Καλοριζικο, φιλε Μήτσο!! 
Το Αεροναβιγκειτορ είναι ωραίο ρολόι με την ρωσική κουρδιστη μηχανή χρονογράφου pojot 3133, κλώνο της ελβετικής valjoux 7734. Είναι ιδιαίτερα αξιοπιστη και με καλη χρονομετρία. Το ρολόι είναι ομορφο και εντυπωσιακό αν σου αρέσουν και το χερι σου "αντεχει" τα μεγαλα πιλοτικά ρολόγια (47 χιλ.διάμετρος κάσας). Ή αυτονομία του είναι συνήθως γύρω στις 50-55 ώρες χωρίς χρηση χρονογραφου. Μάλλον δεν βολευει για κάθε μέρα κυρίως λόγω μεγέθους, οχι λογω κουρδισματος.
Με το καλο να το παραλαβεις και να το χαρείς!! 
Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, το συγκεκριμένο δεν έχει καμμία σχέση σε ποιότητα με τα Βοστόκ. Είναι πολύ καλυτερο. Το έχω δει και δοκιμάσει, παραλίγο μάλιστα να το πάρω αλλά μου έπεφτε πολύ μεγαλο... 
Συμφωνώ 100% για αγορά ενος αυτόματου γιαπωνέζικου καταδυτικού Σεικο, Όριεντ ή Σιτιζεν, όπως αυτά που σου προτάθηκαν. Είναι πιο ευκολοφορετα και από ποιότητα τα σπάνε και με τιμή τζάμπα.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε IliasG για τα καλα σου λογια και την ενημερωση.Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το ολο θεμα,πρεπει να προσεξω κατι στη χρηση του Ρωσου (να φανταστεις οτι διαβαζω το manual με ευλαβια ξανα και ξανα για να μη κανω καμια πατατα π.χ. φτασω το κουρδισμα στα όριά του και του κανω ζημια

)?Το κουρδισμα να φανταστω,γινεται οτι ωρα θελω,σωστα?
Σιγουρα ο επομενος στοχος θα ειναι απο Ιαπωνια μερια που εχω και σε αυτους αδυναμια

Εχω "σκασει" με το citizen JP3050-55W που δε το βρισκω πουθενα.Δε πειραζει ομως,καλα να ειμαστε και που θα παει, μπορει να αλλαξω γνωμη μιας και υπαρχουν τοσα αλλα ομορφα.Το ακομα ομως πιο μεγαλο ονειρο ειναι ενα breitling aerospace (μεταχειρισμενο παντα),αλλα οι τιμες ειναι αλλου για τα δεδομενα μου....