Δεν νομίζω ότι οι προτάσεις σας με καλύπτουν. Εάν μπορεί κανείς να βοηθήσει έστω με εικόνες και ποσά και πιο κατάστημα να πάω συστημενος για να έχω έκπτωση. Σίγουρα κάποιος έχει άκρες ας μου στείλει πμ αναμένω
Κατ´ αρχήν, να χαίρεσαι τη σύζυγο για μεθαύριο που γιορτάζει

Παιδιά καλημέρα
Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα δώρο που θέλω να κάνω . Ψάχνω για ένα fashion watch ξέρετε αυτά που έχουν διάφορα χρώματα κόκκινο πράσινο ροζ κ.α έχουν μεγάλη διάμετρο να είναι αδιάβροχο για πισίνα πλύσιμο και θάλασσα και μέχρι 60 μ 70 €.
Είδα μια εταιρεία dwatch αλλά ξεπερνούσε τα χρήματά μου, αν υπάρχει κάποια άλλη δοκιμασμένη περιμένω γιατί αύριο είναι η γιορτή της.
Όσον αφορά στις απαντήσεις που δόθηκαν, ειναι περίεργο γιατί δεν σε καλύπτουν..

Ένα sub είναι το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα.
Πάντως, αν θες την προσωπική μου άποψη (και αν επιτρέπεις) μάλλον κακομαθαίνεις λίγο τη σύζυγο με τόσα ρολόγια..

θα ηθελα βοηθεια για επιλογη ενος γυναικειου ρολογιου γνωμη και αποψεις και βιαζομαι γιατι θελω μεχρι την επομενη εβδομαδα να το αγορασω οποτε τρεχατε νοματεοι
εχω μια επιλογη που ειναι http://www.omegawatches.com/ladies/seamaster/aqua-terra-quartz/23110306106001 κοστος περιπου 2000€ με μια εκπτωση max οπως μου ειπαν 15%.
η ερωτηση μου ειναι η εξης θα ηθελα ακομα μερικες προτασεις και επισης εαν καταληξω τελικα σε αυτο που εχω αρχικως επιλεξει εαν γνωριζετε καταστηματα τα οποια θα λαβω μεγαλυτερη εκπτωση απο 15%
περιμενω νεα σας αμεσα
ευχαριστω
Καλύτερα, φέτος να πάρεις κάτι για σένα!