Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια σε αρχαριο για ρολοι μεχρι 350€  (Αναγνώστηκε 7189 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsoschios

• Just Registered
    • Προφίλ
Βοηθεια σε αρχαριο για ρολοι μεχρι 350€
« στις: Αύγουστος 04, 2014, 11:25:18 πμ »
Γεια σας ρε παλικαρια.Ειμαι νεος στον ολο χωρο και θα ηθελα τα "φωτα" σας σε ενα διλημμα που εχω.Προκειται να μου κανουν δωρο ενα ρολοι του οποιου η αξια φθανει το maximum τα 350€ (δυστυχως αυτο ειναι το οριο μαζι με τη δικια μου συνδρομη).Οι επιλογες που εχω στο μυαλο μου ειναι 2 (αν και εντελως διαφορετικες).Η μια αφορα το μοντελο CITIZEN PROMASTER AQUAMOUNT TITANIUM JP3050-55W το οποιο ομως δε μπορω να το βρω πουθενα :( και η άλλη αφορα ενα Ρωσικο κουρδιστο που παντα ηθελα να εχω (εχω βρει αυτο http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=3133%2001841098%20PEL&cat=278).Το θεμα ειναι οτι πιεζομαι χρονικα και ετσι αν γινει η οποια παραγγελια απο το εξωτερικο,θα ηθελα να το εχω στα χερια μου το αργοτερο μεχρι τις 19 Αυγουστου.Δε θα πω "οχι" και σε οτιδηποτε ελαφρως μεταχειρισμενο αρκει βεβαια να ειναι σε αριστη κατασταση.Καθε σας γνωμη ειναι σεβαστη.
Σας ευχαριστω προκαταβοληκα για καθε βοηθεια :)

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Βοηθεια σε αρχαριο για ρολοι μεχρι 350€
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 04, 2014, 01:32:22 μμ »
Εχω ψαξει μπας και βρω και το citizen σε μεταχειρισμενο, αλλα δυστυχως τιποτα :-[
Το βρισκω καινουριο στην Ελλαδα αλλά σε τιμη φωτια(http://www.hellaswatch.com/apps/webstore/products/show/135102)...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 04, 2014, 01:43:31 μμ »
Kαλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας.
Αν παραγγειλεις σημερα στο site mywatcheshub πιστευω ότι μεχρι τις 19 Αυγουστου θα εχεις το ρολοι στα χερια σου.
Τσεκαρε το σαιτ αν υπαρχει το ρολοι που θελεις `η εν αναγκη βρες κατι άλλο παρομοιο.
Tσεκαρε και τα creationwatches,longislandwatch και dutyfreeislandshop δεν ξερω όμως το χρονο παραδοσης τους.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 04, 2014, 01:51:16 μμ »
Επισης να ξερεις πως το σαιτ που σου προτεινα,στελνει τα ρολογια χωρις να πληρωσεις τελωνειο.
Το μονο που εχεις να κανεις εσυ είναι να επιλεξεις αποστολή με απλο ταχυδρομειο και θα επιλεξεις να στο στειλουν χωρις κουτι σαν repair watch.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 04, 2014, 02:01:06 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις πληροφοριες :) Δυστυχως δε βρισκω το citizen που θελω(τρωω κι εγω τα κολλήματά μου με συγκεκριμενα μοντελα).Σχετικα με το Moscow Classic Aeronavigator (που λογικα θα ερθει πολυ γρηγορα) τι γνωμη εχεις?Αξιζει ή να το αφησω καλυτερα?

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 04, 2014, 02:06:42 μμ »
Καλο είναι και εχει και πολύ καλο μηχανισμο,δες επισης κατι σε Sturmanskie,Poljot(Strella)`η Vostok(amphibia). Στα χρηματα που διαθέτεις θα ηθελες να παρεις και κατι άλλο? Π.χ ένα Tissot PRS 516 αυτοματο? `Η ένα Seiko επισης αυτοματο?

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 04, 2014, 02:10:47 μμ »
Συμφωνω με τον Chris ειδικα για τα vostok amphibia και τα strella... αλλα να σου πω και γω την γνωμη μου... που λογικα υποθετω οτι αν δεν εχεις αλλο ρολοι τοτε εγω στη θεση σου θα απεφευγα το ροζ... και θα πηγαινα σε κατι πιο all around... λιγο πιο σπορ εκτος και αμα εχεις και θες ενα πιο 'ιδιαιτερο' αλλα και παλι δε θα εδινα 350 για το συγκεκριμενο...
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 04, 2014, 02:39:40 μμ »
Αυτοματο εχω ενα vostok an-225 mriya απο το ποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος και πλεον βλεπω οτι η vostok europe εχει βγαλει πολυ ομορφα ρολογια.Απλα σκεφτομουν και για ενα μηχανικο (αφου κατα τη γνωμη μου και αυτα εχουν τη δικια τους γλυκα).Ο μεγαλος μου ερωτας ηταν το citizen (και ειδικα το τιτανιο που μου αρεσει πολυ σα μεταλλο),αλλα απο τη στιγμη που δεν το βρισκω,θα κανω πισω.Επειδη μου αρεσουν και τα Ρωσικα,σχετικα με τα strela και τα υπολοιπα άλλα,οι τιμες που κυμαινονται?Δε μπορω να ξεπερασω τα 350€

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 04, 2014, 02:44:26 μμ »
Συμφωνω με τον Chris ειδικα για τα vostok amphibia και τα strella... αλλα να σου πω και γω την γνωμη μου... που λογικα υποθετω οτι αν δεν εχεις αλλο ρολοι τοτε εγω στη θεση σου θα απεφευγα το ροζ... και θα πηγαινα σε κατι πιο all around... λιγο πιο σπορ εκτος και αμα εχεις και θες ενα πιο 'ιδιαιτερο' αλλα και παλι δε θα εδινα 350 για το συγκεκριμενο...
Στη φωτογραφια φαινεται σαν χρυσαφι και με το δερματινο λουρακι μου εμοιαζε ομορφο σε πρωτη οψη.Δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιω καθημερινα.Σε ευτα τα χρηματα υπαρχει κατι αλλο σε Ρωσικο?

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 04, 2014, 02:52:04 μμ »

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 04, 2014, 02:54:09 μμ »
Γνωμη μου ασε τα ρωσικα αφου εχεις ενα.Με αυτα τα χρηματα παιρνεις απο ιαπωνια μερια πολυ καλυτερο ρολοι
Προτασεις : http://www.ebay.de/itm/Orient-M-Force-Automatic-Dive-Watch-w-Power-Reserve-Sapphire-Crystal-SEL03001B-/121398611726?pt=Wristwatches&hash=item1c43ebcf0e
                 http://www.ebay.de/itm/Orient-Uhr-M-Force-Titanium-Automatik-Herrenuhr-Sapphire-WR-200-m-SDV01002B0-/261479545348?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&var=&hash=item3ce1653a04
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 04, 2014, 03:00:26 μμ από agelosSoul »

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 04, 2014, 02:59:30 μμ »
δεν κοιταξες καλα
http://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=JP3050-55W

Το ειδα αλλα δυστυχως γραφει "Sorry, this item is currently out of stock "...

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 04, 2014, 03:00:19 μμ »
Κοιτα τα vostok amphibia ειναι ρολογια της ταξης 50-100€ max ριξε μια ματια ( http://stores.ebay.com/zenitar-store/Vostok-watches-/_i.html?_fsub=15 )  αλλα δεν ειναι τοσο ποιοτηκα δηλαδη διαθετουν μια μηχανη ρωσικη 2415 με 48ωρες η οποια ειναι αξιοπιστη και εγω την εχω αρκετο καιρο χωρις να παρουσιαση κατι... η οποια ειναι και ακριβες δηλαδη δεν χανει πολυ... εχουν διαφορες κασες για ολα τα γουστα... οι δεικτες ειναι κλασικοι, και εχουν μεγαλοι ποικιλια στα dial τους αυτα ειναι τα θετικα... τα αρνητικα ειναι... τα bezel τους ειναι αθλια γυριζουν αρκετα και συνηθως ειναι ασχημα... δεν εχει καθολου lume για το βραδυ... ο μπρασελες ο οποιος ερχονται τα περισσοτερα vostok ειναι αθλιος... αυτα σε γενικες γραμμες! κοιτα εμενα μαρεσουν γιατι εχουν μια ρωσικη φιλοσοφια δε παθαινω τιποτα οτι και να με κανεις... και με μερικες παραμετροποιησεις γινονται ρολογια... δηλαδη παιρνεις ενα bezel χειροποιητο ενα λουρακι και εισαι οκ... ειναι ιδιαιτερα εγω απλα ηθελα να το εχω στη συλλογη μου... τα strella εμενα μου αρεσουν παρα πολυ... αλλα δεν εχω δει απο κοντα να σου πω λεπτομεριες...

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 04, 2014, 03:02:02 μμ »
δες τα δυο παραπανω που σου γραφω αξιζουν και θα τα εχεις για πολλα πολλα χρονια.το πρωτο καλυτερα ειναι ρολογαρα.

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 04, 2014, 03:04:22 μμ »
συμφωνω με τα παιδια... σε τετοιες τιμες τα Ιαπωνικα ειναι ρολογαρες... σου προσφερουν παρα παρα πολλα σε σχεση με τα χρηματα που τα αγοραζεις... τα ρωσικα ειναι αλλο παραμυθι... αστα για πιο μετα...

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 04, 2014, 03:06:38 μμ »
Κοιτα τα vostok amphibia ειναι ρολογια της ταξης 50-100€ max ριξε μια ματια ( http://stores.ebay.com/zenitar-store/Vostok-watches-/_i.html?_fsub=15 )  αλλα δεν ειναι τοσο ποιοτηκα δηλαδη διαθετουν μια μηχανη ρωσικη 2415 με 48ωρες η οποια ειναι αξιοπιστη και εγω την εχω αρκετο καιρο χωρις να παρουσιαση κατι... η οποια ειναι και ακριβες δηλαδη δεν χανει πολυ... εχουν διαφορες κασες για ολα τα γουστα... οι δεικτες ειναι κλασικοι, και εχουν μεγαλοι ποικιλια στα dial τους αυτα ειναι τα θετικα... τα αρνητικα ειναι... τα bezel τους ειναι αθλια γυριζουν αρκετα και συνηθως ειναι ασχημα... δεν εχει καθολου lume για το βραδυ... ο μπρασελες ο οποιος ερχονται τα περισσοτερα vostok ειναι αθλιος... αυτα σε γενικες γραμμες! κοιτα εμενα μαρεσουν γιατι εχουν μια ρωσικη φιλοσοφια δε παθαινω τιποτα οτι και να με κανεις... και με μερικες παραμετροποιησεις γινονται ρολογια... δηλαδη παιρνεις ενα bezel χειροποιητο ενα λουρακι και εισαι οκ... ειναι ιδιαιτερα εγω απλα ηθελα να το εχω στη συλλογη μου... τα strella εμενα μου αρεσουν παρα πολυ... αλλα δεν εχω δει απο κοντα να σου πω λεπτομεριες...

Συμφωνω φιλε μου 100% σε οσα ειπες :).Απλα μου φανηκε ενα κλικ πιο πανω (σε θεμα ποιοτητας) το συγκεκριμενο Moscow Classic Aeronavigator και για αυτο εκανα σκεψεις να το παρω.

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 04, 2014, 03:07:36 μμ »
περι αυτου ο λογος

pic upload

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 04, 2014, 03:08:04 μμ »
δες τα δυο παραπανω που σου γραφω αξιζουν και θα τα εχεις για πολλα πολλα χρονια.το πρωτο καλυτερα ειναι ρολογαρα.
Ναι τα ειδα και ειναι ωραια.Το επεξεργαζομαι... :D

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 04, 2014, 03:16:32 μμ »
δες αν θες και ενα πολυ χορταστικο review εδω http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17010.msg211241.html#msg211241

Αποσυνδεδεμένος sham

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 05, 2014, 10:38:09 πμ »
ριξε μια ματια και εδω

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17965.0.html