Αποστολέας Θέμα: Ρολόι με άσπρη πλάκα-καφέ δερμάτινο λουράκι  (Αναγνώστηκε 28035 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
Απ: Ρολόι με άσπρη πλάκα-καφέ δερμάτινο λουράκι
« Απάντηση #80 στις: Ιούνιος 26, 2015, 03:15:12 μμ »
ωραια φωτογραφια φιλαρακι!! μπραβο σου!!!  ;)
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιούνιος 26, 2015, 03:44:33 μμ »
Photograph rnt by giannakos53 on 500px
Ωραίο κλασικό ρολόι.  Καλοφόρετο 😄

Sent from Linux smartphone
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιούνιος 26, 2015, 06:50:37 μμ »
Όμορφο το dress, καλοφορετο με υγεια
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιούνιος 27, 2015, 11:06:13 πμ »
Καλοφόρετο αγαπητέ, να το χαρείς οσο μπορείς κ μόνο καλές ώρες να δείχνει! Μην ανησυχεις για την αξιοπιστία του ρολογιού, η orient είναι εγγύηση. Μην περιμένεις πάντως την ακρίβεια ενος quartz.

Φιλικά,
Αντώνης
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιούνιος 27, 2015, 01:29:02 μμ »
Ευχαριστω παιδια :)

Ειναι δυο μερες ακριβως τωρα απο τοτε που το ρυθμισα,και βλεπω οτι η ακριβεια του ειναι καλη,το ελεγχω τωρα που ειναι αρχη. Ισως παει ελαχιστα πιο μπροστα 10-15 δευτερολεπτα σε αυτες τις 2 μερες.
Για να καταλαβω παιδια το θεμα με τα αυτοματα.Δεν εχουν την απολυτη ακριβεια στην χρονομετρια τους οπως τα quartz,αλλα εχουν αυτη τη μαγεια με το μηχανισμο,που τους προσδιδει κατι ομορφο και λιγο νοσταλγικο και καλλιτεχνικο,οποτε και εχουν τους οπαδους και συλλεκτες τους (?).

Ισως χρειαζεται λοιπον το orient ανα 2 εβδομαδες ή 1 μηνα μικρη επαναρυθμιση της ωρας αν μου πηγαινει λιγο μπροστα?Ετσι γινεται στα αυτοματα?

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούλιος 01, 2015, 04:15:33 μμ »
Μικρο διαλειμμα απο τις εξελιξεις που συμβαινουν τις τελευταιες μερες...

Λιγες φωτο που τραβηξα σημερα,και στον καρπο μου,με το καινουριο orient :)

Photograph onwrst by giannakos53 on 500px

Μια πιο κοντινη

Photograph onwrst by giannakos53 on 500px

Και μια μαζι με τα αλλα δυο ρολογια που εχω,και τα δυο lorus.

Photograph mcltn by giannakos53 on 500px

Αυτο με το λευκο/ασημι sunray dial και τους μπλε δεικτες,το πηρα 50 ευρω απο τοπικο καταστημα,quartz,ορυκτο κρυσταλλο,43mm. Απλο με ωρα και ημερομηνια.Το εχω 1 χρονο.Αν το dial ηταν λευκο οπως το νεο orient δε θα εψαχνα καθολου κατι αλλο.Αν και δε φαινεται σε αυτη τη φωτο,το dial ασημιζει,οπως εχω ξαναπει σε αυτο το νημα,με εναν κυκλικο ακτινωτο τροπο το οποιο σε πολλους φωτισμους δε μου αρεσε τοσο.

Με το μαυρο καντραν,ηταν το πρωτο μου σοβαρο ρολοι,εκανε 100 ευρω απο το ιδιο τοπικο καταστημα,μαυρο dial,με χρονογραφους (να πω την αληθεια δε τους εχω χρησιμοποιησει ποτε),quartz και αυτο,44mm(στη φωτο φαινεται λιγο μικροτερο απο το αλλο lorus).Αυτο ειχε ενα λουρακι καφε,και οταν χαλασε το αλλαξα με αυτο της φωτο,σκουρο καφε/μελιτζανι.
Και με τα δυο αυτα lorus εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,καθως εχουν πολυ καλη ακριβεια,και το κρυσταλλο τους εχει αντεξει δυνατα χτυπηματα που εγιναν κατα λαθος καποιες φορες.
Το μαυρο το εχω 4 κατι χρονια και δεν εχει χρειαστει αλλαγη μπαταριας ακομη.

Πιστευω το νεο orient να βγει και αυτο καλο,μιας και ειναι ακριβως οτι ηθελα σε στυλ. :) Και στα 84 ευρω συνολο με μεταφορικα...για αυτοματο ηταν καλη τιμη.

Ελπιζω να σας φανουν ενδιαφερουσες οι φωτο και τα σχολια για τα αλλα ρολογια,επισης καλο μηνα να εχουμε και καλη μας τυχη γενικα με αυτα που διαδραματιζονται αυτες τις μερες,να βγει κατι καλο. :)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούλιος 03, 2015, 01:10:22 μμ »
Περιμενοντας χθες την κοπελια,για βραδυνη βολτουλα :)

Ολες οι φωτο που εχω βαλει ειναι με το samsung galaxy trend plus,κινητο των 100 περιπου ευρω που βγαζει ομως ωραιες φωτο.

Photograph ornt by giannakos53 on 500px

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούλιος 18, 2015, 06:12:27 μμ »

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούλιος 21, 2015, 12:24:20 μμ »
Ωραιο και αυτο το ρολοι :) Ειναι κουρδιστο?

Να πω την αληθεια,ενω αρχικα η ιδεα του κουρδιστου δε μου αρεσε τοσο,μαλλον θα προτιμουσα κουρδιστο τελικα,λογω του οτι θα μπορουσα να το κουρδιζω καθε μερα,ανεξαρτητα αν το φορεσω ή οχι.

Μη σας πω ολοτελα οτι τελικα μ'αρεσει πιο καλα η ιδεα του Quartz...

Βεβαια το Orient φαινεται να λειτουργει σωστα,χωρις την αναγκη να το ρυθμισω μετα το περας ενος περιπου μηνα.Καλο ρολογακι πρεπει να ειναι.

Και αλλη μια προσφατη φωτο :)

Photograph rntwtch by giannakos53 on 500px

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιούλιος 22, 2015, 06:44:12 πμ »
Ωραιο και αυτο το ρολοι :) Ειναι κουρδιστο?

Να πω την αληθεια,ενω αρχικα η ιδεα του κουρδιστου δε μου αρεσε τοσο,μαλλον θα προτιμουσα κουρδιστο τελικα,λογω του οτι θα μπορουσα να το κουρδιζω καθε μερα,ανεξαρτητα αν το φορεσω ή οχι.

Μη σας πω ολοτελα οτι τελικα μ'αρεσει πιο καλα η ιδεα του Quartz...

Βεβαια το Orient φαινεται να λειτουργει σωστα,χωρις την αναγκη να το ρυθμισω μετα το περας ενος περιπου μηνα.Καλο ρολογακι πρεπει να ειναι.

Και αλλη μια προσφατη φωτο :)

Photograph rntwtch by giannakos53 on 500px

Αυτο το Orient ειναι ενα πολυ ομορφο ρολοι με ασπρη πλακα.
Μακαρι να ομαλοποιηθει η κατασταση με το pay-pal για να μπορεσει καποιος να το παραγγελει(οπως και αλλα ρολογια) απο τα γνωστα sites στη Σιγκαπουρη.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούλιος 22, 2015, 02:53:39 μμ »
Αυτο το Orient ειναι ενα πολυ ομορφο ρολοι με ασπρη πλακα.
Μακαρι να ομαλοποιηθει η κατασταση με το pay-pal για να μπορεσει καποιος να το παραγγελει(οπως και αλλα ρολογια) απο τα γνωστα sites στη Σιγκαπουρη.

Αν σου αρεσει ή αρεσει σε καποιους,δε νομιζω οτι θα υπαρχει προβλημα οταν η κατασταση στρωσει. :)
Υπαρχει και ενα παρομοιο seiko,quartz ομως,το οποιο υπαρχει και στην Ελλαδα,και ειναι γυρω στα 100 κατι ευρω (στο creation watches νομιζω 69ευρω):

https://www.google.gr/search?q=seiko+sur113p1&sa=X&biw=1536&bih=777&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0CCIQsARqFQoTCKTc9Ivi7sYCFYptFAodKUUBzQ

Προσωπικα να πω την αληθεια,μαλλον το quartz θα με καλυπτε λιγο καλυτερα...Αλλα προς το παρον το orient ειναι αυτο που εψαχνα σε στυλ και τιμη,και μ'αρεσει βεβαια.

Εδω και μερικες φωτος απο το αλλο μου ρολοι με ασημι-λευκο sunray dial...ενα Lorus στα 50ευρω

Photograph lrslght by giannakos53 on 500px

Photograph lrswhtw by giannakos53 on 500px

Photograph lrswht by giannakos53 on 500px