Αποστολέας Θέμα: Service 5ετίας σε αυτόματο ρολόι  (Αναγνώστηκε 8458 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Service 5ετίας σε αυτόματο ρολόι
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 29, 2014, 08:45:07 πμ »
Ακριβως, βγαινει ενα κονδυλι τεραστιο.
Επιπλεον, σκεψου τωρα να περιμενεις 4 μηνες το swatch group να φτιαξει το ρολογακι σου... Σπαστικο δεν ειναι;

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 29, 2014, 11:29:02 πμ »
Όλα αυτά σκέφτομαι και εγώ... Για ένα ρολόι των 6Κ, με 3 χρόνια στο ράφι και 2 στο χέρι μου, το οποίο ΔΕΝ έχει τοπικό service παρά μόνο Ελβετία, το 500άρικο που θα χρειαστεί (υποθέτω, δεν ξέρω) είναι απαραίτητο τώρα ή μπορεί να περιμένει τα 5 χρόνια στο χέρι μου;

Εδώ βέβαια μπαίνει και ένα άλλο θέμα: πώς ξέρουμε πόσο "φρέσκο" είναι ένα ρολόι που αγοράζουμε από τη βιτρίνα; Εγώ π.χ. βρήκα 200€ παραπάνω έκπτωση και το πήρα από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αν ήξερα όμως ότι θα αντιμετώπιζα θέμα πιθανού service στα 2 και όχι στα 5 χρόνια, πιθανόν να το έπαιρνα από αλλού.
JLC Master Grande Ultra Thin, Zenith Pilot Big Date Special, Seiko Monster II

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 29, 2014, 12:20:36 μμ »
Το ποσο "φρεσκο" ειναι δεν μπορεις να το γνωριζεις, εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις.
Για 'μενα παντως το service του ρολογιου ειναι οπως το φαγητο.
Οπως δε θα κατσω ποτε να φαω χωρις να πειναω, ετσι δε θα παω κι ενα ρολοι για service χωρις να μου το ζητησει.
Τρωμε ΟΤΑΝ πεινασουμε και οχι για να ΜΗΝ πεινασουμε.

Υ.Γ. Εξαιρειται η στεγανοποιηση γιατι αμα περιμενεις να στο ζητησει........:'(

Sent from my LG G2 using tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 29, 2014, 01:58:14 μμ »
Εδώ βέβαια μπαίνει και ένα άλλο θέμα: πώς ξέρουμε πόσο "φρέσκο" είναι ένα ρολόι που αγοράζουμε από τη βιτρίνα; Εγώ π.χ. βρήκα 200€ παραπάνω έκπτωση και το πήρα από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αν ήξερα όμως ότι θα αντιμετώπιζα θέμα πιθανού service στα 2 και όχι στα 5 χρόνια, πιθανόν να το έπαιρνα από αλλού.
Το πόσο φρέσκο είναι ένα ρολόι το ξέρεις μόνο με τη Seiko. Οι ελβετοί σκόπιμα το αποκρύπτουν (στις περισσότερες περιπτώσεις) γιατί θέλουν να στηρίξουν (οικονομικά) τους dealers τους.
Προσπαθώ να βρω εδώ και 3 μήνες πότε κατασκευάστηκε το reverso μου και έχω ήδη ανταλλάξει 3 email με ελβετία  :grandpa:
This post contains 100% recycled electrons