σε Αμερικη ολες οι αντιπροσωπειες της Ωμεγα ειχαν ηδη προπωλησει ολα τα διαθεσημα ρολογια... waiting list τεραστιες σχεδον παντου... μοναδικο κομματι... συλλεκτικο... εχουν γινει ηδη αναφορες οτι εχουν δεχτει προσφορες ανω 1.500-2.000 ευρω (σε σιγκαπουρη και Νεα Υορκη συγκεκριμενα διαβασα) καποιοι για να παραχωρησουν την θεση τους σε ενδιαφερομενους που δεν προλαβαν να μπουν μεσα στους πρωτους τυχερους που θα αποκτησουν το ρολοι....
καποιοι λενε οτι δυσκολα να δουμε σε μικρες αγορες οπως στην Ελλαδα επιπλεον διαθεσημα κομματια απο τα αρχικα τα οποια εχουν προγραμματιστει για να ερθουν.

μου εκανε πραγματικα εντυπωση η ολη βαβουρα... διοτι σαν ψαρακλας στον χωρο θεωρουσα οτι "ελα μωρε...ανα χρονο βγαινει ενα limited edition"

και απο την στιγμη που το ρολοι πραγματικα μου αρεσε και ηθελα ετσι και αλλιως καποιον χρονογραφο ειπα να μπω στην διαδικασια να ρωτησω πρωτα σε εξουσιοδοτημενα μαγαζια της Ωμεγα στην Ελλαδα εαν μπορω να παραγγειλω... μου ειπαν οτι μονο η αντιπροσωπεια θα μπορεσει να εχει αμεσα καποιο ρολοι... και εαν μεινουν διαθεσημα μετα απο καιρο μπορει να φερουν καποιο και εκεινα.

σκεφτηκα οτι οκ... ξεκινα να ψαχνεις για κατι αλλο... αλλα δεν παιρνεις να δεις και στα κεντρικα τι waiting list εχουν???

παιρνω τηλεφωνακι και μου λενε... εχει παρουσιαστει αρκετα εντονο ενδιαφερον για το συγκεκριμενο ρολοι και απο Ελλαδα αλλα ακομα δεν εχουμε καποια επισημη κρατηση... ειναι κατι που το αποφευγουμε... οπως μου ειπαν.... το ματι γυαλισε.... προκαταβολη δεχεστε?? για να μπορεσω να εξασφαλισω το 1 απο τα 2-3 που ειναι για Ελλαδα?? (τοσα μου ειπαν οτι περιμενουν)
θα πρεπει να το δουμε και θα σας καλεσουμε σε 2-3 μερες για να σας ενημερωσουμε... υπαρχουν καποιοι καλοι πελατες οι οποιοι εδειξαν ενδιαφερον και απο τα κεντρικα εχουμε παρει εντολη να δινουμε γραμμη εξυπηρετησης για τα limited edition σε αυτους....

για δυο μερες ειχα σχεδον σιγουρο το ακυρο... ειχα αρχισει να σκεφτομαι πιθανα αλλα ρολογια... ωσπου χτυπησε τηλεφωνακι με με χαρα ακουσα οτι το ενα απο τα 3 ειναι δικο μου... κατευθειαν καταθεση ο δικος σου και ηδη το περιμενω με μεγαλη χαρα... το βλεπω να ερχεται πριν τα χριστουγεννα αλλα και η αναμονη εχει την χαρη της.....

με το καλό... να το παραλάβεις ... :smt023

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 04:27:08 μμ »
Με το καλό να έρθει!!!

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 04:28:36 μμ »

Αντε με το καλο να παραλαβεις τον snoopy σου :laola:
Πολυ ομορφο ρολοι,μπραβο καλη επιλογη!!!! :smt023
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 04:30:16 μμ »
καλως να τον δεχτεις,πανεμορφο!
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 04:34:09 μμ »
καλως να τον δεχτεις,πανεμορφο!

Το πιο όμορφο είναι το μαυράκι του Βίκτωρα και μετά το  μπλέ...Σωστή κίνηση που το ξαναπήρες :up:
Καλορίζικο και πάλι, έστω και με μικρή καθυστέρηση!!! (από το κινητό, βαριέμαι αφάνταστα να γράφω...)

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 05:50:31 μμ »
Το πιο όμορφο είναι το μαυράκι του Βίκτωρα και μετά το  μπλέ...Σωστή κίνηση που το ξαναπήρες :up:
Καλορίζικο και πάλι, έστω και με μικρή καθυστέρηση!!! (από το κινητό, βαριέμαι αφάνταστα να γράφω...)

Φιλικά Γιώργος
Αληθεια ειναι οτι δεν πηρα αυτο που εδωσα στην ανταλλαγη,αλλο πηρα,μικροτερο νουμερο και πιο πληρες σετ,με σερβις πριν μηνες,αψεγαδιαστο.Ε,καναμα και ενα ταξιδακι στο Castemella για να το φερουμε και ολα καλα.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 06:05:00 μμ »
Με το καλό να παραλάβεις τον Snoopy ! :smt023 :cheers:
Ισχύουν τα 6100 CHF?

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 06:32:41 μμ »
με το καλο....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 06:51:57 μμ »
Έχεις μια στόχευση στα limited edition Ω..
Με το καλό!

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 07:48:07 μμ »
Με το καλό να παραλάβεις... περίμενα 4 μηνες ρολόι κ η αναμονή ειχε την γλύκα της.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 07:54:18 μμ »
Snoopy και τα μυαλά στα κάγκελα! Μπραβο φιλε, με το καλο να παραλάβεις και να μας ταξιδέψεις με το φωτογραφικό σου ρεπορτάζ! Το οποιο δεν ειναι προαιρετικό αλλα επιβάλλεται !!! =D> :2thumbs:

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 09:49:54 μμ »
Με το καλο Κωστα 🏼

G.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 23, 2015, 09:56:20 μμ »
να ειστε καλα... ευχαριστω για τις ευχες....

οταν το παραλαβω θα σας περασω φωτογραφιες με το καλο....

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 07:36:11 μμ »
Φίλε μου  να σου έρθει γρήγορα σου εύχομαι με το καλό ,έχω το κλάσικ ,το θεωρώ ένα απο τα καλύτερα ρολόγια αισθητικά που έχουν κατασκευασθει ποτέ,αξεπέραστο,μέχρι τώρα καμιά λιμιτεντ εντισιον δεν μου άρεσε ,αλλά η δικιά σου ναι, είναι κάτι ξεχωριστο ,πρώτη φορά μου έκανε κλικ άλλη έκδοση πλην της κλασικής