Αποστολέας Θέμα: Rolex hellas service  (Αναγνώστηκε 292351 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Rolex hellas service
« Απάντηση #200 στις: Μάιος 22, 2013, 04:20:17 μμ »
Keep your shoes clean, but your sneakers dirty!!! :P Η ηλίθια μόδα των ξεσκισμένων και βρώμικων All Star. Έχω 8 ζευγάρια και τα 8 τα έχω πάντα περιποιημένα και καθαρά. ;D

Άφθαρτο jean με τσάκιση στη μέση. Ουάουυυ!!!

Άσε μας ρε MONK.

PS: Σειρά σου K_O_S_T_A_S βάρα αλύπητα   :D
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Μάιος 22, 2013, 04:42:19 μμ »

Άφθαρτο jean με τσάκιση στη μέση. Ουάουυυ!!!

Άσε μας ρε MONK.

PS: Σειρά σου K_O_S_T_A_S βάρα αλύπητα   :D
Από το να φοράω ...

και να μοιάζω με ...

καλύτερα νομίζω...!  :P

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Μάιος 22, 2013, 10:32:08 μμ »
Όχιιιιιιι!!! NoooOOOO!!! Είπαμε ρε φίλε αλύπητα, αλλά αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Σειρά σου K_O_S_T_A_S βάρα αλύπητα   :D

Τον Justin??? Γιατί το έκανες αυτό? ( ξέρεις φυσικά ότι κινδυνεύεις αυτή τη στιγμή από τις 16χρονες όλου του πλανήτη )

Να κακέ KOSTAS http://24.media.tumblr.com/fb7c97254b4747d88050b9c43cd480f2/tumblr_mfo4gphVLZ1s0uazho1_500.jpg
( δεν το ποστάρω αυτό δεν είναι πρέπον )

O Justin είναι ρολογόφιλος

να δες http://www.mywatch.gr/index.php/topic,443.msg198270.html#new
Ντροπή σου.
Σκίστε τον κορίτσια!!!

PS: Με το θέμα τι γίνεται με το satin finishing στο ατσάλι μετά από γυάλισμα και αν το service της Rolex είναι τόσο καλό ώστε να μην χάνεται, απάντηση παίζει?
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Μάιος 22, 2013, 11:15:41 μμ »
@Istar

Το γυαλισμενο ρολόι είναι γυαλισμενο ρολόι. Τόσο απλά.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Μάιος 22, 2013, 11:33:44 μμ »
Όχιιιιιιι!!! NoooOOOO!!! Είπαμε ρε φίλε αλύπητα, αλλά αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Τον Justin??? Γιατί το έκανες αυτό? ( ξέρεις φυσικά ότι κινδυνεύεις αυτή τη στιγμή από τις 16χρονες όλου του πλανήτη )

Να κακέ KOSTAS http://24.media.tumblr.com/fb7c97254b4747d88050b9c43cd480f2/tumblr_mfo4gphVLZ1s0uazho1_500.jpg
( δεν το ποστάρω αυτό δεν είναι πρέπον )

O Justin είναι ρολογόφιλος

να δες http://www.mywatch.gr/index.php/topic,443.msg198270.html#new
Ντροπή σου.
Σκίστε τον κορίτσια!!!
Από ποιόν κινδυνεύω...? Εγώ βλέπω ένα μπασμένο κωλόπαιδο ανάμεσα σε κάτι μπάζα που ( προφανώς ) δε ξέρουν τι σημαίνει άντρας! :P

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Μάιος 22, 2013, 11:52:47 μμ »
@Istar

Το γυαλισμενο ρολόι είναι γυαλισμενο ρολόι. Τόσο απλά.

αγυάλιστο

γυαλισμένο

το satin finishing στο ατσάλι χάνεται. Δεν υπάρχουν πλέον δυο τόνοι ατσαλιού στο σχέδιο.
Έγινε κατσαρόλα.
Αν δεν γίνεται να διατηρηθεί το τελίωμα, τότε γυαλίζοντας ένα ρολόι το χαλάς αντί να το κάνεις καλύτερο.
Αν δεν έχει σοβαρότατο πρόβλημα εννοείται και έχει μόνο hairlines.

( το συγκεκριμένο ρολόι το έβαλα γιατί αυτό έχω, οπότε αυτό καταλαβαίνω ποιος το έχει γυαλίσει από τα 10μέτρα. )
Στα Rolex δεν θα το καταλάβαινα μάλλον.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 22, 2013, 11:58:08 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Μάιος 23, 2013, 12:02:02 πμ »
Από ποιόν κινδυνεύω...? Εγώ βλέπω ένα μπασμένο κωλόπαιδο ανάμεσα σε κάτι μπάζα που ( προφανώς ) δε ξέρουν τι σημαίνει άντρας! :P

Ο πιτσιρικάς την πάτησε μάλλον από τους manager που τον έχωσαν στο BodyBuilding και έγινε

κεφαλάκι 11χρονου σαν βιδωμένο σε ξένο σώμα. Παντελόνι, βρακί, κτλ. ασχολίαστα δεν υπάρχουν λόγια.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 23, 2013, 12:27:26 πμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Μάιος 23, 2013, 02:58:16 πμ »
αγυάλιστο

γυαλισμένο

το satin finishing στο ατσάλι χάνεται. Δεν υπάρχουν πλέον δυο τόνοι ατσαλιού στο σχέδιο.
Έγινε κατσαρόλα.
Αν δεν γίνεται να διατηρηθεί το τελίωμα, τότε γυαλίζοντας ένα ρολόι το χαλάς αντί να το κάνεις καλύτερο.

( το συγκεκριμένο ρολόι το έβαλα γιατί αυτό έχω, οπότε αυτό καταλαβαίνω ποιος το έχει γυαλίσει από τα 10μέτρα. )

Είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης επέλεξε να το κάνει όλο mirror finished και δεν είναι λάθος στο γυάλισμα.

Κοιτα τι κάνει στο μπρασελέ ο παίκτης.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/lTE7TWsNpVk" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lTE7TWsNpVk" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 23, 2013, 03:05:46 πμ από PanosI »

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Μάιος 23, 2013, 08:33:11 πμ »
αγυάλιστο

γυαλισμένο

Έγινε κατσαρόλα.

Αγαπητέ Istar..to ίδιο ρολόι είχα και το έστειλα και εγω για γυάλισμα μπρασελέ σε εξωτερικό τεχνίτη...(έκτοτε του εχω στειλει και άλλα)
Σε διαβεβαιώνω πως το μπρασελέ ήρθε σαν εργοστασιακό..δε μπορούσες να καταλάβεις διαφορά!
Φαντάζομαι πως στη Rolex θα κάνουν τουλάχιστον την ίδια άριστη δουλειά ή και καλύτερη(Στη rolex δε μπορεις να το στειλεις μονο για γυαλισμα-παει πακετο με το service)

Προφανώς στις φώτο που παραθέτεις το γυάλισμα το έκανε ο ίδιος ο κάτοχος του ρολογιού ή κάποιος πολύ άσχετος μάστορας ή όπως είπε και ο Πάνος, ήθελε να το κάνει όλο mirror finished!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Μάιος 23, 2013, 11:19:48 πμ »
Προφανώς στις φώτο που παραθέτεις το γυάλισμα το έκανε ο ίδιος ο κάτοχος του ρολογιού ή κάποιος πολύ άσχετος μάστορας ή όπως είπε και ο Πάνος, ήθελε να το κάνει όλο mirror finished!

Ευχαριστώ Panos και jimko για τις απαντήσεις σας. Και τον KOSTA για το Bieber hating  ;D  ;D
Επίσης να ευχαριστήσω και τον andrey_ ... που δεν είπε τίποτα!!   :weedman:
Προφανώς στις φωτό έβαλα μια που να κάνει ΜΠΑΜ, για να φαίνεται η διαφορά έντονα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 23, 2013, 11:43:02 πμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Nick1150

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Μάιος 23, 2013, 11:23:45 πμ »
Κύριοι,

Νομίζω ότι το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό....

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη η διαμάχη για ένα τέτοιο θέμα.

Λίγο υπομονή λίγες ημέρες και θα βγάλω φωτογραφίες το sub μου να δούμε το γυάλισμα. Πάντως το RSC μου είπε ξεκάθαρα, ότι με εξαίρεση το κούμπωμα που έχει ένα μικρό χτύπημα, το ρολόι μου θα είναι σαν να βγήκε από το εργοστάσιο, και αυτό υποθέτω ότι περιλαμβάνει και το γυάλισμα.

Λίγο υπομονή λοιπόν....
Νίκος

ROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEX

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Μάιος 23, 2013, 12:09:48 μμ »
Όχι μια χαρά βοήθησες, ήθελα καιρό να ρωτήσω για το γυάλισμα ρολογιού τους πιο έμπειρους μιας και είμαι άσχετος στο θέμα απλά και μόνο γιατί δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής να γυαλίσω τπτ.
Ω = δεν έχει τπτ ακόμα εκτός από hairlines μόνο στο buckle
Ζenith = μετά το θεματάκι που είχα σε γνωστό κατάστημα με το τζάμι, δεν θα το έδινα πουθενά εκτός από επίσημο service.
              Aλλά θα το πάω ο ίδιος δεν το στέλνω μέσω του καταστήματος που με "εξυπηρέτησε" .
Nixon = προσπαθώ να το κάνω σαν το antique Player http://nixonplayer.files.wordpress.com/2010/02/nixon-antique-silver-player.jpg οπότε δεν τίθεται θέμα γυαλίσματος.
Τα Seiko μου δεν χρειάζονται γυάλισμα, τα Gshock δεν γυαλίζονται και τα Swatch επίσης,  ότι fashion είχα πάρει στην περίοδο ορολογιακής ασχετοσύνης arnette, Οοzoo, Timberland δεν ασχολούμαι τα χαρίζω σε φίλους.
Οπότε καταλαβαίνετε ότι στο γυάλισμα ρολογιών είμαι ... αγρότης!!!

Ότι έχω δει από φίλους στη Θεσσαλονίκη σε Ω, Longines, Reymond W. αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα, δεν ρώτησα τα παιδιά αν έκαναν στο επίσημο service το γυάλισμα γιατί δεν ήθελα να φανεί ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, μπορεί να μην ζήτησαν κάποιο finishing και να άφησαν τον ρολογά να κάνει ότι θέλει.
Γιαυτό ρωτάω για να ξέρω αν αξίζει να στέλνω Αθήνα στα επίσημα service και πόσο καλή δουλειά κάνει το κάθε service.
Γιατί το "αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις", στο ρολόι είναι πολύ επίπονο αν σου τύχει.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 23, 2013, 02:49:13 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Μάιος 25, 2013, 05:28:47 μμ »

Είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης επέλεξε να το κάνει όλο mirror finished και δεν είναι λάθος στο γυάλισμα.

Κοιτα τι κάνει στο μπρασελέ ο παίκτης.

:megaeek: :megaeek: :megaeek: :megaeek: :megaeek: :megaeek:

Άψογος!!!

Αποσυνδεδεμένος Nick1150

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:19:09 μμ »
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

Αν και πήρα το sub μου από την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχα χρόνο να ποστάρω φωτογραφίες.

Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο, να δώσω μερικές πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται.

Το Rolex Service ήταν έτσι όπως ακριβώς το φαντάστηκα και αρμόζει στο όνομα της εταιρείας αυτής. Η εξυπηρέτηση άψογη, το αποτέλεσμα εξαιρετικό και επίσης με κάλεσαν νωρίτερα από ότι μου είχαν υποσχεθεί και έτσι πήρα το 16613 μου πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα...

Τιμές... Για το submariner μου το service κόστισε 370 ευρώ με ΦΠΑ + 40 ευρώ κορώνη + 20 ευρώ καινούριο τζάμι. Μαζί με το service, δίδεται και κάρτα εγγύησης με τον αριθμό του ρολογιού, η οποία εκτελεί και χρέη πιστοποιητικού γνησιότητας.

Προσοχή... αν θέλετε τα παλιά ανταλακτικά πρέπει να το ζητήσετε. Εγώ τα ζήτησα και τα έχω πλέον σε σακουλάκι μέσα στο κουτί.

Φωτογραφίες...

Πριν...

Μετά...

Είμαι σίγουρος ότι στις φωτογραφίες δεν φαίνεται η διαφορά, αλλά στην πραγματικότητα παρέλαβα ένα ολοκαίνουριο ρολόι, όπως ήταν την πρώτη ημέρα.

Καλή συνέχεια....
Νίκος

ROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEX

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #214 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:21:54 μμ »
Γαμώτο... όλα σωστά τα κάνουν οι άτιμοι!!! Στην πραγματικότητα, σε ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να πάρεις Rolex γιατί είναι τόσο καλοί!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Nikosfun

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:29:18 μμ »
Αψογο!
Limit up το rolexακι σου! :-)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:48:35 μμ »
Τέλεια. Όπως το είπες, καινούργιο ρολόι. Να το χαρείς με υγεία.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Ιούνιος 12, 2013, 02:10:54 μμ »
Service που σεβεται τον πελατη και το προιον που υποστηριζει.
Αψογο το ρολογακι σου!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Ιούνιος 12, 2013, 02:45:00 μμ »
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

Αν και πήρα το sub μου από την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχα χρόνο να ποστάρω φωτογραφίες.

Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο, να δώσω μερικές πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται.

Το Rolex Service ήταν έτσι όπως ακριβώς το φαντάστηκα και αρμόζει στο όνομα της εταιρείας αυτής. Η εξυπηρέτηση άψογη, το αποτέλεσμα εξαιρετικό και επίσης με κάλεσαν νωρίτερα από ότι μου είχαν υποσχεθεί και έτσι πήρα το 16613 μου πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα...

Τιμές... Για το submariner μου το service κόστισε 370 ευρώ με ΦΠΑ + 40 ευρώ κορώνη + 20 ευρώ καινούριο τζάμι. Μαζί με το service, δίδεται και κάρτα εγγύησης με τον αριθμό του ρολογιού, η οποία εκτελεί και χρέη πιστοποιητικού γνησιότητας.

Προσοχή... αν θέλετε τα παλιά ανταλακτικά πρέπει να το ζητήσετε. Εγώ τα ζήτησα και τα έχω πλέον σε σακουλάκι μέσα στο κουτί.

Φωτογραφίες...

Είμαι σίγουρος ότι στις φωτογραφίες δεν φαίνεται η διαφορά, αλλά στην πραγματικότητα παρέλαβα ένα ολοκαίνουριο ρολόι, όπως ήταν την πρώτη ημέρα.

Καλή συνέχεια....

Μεγειές το ρολεξάκι :cheers:

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Ιούνιος 12, 2013, 03:04:23 μμ »
οντως ετσι ειναι παραλαμβανεις παλι ενα καινουργιο ρολοι  :2thumbs:

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.