Καλησπέρα αγαπητέ gkblues, καλησπέρα και σε όλους τους φίλους.
Θα τολμήσω να πω μία γνώμη με το πλεονέκτημα πως η συγκεκριμένη κατηγορία ρολογιών μου αρέσει υπερβολικά. Προσωπικά δεν θα ψηφίσω για 2 λόγους. Ο ένας είναι πως έχω το Hamilton intra-matic, ο δεύτερος είναι πως θα ήθελα και τα 4.
Νομίζω πως η απάντηση είναι απλούστατη. Αν δούμε τα χαρακτηριστικά τους, έχουν κάποιες σημαντικές διαφορές μεταξύ τους (αν ψάξουμε και παραπάνω θα εντυπωσιαστούμε), επίσης, δεν μπορεί κανένας να μας επιβάλει το παραμικρό στο προσωπικό μας γούστο.
Αστείο παράδειγμα η αφεντιά μου. Υπάρχουν ρολόγια που θαυμάζω αλλά δεν θα τα αποκτήσω ποτέ λόγω περιορισμένων οικονομικών, ταυτόχρονα όμως, βλέπω ρολόγια 10, 20 +, χιλιάδων ευρώ, που κλαίω για λογαριασμό άλλων. Πιστεύω τέλος πως η ωρολογοποιία έχει θαύματα και δεν αρκούν μόνο οι εικόνες αλλά και μία σχετική μελέτη επάνω σε αυτά. Στα συγκεκριμένα ρολόγια θα έβαζα πρώτα το προσωπικό γούστο αλλά θα πρόσεχα να μην πιαστώ και μ@λ@κας, (λάθη απειρίας έχω αρκετά, μετά από κάποιο σημείο όμως σοβαρεύουν τα πράγματα, ακόμα κι αν τα κόστη είναι μικρά, σκέψου τώρα να πιστεύω πως είμαι και γνώστης και να τουφεκάω στον αέρα).