Σπύρο η seiko μπορεί να παράγει μέχρι και τα λάδια της, αλλά μην ξεχνάς οτι και αυτή σε σχέδια αντιγράφει πολλούς Ελβετούς. Ειδικά στα φτηνά ρολόγια της...
Επίσης τι να την κάνω την εξελιγμένη μηχανή όταν μπαίνει αρρύθμιστη σε ένα ρολόϊ των 2000? Για φαντάσου να σκάσεις 2 χιλιάρικα και να πηγαίνει +14 το MM? Ποιος θα στο ρυθμίσει? Αυτό δεν είναι φάουλ?
Το κρύσταλλο σε ένα ρολόϊ των 2000 δεν είναι φάουλ να μην είναι ζαφείρι? αυτό μαζί με την ανυπόγραφη κορώνα μου δίνουν την αίσθηση της "γυφτιάς" από την εταιρεία.
Θα σου φέρω να δεις το Jenny με την top grade ETA και την στεφάνη από ζαφείρι. Κάνει τα μισά χρήματα από το ΜΜ. Να δω τι θα βρεις να του προσάψεις σε ποιότητα...
Τέλος, σε ότι αφορά το κλείσιμο της στρόφιγγας από την ΕΤΑ, ήδη Soprod και Sellita τρίβουν τα χέρια τους.
Φιλικά Γιώργος
Ειδικά για την κορώνα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Όσον αφορά στη ρύθμιση, αν προσέξει κανείς, υπάρχουν επιλογές να αγορασθεί και να έρθει από Ιαπωνία ρυθμισμένο.
Το ζαφείρι, δεν με απασχολεί (η ποιότητα τζαμιού που φοράει το ΜΜ λέγεται ότι δεν είναι αυτή του σούμο).
Αντίθετα, κάτι που προβληματίζει, χωρίς εύκολη λύση, είναι το που θα γίνεται το σέρβις του.
Το Jenny, δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι υπέροχο.
Εξάλλου, με τόσο ερωτικό όνομα θα ήμουν ο τελευταίος που θα μπορούσα να του προσάψω κάτι..

Οι Soprod και sellita έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους.
Οι κάτοχοι ρολογιών εταιρειών που τα χρησιμοποιούν δεν ξέρω..
Από που και ως που, θα είναι συγκρίσιμα ρολόγια που θα φορούν μηχανές που τα έχει παράγει εταιρεία η οποία ξεκίνησε να παράγει "δικούς" της μηχανισμούς, μόλις το...2004;