0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπερα απο Κερκυρα . Χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους να εχουν αγαπη για τα ροόγια γενικα οποια και αν ειναι αυτα . Εχω και εγω μια αγαπη για τα ρολογια και μεσα σε αυτα και για τα πανεραι , εχω τρια ενα σαρανταρη marina , και δυο σαραντατεσσαρια ενα power reserv και ενα GMT με τα αναλογα λουρακια τους . Για καλη μου τυχη εχω ενα πολυ καλο φιλο που ειναι τοσο ψαγμενος με τα ρολογια οσο δεν φανταζεσται . Κια η μεγαλη του αδυναμια ει ναι τα πανεραι . Πανω απο 20 κομματια κουρδιστα , αυτοματα , ratraparante , submercip , 8 days manufacture , angelus και οτι υπαρχει απο συλλεκτικο πανεραι . Τωρα ψαχουμε radiomor χρυσο . Ειμαι τυχερος με τετοιο φιλο .Μεχρι πριν λιγο διαστημα ειμουν rolex και μονο , μεσα σε τρεις μηνες ανακαλυψα αυτα τα ρολογια που ο καθενας μπορει να δωσει οτι εξηγηση θελει σχετικα με το στυλ τους , εμφανιση , χρηστικοτητα τους .Ευχαριστω για την φιλοξενια και που ακουσατε την αποψη μου .ΑΛΕΞΗΣ
Ε τι φίλε maestro?.. H κάνουμε δουλειά ή δε κάνουμε..φιλε νικολα και συνονοματεθα ηθελα τα φωτα σου για τα panerai. εδω και 2 μηνες μου εχει μπει στο ματι να κανω μια αγορα ρολογιου και εχω καταληξει σε δυο εταιρειες η μια ειναι η rolex και η αλλη η panerai .τα μοντελα που με ενδιαφερουν ειναι το GMT II kai απο panerai το PAM 104 H PAM 5 H PAM 111 H 88 H 90ενημερωσε με απο ολες τις αποψεις ευχαριστω