Ενδιαφέρον αυτό που λες αν και εγώ πιστευω το αντίθετο.Το μονο καλό της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για μένα είναι το τέλος της αντιμνημονιακής παπαρολογίας από την αντιπολίτευση.Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε γνώση της πραγματικότητας όσο ηταν στην αντιπολίτευση (την είχε δλδ αλλά εις βάρος της χώρας ανέβαζε ποσοστά για να κυβερνήσει ) ίσως τα πράγματα να ηταν από πολυ νωρίτερα ,σαφώς καλυτερα..ίσως.
Εγώ δεν είπα αν αυτό είναι κακό ή καλό για τη χώρα. είπα κακο για το συριζα.
Για τη χώρα, το τέλος της αυταπατης, είναι η μόνη αφετηρία για να αλλάξει η νοοτροπία του κόσμου
Το έχω μάλλον ξαναγράψει,αλλα το επαναλαμβάνω. Όταν διαρκώς σα λαός, νουθετεις και εκπαιδευεις ένα πολιτικό σύστημα να λέει ψεμματα και να ταζει παπάδες. Όταν αν κάποιος έλεγε αλήθεια δεν έβγαινε, και αναγκαζοτανε είτε να γίνει ψεύτης και ρουσφετολογος είτε να φύγει από την πολιτική. Όταν διαμορφώνεις ένα τέτοιο πολιτικό δυναμικό στη χώρα και όταν σε κάθε εκλογη επιλέγεις αυτό που ταζει και λέει τα μεγαλύτερα ψεμματα, πάντα όμως, δηλαδή διαλέγεις το μεγαλύτερο ψεύτη τότε πως στο διαβολο η χώρα αυτή να βρει το δρόμο της.
Δεν είναι απορίας άξιο το ότι φτάσαμε εδώ. Αλλά το ότι δεν έχουμε διαλυθεί τελείως