Αποστολέας Θέμα: Ποίοι είναι κάτοχοι Panerai απο το Forum?..  (Αναγνώστηκε 9758 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nick

• 38mm case
    • Προφίλ
Ποίοι είναι κάτοχοι Panerai απο το Forum?..
« στις: Ιούλιος 20, 2008, 12:21:00 πμ »
Άντε!.. Μαζευτείτε να φτιάξουμε το clubακι..  ;D

Μόλις έβγαλα και το logo..  ;D ;) ;D
Once Panerai.. Always Panerai..

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Ποίοι είναι κάτοχοι Panerai απο το Forum?..
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 20, 2008, 08:49:47 πμ »
καλο ! κριμα που πουλησα το 127 μου γιατι ηθελα πολυ να ανηκω σε club με τετοιο σημα  :D

Αποσυνδεδεμένος Nick

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 20, 2008, 08:58:49 πμ »
Ε τι φίλε maestro?.. H κάνουμε δουλειά ή δε κάνουμε..  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 20, 2008, 07:34:34 μμ »
konakis που εισαι ρε φιλε να γραφτουμε  :-X

Αποσυνδεδεμένος lefteris31

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 20, 2008, 08:41:32 μμ »
εγω σημερα παρελαβα και το δευτερο panerai και τωρα εχω pam250,pam112,. αντε να μαζευομαστε οι πανερακιδες να κανουμε και ανταλλαγη κανα λουρακι.μαζι με τα ρολογια να βγαλουμε και καμια φωτο και λουρακια μας  :smt038 :smt038

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 21, 2008, 09:24:40 πμ »
να και τα λουρακια μου και τα ρολογια μου.το σημα ειναι πολυ ωραιο.μπραβο καλη δουλεια.

Αποσυνδεδεμένος greedy

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 21, 2008, 04:10:59 μμ »
Αν μου δωσετε ενα PANERAI, θα γινω μελος και εγω στα σιγουρα!! :smt031

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 26, 2008, 08:02:24 μμ »
καλησπερα σε ολους βρηκα ενα αρθρο για την ιστορια του σηματος της panerai και σαν το πρωτο ελληνικο panerai club ειπα να το γραψω .                                                                                                                                                                                                                          Θέλησα ακριβώς  να μοιραστώ  λίγη απο την   ιστορία Panerai από το Mario Paci (προηγούμενος κύριος μηχανικός Panerai 1983 ως 1997)

Το λογότυπο OP αντιπροσωπεύει τα τυποποιημένα γράμματα Ο και Π αρχής του ονόματος Officine Panerai, αλλά όχι μόνο.

Ξέρετε όποια είναι η έννοια των δύο βελών, ένα προς επάνω και ένα προς κάτω; Αυτό ’ s πολύ απλό και διαισθητικό. Το Officine Panerai, από την προέλευση και επάνω σήμερα, είναι πάντα ειδικός στην κατασκευή των υποβρύχιων προϊόντων και την προσγείωση των συστημάτων ενίσχυσης.

Τα firsts (wristwatches, περιτρηγυρίζει, βάθος-μετρητές, έλεγχοι επιπέδων δεξαμενών, μηχανικά χρονόμετρα για τα υποβρύχια ορυχεία και πολλά άλλα) χρησιμοποιήθηκαν κάτω από τη θάλασσα.

Τα δευτερόλεπτα (προσγειωμένος συστήματα γεφυρών, Helipad συστήματα φωτισμού, φορητά προσγειωμένος συστήματα) χρησιμοποιήθηκαν στην επιφάνεια, για εκείνους που φθάνουν από τον ουρανό.

Εδώ εξηγείται την έννοια των δύο βελών: ένας προς παρουσιάζει κάτω υποβρύχια προϊόντα, αυτό προς παρουσιάζει επάνω τα προϊόντα για ποιος φθάνει από τον ουρανό.
Το OP λογότυπο γεννήθηκε στην αρχή των ετών ’ 80, που σχεδιάστηκαν από ένα αρχιτεκτονικό γραφείο της Φλωρεντίας και, στα πρώτα πρόχειρα, είχε μια στρογγυλευμένη μορφή Η Αγγλία Zei (CEO Offcine Panerai από το 1972 έως το 1999) δεν συμπάθησε αυτό το λογότυπο, έτσι καθώς σχεδιάστηκε.

Κατόπιν, η Αγγλία Dino Zei, μαζί με το τεχνικό τμήμα Officine Panerai αρμόδιο, είχε την ιδέα για αυτήν την οριστική έκδοση (που περιγράφεται εδώ) προσθέτοντας τα δύο τυποποιημένα βέλη.

Το OP λογότυπο έχει πωληθεί σε Cartier, εκείνη τη στιγμή ομάδα Vendome στο 1997, με το εμπορικό σήμα φανών -φανός-compassess ρολογιών και βάθος-μετρητών, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα αρχικά σχέδια και όλο το κατάστημα ρολογιών.

Από το 1997 το παλαιό Officine Panerai άλλαξε το όνομά του στη SPA Panerai Sistemi. Στο 1999 το Panerai Sistemi έχει πωληθεί σε Calzoni της Μπολόνιας, το οποίο απορρόφησε όλες τις βιομηχανικές και παραγωγικές δραστηριότητές του. Αυτή τη στιγμή (2004) Panerai Sistemi είναι ένα εμπορικό σήμα της S.R.L. Calzoni, που χρησιμοποιείται για όλα τα προϊόντα πρώην-Panerai.

Το Cartier, τώρα ομάδα Richemont, δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το OP λογότυπο μέχρι το τέλος το 2003 όταν εμφανίζεται στη πρόσθετη έκδοση για τους συλλέκτες της Luminor μαρίνας 44mm (PAM 195), στον πίνακα και στην περίπτωση-πλάτη και, στη συνέχεια, στις κορώνες του νέου Radiomir 45mm 8 ημέρες (PAM 190 και 197) και μαύρα πρότυπα σφραγίδων (PAM 183), πιό μια πιό άλλη περιορισμένη έκδοση των προτύπων Luminor και Λ. Marina, alls εισαγμένος κατά τη διάρκεια το 2004.

Από την Αγγλία Mario Paci
                                            http://www.clubpanerai.com/Logo%20OP.pdf                και μια φωτο απο τον σχεδιασμο του σηματος  :partyman:

Αποσυνδεδεμένος JpoL

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 26, 2008, 08:34:44 μμ »
Φίλε Λευτέρη, we are (happily) lost in translation! :D

Από κάποια λαθάκια του αυτόματου μεταφραστή έχουν βγεί πολλά "αστειάκια".
Προσθέτει μια πικάντικη νότα, και κάνει την ανάγνωση πιο ενδιαφέρουσα!! :D

Φιλικά, Γιάννης.
Ναδίρ...

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 26, 2008, 08:39:35 μμ »
Φίλε Λευτέρη, we are (happily) lost in translation! :D

Από κάποια λαθάκια του αυτόματου μεταφραστή έχουν βγεί πολλά "αστειάκια".
Προσθέτει μια πικάντικη νότα, και κάνει την ανάγνωση πιο ενδιαφέρουσα!! :D

Φιλικά, Γιάννης.
ευχαριστω γιαννη ειναι για να διαβαζεται πιο ευχαριστα και να μην κουραζει ;D ;D

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 10:19:08 πμ »
και μερικες φωτο απο την συλλογη με τα λουρακια .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           πιστευω οι φωτογραφιες τα λενε ολα το καλυτερο θεαμα για τους κατοχους paneraiκαι οχι μονο :partyman:

Αποσυνδεδεμένος tonelef

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 02:07:16 μμ »
Είμαι μέσα... το 112 μου.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 25, 2008, 02:18:43 μμ από tonelef »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 03:12:51 μμ »
Αντώνη-tonelef με τέτοιες φωτογραφίες με κάνεις να θέλω και ΄γω ...κατσαρολικό.
Λευτέρη ωραία λουριά.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Nick

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 04:03:43 μμ »
tonelef --> Τι λουρί είναι το μαύρο φίλε μου??.. Μ'αρέσει!  :o

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 04:19:07 μμ »
μα εσυ NICK το πουλας το GMT σου, ετσι δεν ειναι ? Το σοι Paneristi Θα εισαι μετα ?

Αποσυνδεδεμένος tonelef

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 06:26:06 μμ »
Ευχαριστώ Δημήτρη. Σε βλέπω στο club σύντομα...

Αντώνη-tonelef με τέτοιες φωτογραφίες με κάνεις να θέλω και ΄γω ...κατσαρολικό.
Λευτέρη ωραία λουριά.

Φιλικά
Δημήτρης

Δεν είναι μαύρο Νίκο... είναι "washed blue" σαν ύφασμα jean.

tonelef --> Τι λουρί είναι το μαύρο φίλε μου??.. Μ'αρέσει!  :o

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 11:28:08 μμ »

Δεν είναι μαύρο Νίκο... είναι "washed blue" σαν ύφασμα jean.

Julien Landa;

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Nick

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 11:37:55 μμ »
blackbird --> Και εμένα για Julien Landa μου κάνει..  :)

seamasterchrono --> Panerai δεν είναι μόνο το GMT (PAM88)..  ;)

Αποσυνδεδεμένος tonelef

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 26, 2008, 07:54:57 πμ »
Ναι είναι Julien Landa. Τι σκέφτεσαι να είναι το επόμενό σου Nick;

Αποσυνδεδεμένος αλεξης

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 11:03:26 μμ »
Kαλησπερα απο Κερκυρα . Χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους να εχουν αγαπη για τα ροόγια γενικα οποια και αν ειναι αυτα . Εχω και εγω μια αγαπη για τα ρολογια και μεσα σε αυτα και για τα πανεραι , εχω τρια ενα σαρανταρη marina , και δυο σαραντατεσσαρια ενα power reserv και ενα GMT με τα αναλογα λουρακια τους . Για καλη μου τυχη εχω ενα πολυ καλο φιλο που ειναι τοσο ψαγμενος με τα ρολογια οσο δεν φανταζεσται . Κια η μεγαλη του αδυναμια ει ναι τα πανεραι . Πανω απο 20 κομματια κουρδιστα , αυτοματα , ratraparante , submercip , 8 days manufacture , angelus και οτι υπαρχει απο συλλεκτικο πανεραι . Τωρα ψαχουμε radiomor χρυσο . Ειμαι τυχερος με τετοιο φιλο .
Μεχρι πριν λιγο διαστημα ειμουν rolex και μονο , μεσα σε τρεις μηνες ανακαλυψα αυτα τα ρολογια που ο καθενας μπορει να δωσει οτι εξηγηση θελει σχετικα με το στυλ τους , εμφανιση , χρηστικοτητα τους .
Ευχαριστω για την φιλοξενια και που ακουσατε την αποψη μου .
ΑΛΕΞΗΣ