Ποιος απο τους δυο φοροδιαφευγει δε μας ειπες ομως.
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου οτι δεν υπαρχει κανενας λογος αντιπαραθεσης μεταξυ των φορολογουμενων.
Θα συμφωνησω επισης οτι ειναι πολυ αδικη φορολογια για τους ελευθερους επαγγελματιες. Για ποιους ομως;;; Γι αυτους που τηρουν το γραμμα του νομου. Γνωριζεις κανεναν; Προσωπικα ΟΧΙ.
Με λιγα λογια, δεν κατηγορησα κανεναν που κλεβει. Αφου σε παιρνει, καλα κανεις και κλεβεις. Ενδεχομενως στη θεση σου το ιδιο να εκανα.
Μη διαμαρτυρεσαι ομως οτι σου πηρε τα σωβρακα η εφορια.
Γιατι αν απο 50.000-60.000 που ειναι να δηλωσεις, δηλωνεις μονο 10.000, μαλλον εσυ την ξεβρακωσες.
Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2
Πρώτα απ όλα δεν ξεκίνησα εγω την αντιπαράθεση,κάποιος άλλος το έκανε,με τροπο ξεκαρδιστικο.
Επισης σου γράφω οτι κανένας ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορει να επιβιώσει αν δηλώνει όλα τα εισοδήματα του,γιατι η φορολογία,σ αυτόν ειναι ληστρική,σε αντίθεση με τον μισθωτό,που με τα ίδια εισοδήματα πληρώνει 55% λιγότερο φόρο.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Άρα,υποχρεωτικά φοροδιαφευγει,οσο και αν μπορεί.Ασε που τις περισσότερες φορές ειναι επιθυμία των πελατών η μη έκδοση αποδείξης,για να πληρώσουν λιγότερα.
Η φορολογία ειναι άδικη για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες,δεν μπορω να καταλάβω τι εννοείς οτι δεν εινα για όλους.
Επίσης θεωρω η διαμαρτυρία κάθε ελ.επαγγελματία έχει να κάνει με το γεγονός οτι θα προτιμούσε να φορολογείται ανθρώπινα και να δήλωνε τα κανονικά εισοδήματα του,παρα να γδερνεται και να ακροβατει μεταξύ παρανομίας,εκβιασμού και επιθυμίας του καθε "μισθωτού" εφοριακού.