Σήμερα λοιπόν, μετά από ένα πολύ ωραίο δείπνο με φίλους στο καρακαταραμένο κέντρο (Κεραμεικός) φεύγοντας είδα το "κλασικό" έργο: Σπασμένο πίσω τζάμι και τραβηγμένο κάθισμα (δηλαδή τσεκ στο πορτ-μπαγκάζ).
Για το αυτοκίνητο δε στεναχωριέμαι, εταιρικό είναι...
Ατυχώς επειδή αύριο ήθελα να φύγω καπάκι από τη δουλειά για το εξοχικό, είχα δύο τσάντες με ρούχα, μαγιώ κλπ.
Μικρό το κακό....
Πιο ατυχώς είχα και ένα tablet (από τη δουλειά και αυτό). Ψιλομικρό το κακό.....
Είχα επίσης και το SEIKO μου για τα μπάνια του ΣΚ. Πάει και το SEIKO:

Κάνα καλό νέο;
Στο περίπου.
Αφενός είχα αφήσει (βλακωδώς) το πορτοφόλι μου με κάρτες κλπ. στον "τεμπέλη", όπως επίσης και τα κλειδιά του σπιτιού.
Ευτυχώς όμως η νέα αυτή τεχνική "σπασίματος" επικεντρώνεται στο πορτ-μπαγκάζ και δε γίνεται έλεγχος σε όλο το αυτοκίνητο.
ΑΓΙΟ είχα, γιατί ούτε που θέλω να σκέφτομαι το να είμαι στα τηλέφωνα για τις πιστωτικές και να τρέχω για ταυτότητες, διπλώματα κλπ.
Επίσης είχα SUPER DUPER ΑΓΙΟ, γιατί στο "τσακ" αποφάσισα να πάρω το SEIKO για τα μπάνια του ΣΚ και όχι το PANERAI μου. Αντί για ένα ρολόϊ των 200Ε, θα έκλαιγα το PANERAI μου με μαύρο δάκρυ.
Για το τέλος τα δύο "μαθήματα":1) Δεν ξαναφήνω στο πορτ-μπαγκάζ ΤΙΠΟΤΑ (εκτός αν δεν μπορώ να το αποφύγω).
2) Ξηλώνω άμεσα από την πινακίδα, το γύρω-γύρω που "φωνάζει" ότι το αυτοκίνητο είναι εταιρικό.
Προτείνω σε όποιον φίλο έχει εταιρικό αυτοκίνητο, να κάνει το ίδιο ! Είναι η
δεύτερη φορά που μου κάνουν το ίδιο. Σπάνε το πίσω τζάμι και "σαρώνουν" ό,τι υπάρχει στο πορτ-μπαγκάζ, προφανώς με την "ελπίδα" να βρουν κάποιο laptop....
Τέλος πάντων, φτηνά τη γλύτωσα. Το αυριανό τρέξιμο σκέφτομαι μόνο για τις καταθέσεις, την επισκευή του τζαμιού κλπ...
Τελικά θα φύγει ένα ρολογο-κουτάκι από το έπιπλο, αλλά όχι με τον τρόπο που ήθελα

Δε γ*%&%*^&ται:
ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ