Αποστολέας Θέμα: ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟΙ  (Αναγνώστηκε 23204 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟΙ
« στις: Ιούλιος 24, 2008, 09:54:02 μμ »
Καλησπέρα σε όλους και απο εμένα
Το πρόβλημα μου έχει ως εξεις .Ενώ εχω μεγάλο πάθος με τα ρολόγια και για αυτό τον λόγο εχω 5 αρκετά καλα (με τα δικά μου μέτρα και σταθμά πάντα )ενα BREITLING automatic superocean 2000m,tagheuer formula 1 alarm,omega model 1940 DeVill, Tissot 1853 LeLocle automatic,Maurice Laqroix quartz (το οποίο δυστυχως που το αγόρασα) κανέναν δεν με τρελλαινει πλεόν για το λόγο του.
Το BREITLING ειναι βαρυ σε σημειο που λες αντε ποτε θα το βγάλω ειναι όμορφο ομως το, Tag με ενοχλεί το μεταλο που έχει μάλλον δεν ξέρω αλλα μου προκαλεί τσούξιμο στο χέρι και κοκκινίλα,Το Τιssot ωραίο αλλα δεν είναι για σκληρή χρήση και επιπλεόν το έχω πολλά χρόνια και το βαρέθηκα,το omega ειναι ρολόι μεγάλης αξίας και δεν μπρώ να το φοράω συνέχεια να σκεφτείτε μονο για την αναπαλαίωση και το σερβις έδωσα στην ελβετία το 2004 755 ευρώ.
Το Maurice Laqroix λοιπόν είναι χαλασμένο συνέχεια εδω και 15 χρόνια το φτάχνω και κατι χαλνάει ε και το παράτησα.
Και επειδή ακριβώς θέλω ενα ρολογάκι να το φοράω και να χαίρομαι πεστε μου την γνώμη σας ΄διότι ειλικρινά σκέφτομαι να πάρω κάτι το οποίο να το φοράω κάθε μέρα και να μη  το βγάζω απο το χέρι μου .Το διαθέσιμο ποσό στην παρούσα φάση είναι μεχρι 1000 ευρώ και ίσως λίγο παραπάνω και κατα προτίμηση με δερματινο λουράκι και μάυρη κάσα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 25, 2008, 09:03:46 μμ από george_ »

warover

• Επισκέπτης
Απ: ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟΙ
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 24, 2008, 10:03:40 μμ »
το seiko premier automatic me thn 6R20 πως σου φαινεται?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 25, 2008, 09:05:10 μμ από george_ »

warover

• Επισκέπτης
Απ: ΕΠΙΛΟΓΕΓΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟΙ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 24, 2008, 10:06:33 μμ »
η και αυτo     Longines HydroConquest IV

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 24, 2008, 10:12:54 μμ »
το seiko ειναι πραγματικα πανέμορφο αλλα δεν βγαινει με μαυρη κάσα και δερματινο λουρι
Αλλα όντως εντιπροσωπεύει το στυλ του ρολογιου που θέλω να πάρω.
Αλήθεια αν επέλεγα τιτάνιο θα σταματούσε άραγε αυτη η αντίδραση στο δέρμα ειναι πιο ουδέτερο  υλικό στο PH του δέρματος ?

warover

• Επισκέπτης

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 24, 2008, 10:29:31 μμ »
οχι δεν θελω ασπρα και διαφορα χρωματα στην κασα θελω χρωματα οπως το IWC της φωτο και συγνωμη αλλα το Tag heuer που μου προκάκεσε την αλλεργια δεν είναι καλο ρολόι?

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 24, 2008, 11:06:20 μμ »
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα ήθελα ενα ελαφρύ καθημερινό ρολόι να μην ειναι ζημιάρικο μαυρο με δερμάτινο λουρί κατα προτίμηση αυτόματο και με οχι πολλύ μεγάλης διαμέτρου κάσα π.χ όπως το BREITLING αλα μικρότερο

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 24, 2008, 11:38:31 μμ »

Mark XVI.
Αν εξαιρέσεις την τιμή, που ίσως δυσκολευτείς να τη φέρεις στα μέτρα σου (γίνεται όμως με ψάξιμο), νομίζω ότι πληροί τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις.

Αποσυνδεδεμένος ey_zhn

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 25, 2008, 07:22:14 πμ »
Baume & Mercier?

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 25, 2008, 08:54:21 πμ »
οχι δεν θελω ασπρα και διαφορα χρωματα στην κασα θελω χρωματα οπως το IWC της φωτο και συγνωμη αλλα το Tag heuer που μου προκάκεσε την αλλεργια δεν είναι καλο ρολόι?
Νομίζω ότι το formula 1 έχει κάσα αποαλουμινιο και όχι από ατσάλι αλλά και εκεί θα ελεγα ότι είναι ελεγμένη για αλλεργικές συμπεριφορές
Οσον αφορα το Seiko λες «μαυρη κασα» τι εννοείς επικάλυψη  PVD η μαυρο dial (καντράν )?
Filika
Nikos

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 25, 2008, 04:57:32 μμ »
Eννοώ το καντράν απο μέσα και οσο αφορά το Formula δεν το γνώριζα αυτο οτι εχει επικάλλυη απο αλουμίνιο.
Το iwc ειναι πολλύ ακιρβό

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 25, 2008, 05:36:26 μμ »
το  Longines HydroConquest IV πως σου φαινεται ?
sta 1100 ευρο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 25, 2008, 05:43:11 μμ από warover »

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 25, 2008, 05:50:34 μμ »
Θα σου πρότεινα DOCORTHO το ORIS BIG CROWN είναι λίγο παραπάνω από τα χρήματα που διαθέτεις, μαυρη καθαρή πλάκα, open back, μαύρο λουράκι και φυσικά  7750.

http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?id_collection=11&id_product=77&ln=en
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 25, 2008, 06:05:08 μμ »
Eννοώ το καντράν απο μέσα και οσο αφορά το Formula δεν το γνώριζα αυτο οτι εχει επικάλλυη απο αλουμίνιο.

Το formula 1 δεν περιέχει αλουμίνιο.
Αλουμίνιο έχουν κάποια της σειράς Aquaracer και Carrera. Στη στεφάνη και όχι στην κάσα.

Αλλεργίες στο τιτάνιο σπάνια έχουν αναφερθεί. Το τιτάνιο, ανάλογα με το κράμα τιτανίου που χρησιμοποιείται στο ρολόι, θεωρείται υποαλλεργικό.
Αλλεργική αντίδραση μπορεί να σου προκάλεσε το TAG γιατί προφανώς περιείχε κάργα νικέλιο, ή τόσο που να ήταν αρκετό για τη δική σου περίπτωση.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 25, 2008, 07:53:06 μμ »
το Longines HydroConquest IV ειναι όμορφο αλλα οχι αυτο που θέλω το ORIS πραγματικα μου αρέσει και εμένα και εδω που ζω προς το παρον (usa)είναι φτηνο βγαίναι στα 800$ δηλαδή 500 ευρώ τωρα βέβαια μου είπε ενας φίλος αμα θέλω το air king me 2000 $ αλλα το σκέφτομαι διότι δεν εχω ξαναφο΄ρεσει rolex και αμα μου κάνει πάλι χαζά στο ΄δερμα η ειναι βαρυ κ.λ.π θα πάνε τσαμπα τα λεφτά.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 25, 2008, 08:02:14 μμ »
πάρε το air king,κόψε και καμιά 200$ και είσαι ΟΚ!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 25, 2008, 08:08:21 μμ »
λοιπον docortho εγω εχω το rolex explorer ( 1 ) που ειναι 2mm μεγαλυτερο απο το air king δλδ περιπου ιδιο...
εχω να σου πω να το παρεις αφοβα.. μιλαμε ειναι τελειο για καθημερινο ρολοι.. ειναι ελaφρυ ειναι στο καταλληλο μεγεθος για να μην κουραζει τον καρπο αλλα κ να ξεχνας εντελως οτι φορας ρολοι.. ειναι ρολεξ κ η μηχανη εχει παρα πολυ ακριβεια +1,5 sec την μερα κ ειναι τελειο στην κατασκευη κ στην στεγανοτητα χωρις να φοβασε μην παθει κατι η παρει νερο κτλ..
αρα χτυπα το air king! ειναι ρολοι για μια ζωη !

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 25, 2008, 08:22:52 μμ »
έχει και ενα DAY JUST με 2600 με μαυρο καντράν χωρις διαμαντάκια και βλακείες το οποίο μου φαινεται λιγο μεγαλύτερο απο το air king τί λετε?

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 25, 2008, 08:30:26 μμ »
έχει και ενα DAY JUST με 2600 με μαυρο καντράν χωρις διαμαντάκια και βλακείες το οποίο μου φαινεται λιγο μεγαλύτερο απο το air king τί λετε?
μηπως λες date just ?
eksartate απο το αν μιλαμε για καινουργεια montela η για vintage

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 25, 2008, 08:32:35 μμ »
ακριβώς day just και είναι καινούριο της κούτας αγοαρασμένα και τα 2 σε πλειστηριασμό