Καλησπέρα σε όλους και απο εμένα
Το πρόβλημα μου έχει ως εξεις .Ενώ εχω μεγάλο πάθος με τα ρολόγια και για αυτό τον λόγο εχω 5 αρκετά καλα (με τα δικά μου μέτρα και σταθμά πάντα )ενα BREITLING automatic superocean 2000m,tagheuer formula 1 alarm,omega model 1940 DeVill, Tissot 1853 LeLocle automatic,Maurice Laqroix quartz (το οποίο δυστυχως που το αγόρασα) κανέναν δεν με τρελλαινει πλεόν για το λόγο του.
Το BREITLING ειναι βαρυ σε σημειο που λες αντε ποτε θα το βγάλω ειναι όμορφο ομως το, Tag με ενοχλεί το μεταλο που έχει μάλλον δεν ξέρω αλλα μου προκαλεί τσούξιμο στο χέρι και κοκκινίλα,Το Τιssot ωραίο αλλα δεν είναι για σκληρή χρήση και επιπλεόν το έχω πολλά χρόνια και το βαρέθηκα,το omega ειναι ρολόι μεγάλης αξίας και δεν μπρώ να το φοράω συνέχεια να σκεφτείτε μονο για την αναπαλαίωση και το σερβις έδωσα στην ελβετία το 2004 755 ευρώ.
Το Maurice Laqroix λοιπόν είναι χαλασμένο συνέχεια εδω και 15 χρόνια το φτάχνω και κατι χαλνάει ε και το παράτησα.
Και επειδή ακριβώς θέλω ενα ρολογάκι να το φοράω και να χαίρομαι πεστε μου την γνώμη σας ΄διότι ειλικρινά σκέφτομαι να πάρω κάτι το οποίο να το φοράω κάθε μέρα και να μη το βγάζω απο το χέρι μου .Το διαθέσιμο ποσό στην παρούσα φάση είναι μεχρι 1000 ευρώ και ίσως λίγο παραπάνω και κατα προτίμηση με δερματινο λουράκι και μάυρη κάσα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων