Αποστολέας Θέμα: Omega Planet Ocean  (Αναγνώστηκε 14706 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
Omega Planet Ocean
« στις: Αύγουστος 01, 2014, 05:57:06 μμ »
Καλησπέρα παιδιά, ήρθε η ώρα να ζητήσω κι εγώ γνώμες, ιδέες, απόψεις, βοήθεια σχετικά με την επιλογή που πρόκειται να κάνω.
Πώς το βρίσκετε, χρώματα, εναλλακτικές, ίσως και για να επιβεβαιώσω την επιλογή μου, κατευθύνσεις..
Αναμένω..

Υ.Γ. Εάν δεν απαντώ γρήγορα μη με παρεξηγήσετε.. Απλώς θέλω να τελειώνω με τις δουλειές για να φύγω διακοπές..!
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Omega Planet Ocean
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 02, 2014, 09:29:12 πμ »
Eξαιρετικη επιλογή προχωρα. Ποιο ακριβως θελεις? Το απλο ρολοι `η τον χρονογραφο?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 02, 2014, 10:09:06 πμ »
Το απλό, μάλλον με μπρασελέ και είμαι ανάμεσα στα λευκά ή στα πορτοκαλί σημεία..
Βέβαια δεν έχω προλάβει να το δω ζωντανά ακόμα αλλά πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα το καταφέρω!
Καμιά συμβουλή..?
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
Omega Planet Ocean
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 02, 2014, 11:35:27 πμ »
Ρίξε μια ματιά και στα PO gmt..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 02, 2014, 12:43:41 μμ »
Το έχω δει αλλά δεν μου αρέσουν τα πολλά νούμερα στη στεφάνη..
Τι προτείνετε για Αθήνα? ή και ευρύτερη Αττική..?

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 02, 2014, 01:38:48 μμ »
Υπαρχουν πολλα καταστηματα που μπορεις να πας,οταν θελησεις στειλε μου π.μ να σου πω που ακριβως να πας. Να υπολογιζεις στα 4600 και 6600 τιτανιο. Παντα μιλωντας για το νεο μοντελο με την in-house μηχανη. Το παλιο με την 3313 μηχανη,υπαρχει μονο σε χρονογραφο και η τιμη του ειναι 5500. Οτι θελεις στη διαθεση σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 02, 2014, 10:47:14 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 02, 2014, 02:06:35 μμ »
Καλησπέρα παιδιά, ήρθε η ώρα να ζητήσω κι εγώ γνώμες, ιδέες, απόψεις, βοήθεια σχετικά με την επιλογή που πρόκειται να κάνω.
Πώς το βρίσκετε, χρώματα, εναλλακτικές, ίσως και για να επιβεβαιώσω την επιλογή μου, κατευθύνσεις..
Αναμένω..

Υ.Γ. Εάν δεν απαντώ γρήγορα μη με παρεξηγήσετε.. Απλώς θέλω να τελειώνω με τις δουλειές για να φύγω διακοπές..!

...τραβάει στην ανηφόρα

Να, δες κι εδώ μήπως και σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,18090.0.html

Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 02, 2014, 02:37:37 μμ »
Το dial με τα πορτοκαλί στοιχεία δέχεται την αλλαγή του μαύρου bezel με πορτοκαλί.
Είναι τόσο όμορφο που νομίζω δικαιολογημένα το po έχει ταυτισθεί μαζί του (σε αντίθεση, το dial με τα μαύρα στοιχεία φαίνεται να είναι μειοψηφία - τουλάχιστον στο διαδίκτυο..).

Ως κάτοχος απλού po θα σου έλεγα να κοιτάξεις οπωσδήποτε αυτό το chrono, αν σου αρέσουν οι χρονογράφοι:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,18090.msg249204.html#msg249204
Σε σχέση με το απλό, το chrono έχει σημαντικά πιο εντυπωσιακή παρουσία στο χέρι..

Από μηχανές, αυτή του παλιότερου po (2500) μπορεί να μην είναι ακριβώς in house, είναι όμως ένα μικρό 'διαμάντι'. Ακριβής και αξιόπιστη.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 02, 2014, 03:12:17 μμ »
Ρίξε μια ματιά και στα PO gmt..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάρα πολύ ωραίο!!Το πιο ωραίο po για μένα!

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Omega Planet Ocean
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 02, 2014, 03:45:12 μμ »
Πάρα πολύ ωραίο!!Το πιο ωραίο po για μένα!
+1000
Απιστευτη ομορφια και παρουσια στο χερι.

Sent from my LG G2 using tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 02, 2014, 06:35:59 μμ »
Αυτό το GMT εχει 6200 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος Kalogeros

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 02, 2014, 07:33:10 μμ »
..πολλά ...
XΡΗΣΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 02, 2014, 10:44:18 μμ »
Αν εχεις τα λεφτά πήγαινε για το τιτάνιο, φοβερό ρολόι για μένα το καλυτερο καταδυτικό στην κατηγορία του.

Επίσης, Πόλυ μου αρέσει και το πορτοκαλί ατσάλι.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 03, 2014, 12:30:35 πμ »
Πάντα μου άρεσε το απλό και όχι τόσο αυτό με τα πορτοκαλί στοιχεία. Πιο σοβαρό, πιο all around.
Οικονομικά πιο προσιτή επίλογή το Breitling Superocean Heritage.
Ίσως περίμενα λίγο να δω από κοντά και το νέο Seamaster 300 που από τις φωτό φαίνεται κουκλί

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος StavrosChatz

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 03, 2014, 11:33:14 πμ »
Το απλο παρε με το ασπρα γραμματα ή εστω με τα πορτοκαλι.
Το πορτοκαλι το παιρνεις οταν εχεις 10 ρολογια μαυρα μπλε ρολογια και θες κατι λιγο διαφορετικο.
Θα επελεγες πορτοκαλι πουκαμισο αν δεν ειχες στην ντουλαπα σου ενα ασπρο και ενα μαυρο?

Το τιτανιο δεν ειναι δημοφιλές σε ΚΑΝΕΝΑ forum ωρολογοποιας ουτε επισης και εδω, που σημαινει θα δυσκολευτείς να το δωσεις αν το αποφασισεις.
Το τιτανιο αν και αυτο που χρησιμοποιει η Omega ειναι σουπερ ποιοτητας χαρασεται  (μπορει να ειναι πιο ανθεκτινο σχετικα με το ατσαλι αλλα χαρασεται), με τον καιρο μουντωνει(σκουραινει) οπως και το φρεσκογυαλισμένο ατσαλι χανει την εργοστασιακή γυαλάδα του.
Το μεγαλυτερο μεικονεκτημα παντως για τους περισσοτερους ειναι οτι το τιτανιο κανει το ρολοι (το μπρασελε τοιυ μαλλον) να δειχνει ψευτικο (high gloss πλαστικο  ;D)

Απο εκει και περα μπρασελε ή λουρακι

Αγορασε το αρχικα με μπρασελε και μετα αν χρεαζεσαι εναλλακτικο λουκ του παιρνεις και το λουρακι.
Το μπρασελετ δεν συμφερει να το αγορασεις μετα γιατι θα σου ερθει ο κουκος αηδόνι (αν δεν κανω λαθος εχει γυρω στα 800 ευρω)
Τα λουρακια ετσι κι αλλιως θεωρουνται αναλωσιμα (ειτε ειναι δερματινα ειτε καουτσουκ)γιατι αν το φορας καθε μερα η διαρκεια ζωης τους ειναι περιορισμενη.
Αντιθετα το μρασελετ θα κρατησει οσο το ρολοι.
Αλλο μεγαλο μεινονεκτημα απο τα λουρακι του PO ειναι οτι τους καλοκαιρινους μηνες δεν φοριέται .Εγω προσωπικα δεν μπορεσα να το φορεσω οσες φορες δοκιμασα πανω απο 1-2 μερες γιατι ο καρπος ηταν μονιμα ιδρωμενος μκαι με ενοχλουσε.Ειναι αλλοι βεβαια που δεν εχουνε προβλημα.
Τελος για τους περισσοτερους το μεγαλυτερο μειονεκτημα απο το μπρασελετ ειναι οτι κανει το ρολοι βαρυ.
Παλι και αυτο παιζει απο ατομο σε ατομο
Επισης η τιμη που το αγοραζεις (απλη εκδοση) δεν ειναι 4600, αυτην ειναι η τιμη καταλογου . υπολογισε 25-30% μειον.
Πιθανοτατα εχεις λαβει μηνυμα που να ρωτησεις για να παρεις καλη τιμη, αν παλι οχι εδω ειμαστε.

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 22, 2014, 04:20:34 μμ »
Καλησπέρα παίδες!
Απ' ότι καταλάβατε έκανα μια μικρή απόδραση που είχε προτεραιότητα έναντι της αγοράς.
Αλλά επέστρεψα δυναμικά και μάλλον έχω καταλήξει μετά και από τη γνώμη της συζύγου μου..
"Το μαύρο θα πάρεις".
Οπότε κατά 99% καταλήγω στο μαύρο με μπρασελέ..! Καινούριο φυσικά!
ΑΡΧΙΣΤΕ τώρα τα π.μ. για εξυπηρέτηση, τιμή, after sales..
Μόνο Αττική όμως παρακαλώ!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 22, 2014, 05:31:46 μμ »
Αλλά επέστρεψα δυναμικά και μάλλον έχω καταλήξει μετά και από τη γνώμη της συζύγου μου..
"Το μαύρο θα πάρεις".

Το 'πε η γυναίκα, το 'πε ο θεός.

Το μαύρο είναι η πιο "ασφαλής" επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 22, 2014, 06:11:04 μμ »
Έτσι ακριβώς!
Και στο πρώτο,
Και στο δευτερο..!

Αποσυνδεδεμένος jkarakasinio

• 38mm case
  • ζησε την καθε μερα
    • Προφίλ
Omega Planet Ocean
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 11, 2014, 08:58:03 πμ »
επειδη συντομα που θα ανεβω κ γω τη βολτα μου αθηνς κ το συγκεκριμενο ρολοι ειναι στα σχεδια μου,(αυτος ο συνδυασμος μπλε πορτοκαλι ειναι αποστευτος) για να ρωτησω κ γω!!αυτη η εκπτωση 25 με 30 τα εκατο μετρητοις γινεται απ ολα τα καταστηματα;;δηλ το συγκεκριμενο θα το τσιμπησω γυρω στις 3000;;;κ επισης στειλτε μου κ μενα οποιος θελει με πμ μαγαζια συμβουλες κτλ!!αλλο να παω μονος μου στα πυρανχας κ αλλο να χω μελετησει πριν χεχεχε!!!

Sent from zakynthos!!!!

Αποσυνδεδεμένος xrhstosaa

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 11, 2014, 09:36:01 πμ »
Το συγκεκριμενο (planet ocean με την 8500,μπρασελε,ατσαλι) εχει τιμη καταλογου 4.700 (αν εχει αλλαξει και κανω λαθος ας με διορθωσουν οι φιλοι) οποτε το ποσο των 3.000 ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις.Αν καποιος φιλος ξερει καποιο καταστημα που ειναι εφικτο το 30% ας σου απαντησει με p.m.

φιλικα Χρηστος