Εγω παντως επειδη το πραγμα παρεξηγηθηκε σαφως δεχομαι οτι ειναι δυσκολο να κανεις μια τετοια αγορα ,για αυτο και δεν την εχω κανει και εγω το zeitwinkel που θελω κανει 9000ευρο και αν δε μου κανει οταν θα ερθει οκ εχω θεμα .Αυτο ομως που σκοπευα να βγει απο αυτο το θεμα ειναι οτι πχ το zeit εχει μηχανη σχεδιασμενη απο τον δημιουργο το MB&F TM4 κατασκευασμενη απο γερμανικο ασημι με πραγματικο beveling σε ολα τα ακρα των γεφυρων (οχι αυτο που κανουν οι μηχανες),με black polish σε μια γεφυρα και ολο το γραναζωμα ειναι απλα οτι καλυτερο μπορει να αγορασει μια εταιρεια (oil ring κλπ) και ολα αυτα ειναι απο μια εταιρεια που τις κοστιζει πολυ παραπανω να τα κανει ολλα αυτα (δεν εχει ουτε τις εγκαταστασεις ουτε τα τονναζ) απο οτι θα κοστιζε στην ζενιθ πχ ,οποτε μονο κερδος ειναι η εμφανιση τετοιων εταιρειων γιατι οσο περνουν μεριδιο της αγορας τοσο θα αρχησουν και μεγαλες εταιρειες να ψαχνονται
ΥΓ
σε οτι εχει να κανει με το pequignet δε νομιζω οτι με 4000ευρο μπορεις να βρεις απο αλλο κατασκευαστη ρολοι με annual calendar ,moon phase ,power reserve και 3- days το μονο που υπαρχει σε αυτα τα λεφτα ειναι κατι valjoux
φιλικα
Νικος