Όχι μια χαρά βοήθησες, ήθελα καιρό να ρωτήσω για το γυάλισμα ρολογιού τους πιο έμπειρους μιας και είμαι άσχετος στο θέμα απλά και μόνο γιατί δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής να γυαλίσω τπτ.
Ω = δεν έχει τπτ ακόμα εκτός από hairlines μόνο στο buckle
Ζenith = μετά το θεματάκι που είχα σε γνωστό κατάστημα με το τζάμι, δεν θα το έδινα πουθενά εκτός από επίσημο service.
Aλλά θα το πάω ο ίδιος δεν το στέλνω μέσω του καταστήματος που με "εξυπηρέτησε" .
Nixon = προσπαθώ να το κάνω σαν το antique Player
http://nixonplayer.files.wordpress.com/2010/02/nixon-antique-silver-player.jpg οπότε δεν τίθεται θέμα γυαλίσματος.
Τα Seiko μου δεν χρειάζονται γυάλισμα, τα Gshock δεν γυαλίζονται και τα Swatch επίσης, ότι fashion είχα πάρει στην περίοδο ορολογιακής ασχετοσύνης arnette, Οοzoo, Timberland δεν ασχολούμαι τα χαρίζω σε φίλους.
Οπότε καταλαβαίνετε ότι στο γυάλισμα ρολογιών είμαι ... αγρότης!!!
Ότι έχω δει από φίλους στη Θεσσαλονίκη σε Ω, Longines, Reymond W. αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα, δεν ρώτησα τα παιδιά αν έκαναν στο επίσημο service το γυάλισμα γιατί δεν ήθελα να φανεί ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, μπορεί να μην ζήτησαν κάποιο finishing και να άφησαν τον ρολογά να κάνει ότι θέλει.
Γιαυτό ρωτάω για να ξέρω αν αξίζει να στέλνω Αθήνα στα επίσημα service και πόσο καλή δουλειά κάνει το κάθε service.
Γιατί το "αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις", στο ρολόι είναι πολύ επίπονο αν σου τύχει.