νικο καλησπερα
η διαπιστωση που με εκανε εμενα να αλλαξω σταση στα ρολογια ειναι οτι τα ρολογια πρεπει να τα φοραω. Με ανεση, να μου ταιριαζουν και να μη τα βαριεμαι και καθενα απο αυτα να μπορουσε να ειναι το ενα που θα κραταγα και θα με καλυπτε και μονο του. Ετσι ξεφορτωθηκα αρκετα, αλλαξα διαφορα και κατεληξα σε καποια που πλεον δυσκολευομαι πραγματικα να δωσω για να παρω κατι καλυτερο. Ισως μονο το AT που εχω να δωσω για κατι καποια στιγμη και αυτο με μαυρη ψυχη. Οποτε υποθετω οτι αφου εφτασα σε αυτο το συμπερασμα μαλλον η διαπιστωση μου ηταν αυτη που μου ταιριαζε.
Οποτε με αυτη τη λογικη, εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα ρολοι που να ταιριαζει σε καθε φαση μου. να ειναι και dress και diver, και χρονογραφος, και επισης απο μια εταιρεια με κυρος που ομως οταν το φορας δεν θα νιωθεις οτι φορας ενα αποκτημα που θα σε 'δυσκολευει'. Υπαρχουν πολλα ρολογια που ειναι υπεροχα και πραγματικα holy grail που εγω ακομη και αν ειχα τα λεφτα να τα παρω, δεν θα μπορουσα να τα υποστηριξω και θα με δυσκολευαν στο φορεμα.
μετα απο αυτη την πολυλογια εγω θα επαιρνα το jlc deep sea chronograph

το θεωρω πανεμορφο. τελειες γραμμες, εχει τα παντα και θα μπορουσε να ειναι και ενα μοναδικο ρολοι για μενα. διακριτικο, με μια αισθητικη αφαιρετικη, ελαχιστη 'πολυλογια' με περιττα στο dial, ο δεικτης λειτουργιας του χρονογραφου κατω απο το JLC ειναι στυλιστικα σουπερ και θυμιζει το diver flag, μεγαλοι δεικτες κλπ ενω η τιμη του ειναι μικροτερη απο αλλα πιο διαφημισμενα ρολογια
αυτο θα επαιρνα εγω και θα το φοραγα till the end αν χρειαζοταν