Αποστολέας Θέμα: Seikoholic???  (Αναγνώστηκε 33795 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seikoholic???
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 09:40:43 μμ »
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 09:59:56 μμ »
Ωραιο το MM  αλλα στην τιμη που παιζει παιρνεις καλυτερο ρολοι.Για μενα οτι σε τοσα λεφτα δεν εχει πανω ζαφειρι το χαντακωσε η seiko.Παρε αν τοσο πολυ θελεις seiko τον τονο σε αυτοματο καλυτερα,λιγο περισσοτερο θα σου παει.Το τιτανιο πιο ελαφρυ θα το ευχαριστηθεις πιστευω πιο πολυ αν θελεις να το φορας και για καθε μερα,και εχει τα μισα ευρω και πιο κατω.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 10:08:05 μμ »
Ωραιο το MM  αλλα στην τιμη που παιζει παιρνεις καλυτερο ρολοι.Για μενα οτι σε τοσα λεφτα δεν εχει πανω ζαφειρι το χαντακωσε η seiko.Παρε αν τοσο πολυ θελεις seiko τον τονο σε αυτοματο καλυτερα,λιγο περισσοτερο θα σου παει.Το τιτανιο πιο ελαφρυ θα το ευχαριστηθεις πιστευω πιο πολυ αν θελεις να το φορας και για καθε μερα,και εχει τα μισα ευρω και πιο κατω.

Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι η τιμή του ΜΜ είναι στα 2.000,00€ (από Ιαπωνία +30% τελωνείο), ποιά άλλα ρολόγια παίζουν με τα χαρακτηριστικά του;
Και κυρίως, με τον χαρακτήρα του;

Τα doxa, θα μπορούσαν ίσως.
Άλλα;

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 10:09:48 μμ »
Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι η τιμή του ΜΜ είναι στα 2.000,00€ (από Ιαπωνία +30% τελωνείο), ποιά άλλα ρολόγια παίζουν με τα χαρακτηριστικά του;
Και κυρίως, με τον χαρακτήρα του;

Τα doxa, θα μπορούσαν ίσως.
Άλλα;

1800 από ευρώπη ;)

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 10:11:40 μμ »

1800 από ευρώπη ;)

Φιλικά Γιώργος

Οκ, ξέρω, απο uk.
Έχω κάποιο σκεπτικό να προτιμήσω απο Ιαπωνία.
Ωστόσο, το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά ποιά ρολόγια παίζουν στην κατηγορία αυτή ;)

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 10:13:32 μμ »
Οκ, ξέρω, απο uk.
Έχω κάποιο σκεπτικό να προτιμήσω απο Ιαπωνία.
Ωστόσο, το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά ποιά ρολόγια παίζουν στην κατηγορία αυτή ;)

Γερμανία

http://www.ebay.co.uk/itm/Seiko-Marinemaster-Professional-SBDX001-/171549908183

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 10:18:15 μμ »
Γερμανία

http://www.ebay.co.uk/itm/Seiko-Marinemaster-Professional-SBDX001-/171549908183

Φιλικά Γιώργος

Ε, τότε, η τιμή δεν είναι 1800, αλλά 1820 με τα μεταφορικά...
(έτσι, θα πάει τώρα;..)

Και είναι eBay.co.uk...

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 10:45:48 μμ »
καθενας εχει τις αποψεις του το σεβομαι.εγω και λεω εγω θα πηγαινα σε σε breitling,tudor,omega.ενταξει καλο το ΜΜ αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.καλη η seiko αλλα για μενα μεχρι τα 1000 ευρω εχει διαφορες επιλογες, μολις ομως μπουνε οι ελβετοι στο παιχνιδι ζοριζουν τα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 10:58:05 μμ »
Για μένα πάρε mm,
Πολύ ωραίο το shogun ,αλλά
αφού έχεις sumo είσαι καλυμμένος.
Δεν νομίζω οτι αξίζει διπλάσια τιμη απο το sumo μόνο και μόνο για το titanium diashield, γνώμη μου.

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 11:30:59 μμ »
Το ρολοι δεν ειναι μονο μηχανη ειναι ολο το πακετο.Αλλιως οσοι εχουν panerai θα επρεπε να παρουν κατι αλλο.Αυτο το σεβομαστε ολοι.Στα 2000 με τζαμι ιδιο ενος seiko που εχει 200 ευρω ειναι καπως...πιστευω πως αν εκανε την κινηση και το εβγαζε τωρα που μιλαμε η seiko με ζαφειρι το παλιο μετα θα εμενε στο ραφι μια ζωη.Ειναι παντως ενα ρολοι ομορφο,λιτο που δεν το βλεπεις ευκολα,και σε καποιους που ψαχνουν κατι αναλογο μετραει αλλα στα χρηματα βρικσεις και βρισκεις να το συγκρινεις.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 11:47:15 μμ »
Όμως, ποιό, συγκεκριμένα;

Παλιότερα, πράγματι, σε σύγκριση με το ΡΟ (το οποίο τότε το έπαιρνες με 2100€), το ΜΜ μπορει και να μειονεκτούσε.

Σήμερα, όμως;

Μπορούμε να μείνουμε στο ζαφείρι ή στην κορώνα, όταν οι άλλοι στην αντίστοιχη τιμή προσφέρουν...ετα; (ή μάλλον soprod, sellita και ό,τι άλλο τους βρίσκεται;)

Επειδή ακριβώς ένα ρολόι είναι "όλο το πακέτο", δεν θα πρέπει να εξετάζει κανείς συνολικά τα πράγματα;

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 11:48:19 μμ »
Εγω εχω το new monster και το 399... αν θα ξαναπαρω καταδυτικο θα πηγαινα σε τονο και συγκεκριμενα στον 017! το σκεφτομαι απλα ακομα δεν ειμαι τοσο ανετος οικονομικα για να δωσω τα 500-700 που ζηταει... παλια εβλεπα το mm και γω αλλα το ρολοι για μενα καθαρα προσωπικη γνωμη δεν εχει ακριβη χαρακτηρα... τι εννοω δεν δινεις 2000 για ενα tool watch η bitter η οποιος αλλιως τα ονομαζουμε πιστευω ειναι αρκετα... για τετοια ρολογια ενα οριο ειναι τα 500€ για μενα παντα σαν σκεψη σαν πορτοφολι...ειναι οκ! οποτε το mm με τα 2000 που ζηταει παει σε αλλη κλιμακα... (μοιαζει με το rolex sub λιγακι αλλα ειναι πιο ογκωδες...) οποτε θεωρω απαραδεκτο να μην εχει υπογραφη η κορωνα, να μην εχει ζαφειρι, να μην εχει αρκετα καλο μπρασελε... (τα ειπαν και τα παιδια πιο πανω απλα...) και το θεωρω απαραδεκτο επειδη το sumo, ο τονος με μισα λεφτα εχουν κορωνα με S... ο τονος 015 (εχει βαση review δεν εχω φορεσει το ρολοι...) εχει καλυτερο μπρασελε τουλαχιστον στην αισθηση, οκ ζαφειρι δεν εχει καποιο πιο φτηνο καταδυτικο της seiko αλλα δεν γινεται σε ρολοι που με βαση τιμης ειναι σε αλλη κλιμακα τα χαμηλωτερα ρολογια να εχουν και συ οχι... θα μου πειτε εχει μια μηχανη gs ε και; μονο η μηχανη μετραει; η αισθητικη; δεν ξερω και οταν εγω προσωπικα δεν μπορω να εχω αρκετα ρολογια των 2000 και οταν σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν omega speedmaster,omega seamaster,sinn u1,breitling superocean, tudor bb, doxa, aquadive, oris, δεν θα πηγαινα σε mm μπορει να ειναι ρολογαρα αλλα σιγουρα η εταιρια εκανε μιση δουλεια... ειναι η προσωπικη μου αποψη μπορει να ειναι λαθος μπορει και οχι... η επιλογη ειναι δικη σου...  ;)
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 11:55:27 μμ »
τα ειπες ολα και νομιζα προς στιγμη οτι ημουν ο μονος που σκεφτομουν ετσι

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 05, 2014, 11:59:24 μμ »
παιδια απο Ελλαδα υπαρχει το ειχαμε πει και πιο παλια...

http://www.e-women.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=154&flypage=prod_details&product_id=38976&option=com_virtuemart&Itemid=1
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 12:04:30 πμ »
Όμως, ποιό, συγκεκριμένα;

Παλιότερα, πράγματι, σε σύγκριση με το ΡΟ (το οποίο τότε το έπαιρνες με 2100€), το ΜΜ μπορει και να μειονεκτούσε.

Σήμερα, όμως;

Μπορούμε να μείνουμε στο ζαφείρι ή στην κορώνα, όταν οι άλλοι στην αντίστοιχη τιμή προσφέρουν...ετα; (ή μάλλον soprod, sellita και ό,τι άλλο τους βρίσκεται;)

Επειδή ακριβώς ένα ρολόι είναι "όλο το πακέτο", δεν θα πρέπει να εξετάζει κανείς συνολικά τα πράγματα;
ειπαμε οτι με αυτη τη λογικη αν δουμε μονο μηχανη μπορουν να σου πουν οτι ενα ΜΜ ειναι καλυτερο π.χ απο ενα pam111 η αισθητικη ομως ?

Αποσυνδεδεμένος PK73

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 01:19:58 πμ »
αισθητικα το ΜΜ ως diver ειναι κορυφαιο, δεν συγκρινεται με οτιδηποτε Ελβετικο η Γερμανικο στην τιμη του.Κοντραρει ανετα ρολογια διπλασιας η τριπλασιας τιμης, ας μην εχει ζαφειρι και...υπογραφη στην κορωνα!
nafokieS

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 09:46:46 πμ »
αισθητικα το ΜΜ ως diver ειναι κορυφαιο, δεν συγκρινεται με οτιδηποτε Ελβετικο η Γερμανικο στην τιμη του.Κοντραρει ανετα ρολογια διπλασιας η τριπλασιας τιμης, ας μην εχει ζαφειρι και...υπογραφη στην κορωνα!

:2thumbs:
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 10:53:30 πμ »
:2thumbs:
Δηλαδή σε ένα MM300 vs Rolex submariner vs Pam 312(πχ) θα επιλέγατε το ΜΜ;  ::)

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 11:21:39 πμ »
Δηλαδή σε ένα MM300 vs Rolex submariner vs Pam 312(πχ) θα επιλέγατε το ΜΜ;  ::)
Προσωπικά έχω τα ΜΜ και SUB και είχα και το 312! Έχω να πω ότι είναι συγκρίσιμα αν και η τιμές τους ... καμία σχέση!
Οπότε θα το προτιμούσα μόνο και μόνο λόγω τιμής έναντι των άλλων "αντιπάλων"!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 11:43:28 πμ »
Ας αφησουμε εξω omega και breitling και ας πουμε κατι πιο κοντινο σε τιμη ΜΜ vs tudor bb.Ειναι το ΜΜ ομορφοτερο ρολοι?Αν στα ματια σου ειναι παρτο αλλα λεμε τι εχει ο ανταγωνισμος κοντα.Αν το βουταει σαν ρολοι εργαλειο οκ να πω ΜΜ.Μονο σε μηχανη μπορει να του την βγει πουθενα αλλου,οχι οτι το tudor δεν ειναι καλο.Δεν χανει σε κατι ισα ισα.Επισης απο να το λεμε,μεχρι την τελικη αγορα ειναι λιγοι αυτοι που τα βλεπουν τα ζεστα στο χερι τους,την ωρα της αγορας 2000ε και τα δινουν σε seiko.+ οτι εμεις ξερουμε και θα το θαυμασουμε αλλα μπορει να πει και καποιος με ενα seiko των 200 το πολυ "α και συ seiko? ειναι καλα!"Το ρολοι δεν ειναι μονο μηχανη!!