Εντάξει τώρα Παναγιώτη, πλάκα μου κάνεις....
Βάζεις στις επιλογές το
μπλε-μπλε SOH, μετά από το "κυνήγι" που είχα φάει πρόσφατα όταν το είχα βάλει στις πιθανές αγορές;
Τι "στρουμφορολόϊ" τι "είναι μόνο για τις φωτογραφίες" κλπ. είχαν γραφτεί

Εκτός αν δεν είχες παρακολουθήσει το Thread που είχα ανοίξει για επιλογή καταδυτικού.... Είχαμε τις ομάδες "Υπέρ του μπλε SOH" vs "Κατά του μπλε SOH"

Η γνώμη μου:
Το ΒΒ στο χέρι μου δεν μου άρεσε τόσο πολύ. Αυτό το ρολόϊ μου δίνει την αίσθηση ότι κάτι του λείπει. Και το μπλε του είναι πολύ "ψυχρό" για τα δικά μου γούστα.
Το μπλε-μπλε SOH μου άρεσε. Μου έκατσε καλά στο χέρι, είναι όσο dress θέλεις να είναι ένα diver. Δεν ξέρω αν είναι
τόσο σπορ όσο θέλεις να είναι ένα diver, if you know what I mean. Δλδ. και με το καουτσούκ του δεν ξέρω αν θα το φορούσα στις διακοπές μου και στην παραλία.
Επίσης το μπλε του SOH είναι αρκετά ανοιχτό και έχοντας και μπλε bezel είναι συνολικά αρκετά έντονο ρολόϊ. Κάτι τέτοιο όμως
ειδικά εσύ, θα το εκμεταλλευτείς στυλιστικά στο φουλ

Προσωπικά μου αρέσει το ΒΒ περισσότερο. Αν δεν είχα στο μυαλό μου να πάρω το Omega κάποια στιγμή, αυτό θα έπαιρνα.
Υποθέτω το μπλε SQUALE είναι εκτός επιλογών, αφού είχες το μαύρο και το έδωσες, σωστά ?
Α ! Δες και το Omega Seamaster 300m. Έχει κατά τη γνώμη μου το πιο ωραίο μπλε που κυκλοφορεί. Αν σου αρέσει φυσικά αυτό το μοντέλο !
Καλό ψάξιμο