Αποστολέας Θέμα: Ρολόι με άσπρη πλάκα-καφέ δερμάτινο λουράκι  (Αναγνώστηκε 28039 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: Ρολόι με άσπρη πλάκα-καφέ δερμάτινο λουράκι
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 15, 2015, 03:46:05 μμ »
Παιδια καλησπερα και παλι :)

Εχω δει ενα ρολοι που νομιζω ερχεται αρκετα κοντα σε αυτο που ψαχνω,και δεν αποκλειεται να προβω και σε παραγγελια αν η τιμη του και ο τροπος που θα το παραγγειλω με βολεψουν.

Προκειται για το orient FER27008WO

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CDAQtwIwAmoVChMI1b7Dz-aRxgIVzLwUCh2VWwB1&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dlld3hX3MJ5I&ei=qdJ-VZXGFsz5UpW3gagH&usg=AFQjCNFLxTlCGTNo6YHglCrVMJDlFhksmg

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CDMQtwIwA2oVChMI1b7Dz-aRxgIVzLwUCh2VWwB1&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D4swrxHqqsRg&ei=qdJ-VZXGFsz5UpW3gagH&usg=AFQjCNG1YT2H5N8GTHoPHvA_J_x6vaCfTw

Το ρολοι αυτα συγκεντρωνει αρκετα χαρακτηριστικα που μου αρεσουν,οπως το λευκο καντραν,το οποιο αναφερει στο βιντεο οτι ειναι ματ,και απ'οτι φαινεται σε εικονες και βιντεο δε κανει καποιο sunray εφε που δε θελω οπως εχω πει,επισης ειναι λιτο,κομψο,με μια καλη γραμματοσειρα στους αριθμους που δινει μια μικρη κλασσικη αισθηση,οπως μου αρεσει.

41mm και 11 κατι mm παχος επισης μου φαινονται κοντα στο ιδανικο,ουτε πολυ μικρο,ουτε πολυ μεγαλο.Αν λοιπον αποφασισω να προβω στην αγορα του,ηθελα να με κατευθυνετε ωστε αυτη να γινει με τροπο ασφαλη κτλ καθως δε χρησιμοποιω paypal και τετοια,αλλα με αντικαταβολη υποθετω...Οποτε καποιο site/καταστημα οπου και εσεις εχετε παραγγειλει και ειναι εμπιστο ωστε να ερθει το ρολοι καινουριο,αυθεντικο κτλ.

Αν και δεν το εχω αποφασισει ακομα 100%,βασικα δεν εχω καταλαβει και την τιμη του ακριβως,αν μπορειτε να μου προτεινετε τροπο αγορας σε περιπτωση που καταληξω σε αυτο,διοτι στο skroutz δε βγαζει αποτελεσμα.

Επισης μια τελευταια ερωτηση,ο μηχανισμος που χρησιμοποιει ειναι αυτοματος,εχει μια καλη αξιοπιστια στο χρονο?Και στην λειτουργια του?

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 15, 2015, 04:01:22 μμ »
Βλεπω εδω στα 77ευρω...

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-automatic-symphony-collection-er27008w-4639.html

Νομιζω πολυ καλη τιμη.Ισως και υποπτα χαμηλη?
Αν θυμαμαι μου ειχε προτεινει καποιος το site επειδη εξεταζα και το bambino καποια στιγμη...

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 15, 2015, 05:01:37 μμ »
Βλεπω εδω στα 77ευρω...

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-automatic-symphony-collection-er27008w-4639.html

Νομιζω πολυ καλη τιμη.Ισως και υποπτα χαμηλη?
Αν θυμαμαι μου ειχε προτεινει καποιος το site επειδη εξεταζα και το bambino καποια στιγμη...

Προχωρά είναι οκ το site με dhl χωρίς τελωνείο... Στείλε του και email να εισαι σίγουρος

Στάλθηκε από το Sony Neo V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 15, 2015, 06:06:58 μμ »
Προχωρά είναι οκ το site με dhl χωρίς τελωνείο... Στείλε του και email να εισαι σίγουρος

Απ'οτι καταλαβα εννοεις την πιο "σιγουρη" και γρηγορη μεθοδο αποστολης,που απ'οτι ειδα για Ελλαδα χρεωνει επιπλεον 8 ευρω? Δε πειραζει βεβαια για τα 8 ευρω,και παλι αρκετα οικονομικο :)

Αυτο ομως που με προβληματισε ειναι οτι στο faq του site λεει για τους τροπους πληρωμης,με paypal,πιστωτικες κτλ και νομιζω δεν ανεφερε για αντικαταβολη.Εγω θα ηθελα να το πληρωσω οταν μου ερθει,γιατι οπως ειπα δεν εχω και δεν ασχολουμαι με τα paypal και αυτα μεσω internet. Ξερετε αν μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη?

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 15, 2015, 06:19:37 μμ »
Απ'οτι καταλαβα εννοεις την πιο "σιγουρη" και γρηγορη μεθοδο αποστολης,που απ'οτι ειδα για Ελλαδα χρεωνει επιπλεον 8 ευρω? Δε πειραζει βεβαια για τα 8 ευρω,και παλι αρκετα οικονομικο :)

Αυτο ομως που με προβληματισε ειναι οτι στο faq του site λεει για τους τροπους πληρωμης,με paypal,πιστωτικες κτλ και νομιζω δεν ανεφερε για αντικαταβολη.Εγω θα ηθελα να το πληρωσω οταν μου ερθει,γιατι οπως ειπα δεν εχω και δεν ασχολουμαι με τα paypal και αυτα μεσω internet. Ξερετε αν μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη?
Το κατάστημα είναι αξιόπιστο, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.
Το καλύτερο είναι να κάνεις λογαριασμό στο paypal.
Αν θες να ψωνίσεις ηλεκτρονικά είναι μονόδρομος, για τη δική σου ασφάλεια.
Τα "δεν θέλω" και "δεν μου αρέσουν αυτά", πολλοί τα είπαμε κάποτε, αλλά δεν στέκουν.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 15, 2015, 06:26:35 μμ »
Ωραια :) σε πρωτη φαση θα ρωτησω καποιον αλλον αν ειναι να κανει την παραγγελια για μενα και να του δωσω τα χρηματα,αλλιως θα το ξαναδω με το paypal :)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούνιος 15, 2015, 06:49:46 μμ »

Oπως ειπε και ο Σπυρος,αντικαταβολη δεν παιζει.
Πιστωτικη καρτα η paypal ειναι οι πιο συνηθεις και ασφαλεις τροποι.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούνιος 16, 2015, 10:49:49 πμ »
Καλημερα

Τελικα η παραγγελια θα γινει,εκτος απροοπτου,απο κοντινο μου προσωπο,με πιστωτικη καρτα.

Ειναι αξιοπρεπες το ρολοι,ο μηχανισμος του? Στο βιντεο που ανεβασα πιο πανω αναφερει οτι εχει τον μηχανισμο της εταιριας 48743.

Η αληθεια ειναι οτι δε γνωριζω απο μηχανικα ρολογια. Οταν το παρω με το καλο,ρυθμιζω ωρα και ημερομηνια και απλα δουλευει με την κινηση και διατηρει τη λειτουργια για καποιες ωρες ή μερες?

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιούνιος 16, 2015, 11:53:10 πμ »
ναι μολις σου ερθει τρεχεις την ωρα να φυγεις απο την 20:00-04:00 εκει απαγορευεται να πειραζεις την ημερομηνια λογω οτι τοτε ξεκινανε τα γραναζια της ημερομηνιας και το ρυθμιζεις λογικα power r. θα ειναι 48 ωρες... δηλαδη μεχρι τοσο μπορει να μεινει ακινητο και να εχει "ζωη" το ρολοι μετα σταματαει! μην φοβασαι τιποτα ειναι πολυ καλο ρολοι ισως το best cheap dress watch... καλως να σου ερθει λοιπον!!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιούνιος 16, 2015, 01:20:30 μμ »
ναι μολις σου ερθει τρεχεις την ωρα να φυγεις απο την 20:00-04:00 εκει απαγορευεται να πειραζεις την ημερομηνια λογω οτι τοτε ξεκινανε τα γραναζια της ημερομηνιας και το ρυθμιζεις λογικα power r. θα ειναι 48 ωρες... δηλαδη μεχρι τοσο μπορει να μεινει ακινητο και να εχει "ζωη" το ρολοι μετα σταματαει! μην φοβασαι τιποτα ειναι πολυ καλο ρολοι ισως το best cheap dress watch... καλως να σου ερθει λοιπον!!

Α δηλαδη θα τραβηξω στην δευτερη θεση την κορωνα,θα βαλω την ωρα σε αλλη θεση εκτος των ωρων που ειπες,μετα θα το σπρωξω στην πρωτη θεση να ρυθμισω την ημερομηνια,και μετα θα ξαναγυρισω στην 2η θεση παλι για να βαλω τη σωστη ωρα?
Ευχαριστω παντως,ελπιζω και γω να γινει σωστα η παραγγελια,και να ερθει καλα,αφου ειναι καλο και οικονομικο και οπως μ'αρεσει :)

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιούνιος 16, 2015, 01:29:36 μμ »
Α δηλαδη θα τραβηξω στην δευτερη θεση την κορωνα,θα βαλω την ωρα σε αλλη θεση εκτος των ωρων που ειπες,μετα θα το σπρωξω στην πρωτη θεση να ρυθμισω την ημερομηνια,και μετα θα ξαναγυρισω στην 2η θεση παλι για να βαλω τη σωστη ωρα?
...
Γιατί ταλαιπωρείσαι;
Δεν θα έχει οδηγίες;

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιούνιος 16, 2015, 01:31:25 μμ »
Ακριβώς έτσι!

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιούνιος 16, 2015, 01:32:31 μμ »
Ακριβώς έτσι! Και οδηγίες θα έχει... Αλλα ποιος της διαβάζει; Εννοώ μέσος χρήστης....  Άντε με το καλό!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιούνιος 16, 2015, 01:52:53 μμ »
Οπως ειπε και ο φιλος ποιος τις διαβαζει :D τις οδηγιες

Τουλαχιστον οταν παρω κατι θελω συνηθως να το φτιαξω αμεσως :) και μετα με πιανει σε καποιες χαλαρες στιγμες κατοπιν εορτης να διαβασω τις οδηγιες.

Για καλο κακο οταν ερθει τελικα θα ριξω μια ματια και στις οδηγιες.

Ευχαριστω και παλι παντως.

Το καλοριζικο θα μου το πειτε οταν ερθει με το καλο,θα βαλω και ωραις φωτο (ασχολουμαι και με τη φωτογραφια :) )

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιούνιος 25, 2015, 08:05:46 μμ »
Τελικα το παρελαβα σημερα το orient. :)

Ειχε ερθει απο χθες στο courier βεβαια,η παραγγελια ειχε γινει την Παρασκευη.
Ηρθε σε ενα καφε χαρτινο κουτακι,το οποιο ειχε μεσα κατι σαν κομματακια φελιζολ για να μη χτυπιεται η θηκουλα του ρολογιου,η οποια δεν ειναι της orient αλλα ειναι μια χαρα,με ενα ωραιο μαξιλαρακι μεσα.Επισης οδηγιες και εγγυηση.

Το ρολοι τωρα ειναι οπως ακριβως το περιμενα απο τις φωτο και τα βιντεο,ομορφο,λιτο,ουτε υπερβολικα dress αλλα κανει ανετα και για αυτη τη χρηση.Μ'αρεσει και σαν μεγεθος και παχος.
Το λουρακι μου φαινεται καλουτσικης ποιοτητας,ισως ειναι λιγο πιο σκουρο απ'οτι περιμενα,αλλα εχει μια γυαλαδα και δινει μια αισθηση πολυτελειας (ισως φυγει με τον καιρο).Εχει μια μυρωδια δερματος παντως και δε φαινεται κακο.

Δεν εχω καταλαβει αν εχω ρυθμισει την ημερομηνια να αλλαξει σωστα το βραδυ.

Επισης παροτι ακολουθησα τον κανονα παραπανω που μου ειπατε για τη ρυθμιση της ημερομηνιας,οταν ρυθμισα την ωρα,δε το εκανα με τη φορα των δεικτων αλλα αναποδα. Μετα ειδα στις οδηγιες οτι ελεγε clockwise,χωρις ομως καποιο warning οτι θα προκληθει βλαβη αν το κανεις αναποδα.  (για την ημερομηνια που μου ειπατε το ελεγε). Παιζει να εκανα βλακεια?

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιούνιος 25, 2015, 08:18:33 μμ »
Αν απέφυγες να πειράξεις την ημερομηνία ανάμεσα 22:00 και 2:00, όλα καλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με το ανάποδο γύρισμα. Αν δεν αλλάξει η ημερομηνία τα μεσάνυχτα τότε προχώρησε το μπροστά 12 ώρες.
Περιμένουμε φωτογραφίες για να σου πούμε καλοφόρετο.  :)
This post contains 100% recycled electrons

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιούνιος 25, 2015, 08:20:10 μμ »
Καλοφορετο φιλαρακι!! απλα προσεχε τις ωρες που σου ειπα!!

edit...

με προλαβε ο φιλος Κωστας!!  ;)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιούνιος 25, 2015, 09:27:55 μμ »
Ευχαριστω παιδια :)

Καποια στιγμη θα βγαλω ωραιες φωτο να ανεβασω,απλα βλεπω οτι πρεπει να εχω λογαριασμο σε καποιο site σαν το 500px που εχω
(αλλα ξεχασα τον κωδικο μου),γιατι συνημενα δε τα ανεβαζει τοτε που προσπαθησα.Θα τις ανεβασω ομως και αλλες ωραιες απο το αλλο μου ρολοι με την ασημι/ασπρη πλακα.

Αν δεν αλλαξει η ημερομηνια στις 12 σημερα,πρεπει να το γυρισω αλλη στιγμη 12 ωρες μπροστα για να μην το κανω 12 που ειναι ενδιαμεσα σε αυτες που ειπατε ή δεν εχει σχεση?Ετσι να μαθαινω :)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιούνιος 25, 2015, 10:03:57 μμ »
Η ημερομηνια γυριζει σιγα σιγα οποτε το πμ μμ το ρυθμισα σωστα εστω και κατα τυχη :)

Παντως παιδια ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος απο αυτη την επιλογη μου. Ενα ομορφο,κλασικο αλλα οχι πολυ επισημο σαν εμφανιση ρολοι,που μπορεις να το φορας σχεδον σε ολες τις περιστασεις.
Ειναι και το πρωτο μου μηχανικο/αυτοματο ρολοι.Για να ειμαι ειλικρινης,τα δυο lorus που εχω μεχρι τωρα,παροτι οικονομικα quartz,εχουν αποδειχθει ανθεκτικα και ακριβη.
Το παλαιοτερο απο τα δυο το εχω 4 και χρονια,δε χρειαζεται ακομη μπαταρια και εχει φοβερη ακριβεια μεχρι στιγμης,οπως επισης και το αλλο που το εχω ενα χρονο.
Τι πρεπει να περιμενω απο το νεο μου orient σε βαθος χρονου?Σε αξιοπιστια,λειτουργια και ακριβεια?

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιούνιος 26, 2015, 02:18:26 μμ »
Photograph rnt by giannakos53 on 500px