Αυτο ειναι που μου τι δινει στα quartz και αναφερομαι στα αναλογικα χωρις τιποτα λειτουργίες.
Δηλαδη 1000 φορες να παρω ενα π.χ G-shock,Suunto,ειτε σε ψηφιακο ειτε σε αναλογικο που μου προσφερει και καποιες λειτουργιες παρα ενα quartz αναλογικο.
Το βρισκω προσωπικα λίγο απερισκεπτο να δινει κανεις πανω απο 300-400 Ευρω για ενα quartz αναλογικο.Ειδικα μαλιστα οταν ενα ρολοι εχει 1000 Ευρω και φοραει μια Ronda και ενα αλλο εχει 150 Ε και φοραει την ιδια Ronda.Ποτε δεν καταλαβα για παραδειγμα γιατι καποια Tag quartz χτυπανε το χιλιαρικο.......για ονομα του θεου ,μια πλακετα φορανε που πωλειται στο net προς 10-15 Ευρω... τη στιγμη που με 300-400 ευρω παιρνεις αυτόματο με ΕΤΑ 2824-2 για παραδειγμα,που ειναι και μηχανη στο κατω κατω....
Βλεπω καμμια φορα να φορανε ρολόγια γνωστων εταιριων σε π.χ εκδηλωσεις που απαιτουν dress watch,και μολις το προσεξω καλυτερα και δω την κινηση του δεικτη δευτερολεπτων να κανει το κουτσό 1-2,ξενερωνω.... Καλυτερα να εχω Orient αυτοματο παρα ενα κραχτη αλλα quartz.....
Σαν να δηλωνουν οι εταιριες οτι εχουν μυριστει οτι υπαρχουν wannabe πολλοι εξω και για να ικανοποιησουν την ζητηση αυτη εβγαλαν τα αναλογικα ανούσια quartz .... στο μυαλο μου ερχεται η συγκριση αυτοκινητου με κινητήρα και αυτοκινητου ηλεκτρικου με μπαταριες.....
Τελος παντων,τα ειπα γιατι συγχίστηκα παλι.....

Εχει πολλες εταιριες που εχουν αξιολογα γυναικεια με μηχανη σε προσιτες τιμες ,πχ Hamilton,Bulova,Seiko,Orient,Tissot,πολλες...
Τωρα αμα επιμενεις σε Omega ,κατα τη γνωμη μου, ριχτα και παρε ενα με μηχανή,ασε τα quartz.