Και μιλώ χονδρικά, το Σπύρο δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, δηλ. τί κομμάτια ακριβώς έχει, πώς τα φοράει, τί προτιμά για κάθε μέρα στη δουλειά, τί functions/complications του κεντρίζουν το ενδιαφέρον, τί είχε παλαιότερα από Rolex, κλπ.
Όλα αυτά παίζουν ρόλο.
Eπίσης, το κακό εκεί είναι ότι (sorry πάλι αλλά θα το πώ) βασιλεύει ο σκοταδισμός. Μιλάω για την αγορά. Το παίζουν όλοι experts και ξύπνιοι, και η έλλειψη παιδείας πάει σύννεφο. Το κλίμα δε σηκώνει Υ.Ω. λόγω μεγεθών πωλήσεων και οικονομικής κρίσης, και πάνε να σου πετάξουν στη μούρη ό,τι βρουν.
Τώρα βέβαια συγκρίνω με τα 'δω, που εκ δεδομένου κάνει τη σύγκριση κατάφορα άδικη. Αλλά ρε παιδιά, κάθε τρεις μήνες η Qatar βάζει περιορισμένες προσφορές. Πέρυσι/πρόπερσι είχαν το εισητήριο για Hong Kong ένα χιλιάρικο, όλα μέσα, business class. Αυτό, εμείς που κυνηγάμε την περιπέτεια, το παίρνεις μόνο και μόνο για τα μίλια, φεύγεις Πέμπτη έρχεσαι Δευτέρα/Τρίτη.
Δυό κουστούμια να ράψεις κι ένα ρολόι να πάρεις, τά'χεις βγάλει τα λεφτά του εισητηρίου και ξενοδοχείου, συν το ότι έχεις φάει με τη γυναικούλα σου Καντονέζικο φαγητό, έχεις περπατήσει σε πατρίδες διαφορετικές, έχει ανοίξει το μάτι σου για λίγες μέρες.
Έχει η αδελφή μου ένα γνωστό εκεί τώρα, Ευρωπαίος που εργάζεται στην Ελλάδα. Εντάξει, ο άνθρωπος δεν είναι βλαμμένος WIS όπως εμείς, και θέλει να πάρει Hublot στα 20 χιλιάρικα, δεν ξέρει, τί να κάνουμε, να τον σκοτώσουμε; Πάνε στον Καίσαρη και στους λοιπούς για δοκιμές, χρυσές κάσες Big Bang κλπ. (καταλαβαίνετε τώρα, να δίνεις εικοσάρικο για modified ΕΤΑ). Μου λέει η αδελφή μου "το τί μπαρούφα έχω ακούσει, δεν περιγράφεται..."
Τα ίδια που μού'λεγε κι εμένα ο Καίσαρης στην Κηφισιά πέρυσι. Μόλις τόλμησα να του πω ότι ίσως το GMT II YG με την πράσινη πλάκα είναι πιό συναρπαστικό από αυτό με την μαύρη, γύρισε και μου λέει "...ούτε συζήτηση, δε θα στο πρότεινα ποτέ το συγκεκριμένο με πράσινη πλάκα, ξέχασέ το..." Τί λες ρε μεγάλε;
Αποφασίζουμε λοιπόν για σας, πριν από εσάς. Ωραία.
Συγνώμη για το μεγάλο πλάτιασμα στο post και στο νήμα, αν ζούσα Ελλάδα θα προτιμούσα να στερηθώ και να περιμένω, για να πάω κάποια στιγμή έξω και να πάρω ό,τι θέλω με τον τρόπο που θέλω. Κανιβαλιστής στο νήμα του Σπύρου έγινα αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ μερικές φορές...