Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια σε αρχαριο για ρολοι μεχρι 350€  (Αναγνώστηκε 7186 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsoschios

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Βοηθεια σε αρχαριο για ρολοι μεχρι 350€
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 06, 2014, 03:55:16 μμ »
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον και τις προτασεις σας.Τελικα πριν  αποφασισω τι θα παρω,μου πηραν δωρο το Moscow Classic Aeronavigator (αυτο το ελαφρως μεταχειρισμενο απο του Πριντεζη).Ετσι τα εξρα χρηματα που ειχα σκοπο να δωσω,θα τα κρατησω για την επομενη αγορα.Το μονο που θα ηθελα να μου πειτε ειναι αν όντως τα αξιζει αυτα τα χρηματα το συγκεκριμενο ρολοι (οχι τιποτε αλλο,αλλα το ατομο που μου το αγορασε,ζοριστηκε αρκετα με τα χρηματα).
Σας ευχαριστω και παλι ολους :)

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 06, 2014, 05:43:54 μμ »
Όλα αξιζουν! Να το χαρεις φιλε μου! και στειλε μας καμια φωτο να το χαρουμαι και μεις!! :)
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 06, 2014, 11:04:20 μμ »
Όλα αξιζουν! Να το χαρεις φιλε μου! και στειλε μας καμια φωτο να το χαρουμαι και μεις!! :)
Να εισαι καλα φιλε μου :).Μολις το παρω στα χερια μου θα ανεβασω φωτογραφιες

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 06, 2014, 11:39:29 μμ »
Καλοριζικο, φιλε Μήτσο!!  :2thumbs:
Το Αεροναβιγκειτορ είναι ωραίο ρολόι με την  ρωσική κουρδιστη μηχανή χρονογράφου pojot 3133, κλώνο της ελβετικής valjoux 7734. Είναι ιδιαίτερα αξιοπιστη και με καλη χρονομετρία. Το ρολόι είναι ομορφο και εντυπωσιακό αν σου αρέσουν και το χερι σου "αντεχει" τα μεγαλα πιλοτικά ρολόγια (47 χιλ.διάμετρος κάσας). Ή αυτονομία του είναι συνήθως γύρω στις 50-55 ώρες χωρίς χρηση χρονογραφου. Μάλλον δεν βολευει για κάθε μέρα κυρίως λόγω μεγέθους, οχι λογω κουρδισματος.
Με το καλο να το παραλαβεις και να το χαρείς!!  :)

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, το συγκεκριμένο δεν έχει καμμία σχέση σε ποιότητα  με τα Βοστόκ. Είναι πολύ καλυτερο. Το έχω δει και δοκιμάσει, παραλίγο μάλιστα να το πάρω αλλά μου έπεφτε πολύ μεγαλο...  ;D

Συμφωνώ 100% για αγορά ενος αυτόματου γιαπωνέζικου καταδυτικού Σεικο, Όριεντ ή Σιτιζεν, όπως αυτά που σου προτάθηκαν. Είναι πιο ευκολοφορετα και από ποιότητα τα σπάνε και με τιμή τζάμπα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 06, 2014, 11:55:58 μμ από IliasG »

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 09, 2014, 12:28:19 μμ »
Καλοριζικο, φιλε Μήτσο!!  :2thumbs:
Το Αεροναβιγκειτορ είναι ωραίο ρολόι με την  ρωσική κουρδιστη μηχανή χρονογράφου pojot 3133, κλώνο της ελβετικής valjoux 7734. Είναι ιδιαίτερα αξιοπιστη και με καλη χρονομετρία. Το ρολόι είναι ομορφο και εντυπωσιακό αν σου αρέσουν και το χερι σου "αντεχει" τα μεγαλα πιλοτικά ρολόγια (47 χιλ.διάμετρος κάσας). Ή αυτονομία του είναι συνήθως γύρω στις 50-55 ώρες χωρίς χρηση χρονογραφου. Μάλλον δεν βολευει για κάθε μέρα κυρίως λόγω μεγέθους, οχι λογω κουρδισματος.
Με το καλο να το παραλαβεις και να το χαρείς!!  :)

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, το συγκεκριμένο δεν έχει καμμία σχέση σε ποιότητα  με τα Βοστόκ. Είναι πολύ καλυτερο. Το έχω δει και δοκιμάσει, παραλίγο μάλιστα να το πάρω αλλά μου έπεφτε πολύ μεγαλο...  ;D

Συμφωνώ 100% για αγορά ενος αυτόματου γιαπωνέζικου καταδυτικού Σεικο, Όριεντ ή Σιτιζεν, όπως αυτά που σου προτάθηκαν. Είναι πιο ευκολοφορετα και από ποιότητα τα σπάνε και με τιμή τζάμπα.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε IliasG για τα καλα σου λογια και την ενημερωση.Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το ολο θεμα,πρεπει να προσεξω κατι στη χρηση του Ρωσου (να φανταστεις οτι διαβαζω το manual με ευλαβια ξανα και ξανα για να μη κανω καμια πατατα π.χ. φτασω το κουρδισμα στα όριά του και του κανω ζημια :D)?Το κουρδισμα να φανταστω,γινεται οτι ωρα θελω,σωστα?
Σιγουρα ο επομενος στοχος θα ειναι απο Ιαπωνια μερια που εχω και σε αυτους αδυναμια :)
Εχω "σκασει" με το citizen JP3050-55W που δε το βρισκω πουθενα.Δε πειραζει ομως,καλα να ειμαστε και που θα παει, μπορει να αλλαξω γνωμη μιας και υπαρχουν τοσα αλλα ομορφα.Το ακομα ομως πιο μεγαλο ονειρο ειναι ενα breitling aerospace (μεταχειρισμενο παντα),αλλα οι τιμες ειναι αλλου για τα δεδομενα μου....

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 09, 2014, 01:58:23 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε IliasG για τα καλα σου λογια και την ενημερωση.Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το ολο θεμα,πρεπει να προσεξω κατι στη χρηση του Ρωσου (να φανταστεις οτι διαβαζω το manual με ευλαβια ξανα και ξανα για να μη κανω καμια πατατα π.χ. φτασω το κουρδισμα στα όριά του και του κανω ζημια :D)?Το κουρδισμα να φανταστω,γινεται οτι ωρα θελω,σωστα?
Σιγουρα ο επομενος στοχος θα ειναι απο Ιαπωνια μερια που εχω και σε αυτους αδυναμια :)
Εχω "σκασει" με το citizen JP3050-55W που δε το βρισκω πουθενα.Δε πειραζει ομως,καλα να ειμαστε και που θα παει, μπορει να αλλαξω γνωμη μιας και υπαρχουν τοσα αλλα ομορφα.Το ακομα ομως πιο μεγαλο ονειρο ειναι ενα breitling aerospace (μεταχειρισμενο παντα),αλλα οι τιμες ειναι αλλου για τα δεδομενα μου....
Kουρδίζεις μεχρι εκεί που τερματίζει χωρίς να συνεχίσεις την πίεση, θα το καταλάβεις. Κουρδίζεις δεξιόστροφα μέχρι το τέρμα, όχι μπρος πίσω. Εγώ το αφήνω να ξεκουρδίσει τελείως, περιπου 2.5 μέρες, αλλοι κουρδίζουν κάθε βράδυ. Ενα θεμα υπάρχει με την αλλαγή της ημερομηνίας, αλλάζει όταν στρίβεις μπρος πίσω την κορώνα από το 11 στο 1 και παλι πισω. Προσεξε να γίνεται αυτό την ωρα αλλάγής της ημερομηνίας στο τελος της ημέρας (του 24ωρου). Δηλαδή πρώτα γυρνάς όλο το 24ωρο να αλλάξει μια φορά και μετά μπρος πίσω από το 11 στο 1.
Καλοφορετο και πάλι.  ;)