Αποστολέας Θέμα: seiko samurai  (Αναγνώστηκε 92892 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aerialoffthelip

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: seiko samurai
« Απάντηση #40 στις: Αύγουστος 25, 2008, 02:38:16 μμ »
Νίκο, αντιγράφω από προηγούμενο post:

"σάββατο μεσημέρι παραγγελία, παρασκευή μεσημέρι στα χέρια μου με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ
ούτε τελωνεία, ούτε τίποτα... ούτε καν πήγαινε-έλα στο ταχυδρομείο!!
το πακέτο ήταν σημειωμένο σαν gift, με δηλωμένη αξία μικρότερη από την κανονική"

;)

Αποσυνδεδεμένος NikosX

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αύγουστος 25, 2008, 09:14:19 μμ »
Νίκο, αντιγράφω από προηγούμενο post:

"σάββατο μεσημέρι παραγγελία, παρασκευή μεσημέρι στα χέρια μου με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ
ούτε τελωνεία, ούτε τίποτα... ούτε καν πήγαινε-έλα στο ταχυδρομείο!!
το πακέτο ήταν σημειωμένο σαν gift, με δηλωμένη αξία μικρότερη από την κανονική"

;)

Σόρρυ, δεν το είχα δει.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Αύγουστος 25, 2008, 11:31:28 μμ »
αν το σκέφτεσαι για το συγκεκριμένο ρολόι (ή κάποιο αντίστοιχο ιαπωνικό)...Higuchi και πάλι Higuchi...! δεν το συζητώ! καλά ψώνια!

Αποσυνδεδεμένος NikosX

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αύγουστος 26, 2008, 11:37:33 μμ »
αν το σκέφτεσαι για το συγκεκριμένο ρολόι (ή κάποιο αντίστοιχο ιαπωνικό)...Higuchi και πάλι Higuchi...! δεν το συζητώ! καλά ψώνια!
Nαι, το έχω βάλει στο μάτι από καιρό... Το θεωρώ κορυφαίο diver, κλασικό.
Και χαίρομαι που η αγορά από Higuchi είναι ομαλή.
Καλοφόρετο!

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αύγουστος 30, 2008, 08:39:47 πμ »
Αν και το πρωτο μου post ηθελα να ευχαριστησω για τις πληροφοριες για το SEIKO ,παιδες εισασταν καταπληκτικοι.......
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 04, 2008, 11:02:59 μμ »
NikosX & ACIDBLACK, αν προκύψει κάποια αγορά, κρατήστε μας ενήμερους ε?!!

Αποσυνδεδεμένος NikosX

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 08, 2008, 04:47:32 μμ »
Οπωσδήποτε!
(τα λεφτά να μαζευτούν πρώτα...)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 08, 2008, 10:39:22 μμ »
θα ήθελα να μεταφέρω στους υποψήφιους αγοραστές του ρολογιού, αλλά και στους υπόλοιπους φίλους, μερικές εντυπώσεις από τη συμβίωση με το ρολόι μέχρι τώρα...

λοιπόν, το samurai φωνάζει ότι είναι φτιαγμένο για "δύσκολες" συνθήκες... το έχω φορέσει αποκλειστικά στην θάλασσα, αν και νομίζω εύκολα θα μπορούσε να σταθεί σε κάποια σπορ-καθημερινή περίσταση, καθότι αρκετά διακριτικό-κλασσικό σχέδιο. Έχει δείξει μεγάλη αντοχή στην κακομεταχείρηση, και δεν έχει καμία σημαντική γρατζουνιά (παρά μόνο κάποιες αμυχές στον μπρασελέ, οι οποίες δίνουν "χαρακτήρα" στο ρολόι). Βέβαια δεν έχει φάει και κανένα σοβαρό χτύπημα-πέσιμο (ακόμη?), ενώ μετά από κάθε επαφή με τη θάλασσα δέχεται, μαζί με τον υπόλοιπο εξοπλισμό, το απαραίτητο μπανάκι! στα συν η αντοχή του hardlex γυαλιού, που παραμένει σαν καινούργιο.

ακρίβεια δεν μπήκα στον κόπο να μετρήσω, άλλωστε δεν νομίζω ότι αφορά το χαρακτήρα του συγκεκριμένου ρολογιού... η απουσία της δυνατότητας manual winding (ή winding box) σημαίνει ότι αν το φοράς περιστασιακά, θα πρέπει να ρυθμίζεις την ώρα κάθε φορά που πρέπει να το φορέσεις.

θετική απόψη έχω επίσης για το βάρος του (στην θάλασσα προτιμώ τα ελαφριά ρολόγια), και για το λιτό και ευανάγνωστο dial...

Συμπεράσματα:
-μάλλον ένα ρολόι ειδικών αποστολών
-ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό για τα λεφτά του
-αν ξαναγόραζα, θα έπερνα το http://www.higuchi-inc.com/6R15diver.html (sumo νομίζω?), το οποίο μπορεί να μην είναι από τιτάνιο και να είναι λίγο ακριβότερο, αλλά φοράει την 6R15 μηχανή

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 01:49:05 μμ »

-αν ξαναγόραζα, θα έπερνα το [url]http://www.higuchi-inc.com/6R15diver.html[/url] (sumo νομίζω?), το οποίο μπορεί να μην είναι από τιτάνιο και να είναι λίγο ακριβότερο, αλλά φοράει την 6R15 μηχανή

Η 6R15 του sumo προερχεται απ τη σειρα 7S.Εχει δυνατοτητα hacking και κουρδισματος.Ειναι πολυπλοκοτερη και ρυθμισμενη να εχει καλυτερη ακριβεια.Απαιτει ομως service και συντηρηση στα ελβετικα προτυπα.
Η 7S ειναι γνωστο οτι μπορει να δουλευει σχεδον...για παντα χωρις ιδιαιτερο service,λογω του απλου της φιλοσοφιας κατασκευης της και της ρυθμισης των εξαρτηματων με μεγαλυτερες ανοχες.Αρα την κανει ακομη πιο καταλληλη για τις ειδικες αποστολες που το θελεις  ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 03:25:57 μμ »
eisenberg σ' ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! θα προτιμούσα την 6R15 μόνο και μόνο για τη δυνατότητα κουρδίσματος!

Αποσυνδεδεμένος NikosX

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 07:33:27 μμ »
Η 6R15 του sumo προερχεται απ τη σειρα 7S.Εχει δυνατοτητα hacking και κουρδισματος.Ειναι πολυπλοκοτερη και ρυθμισμενη να εχει καλυτερη ακριβεια.Απαιτει ομως service και συντηρηση στα ελβετικα προτυπα.
Η 7S ειναι γνωστο οτι μπορει να δουλευει σχεδον...για παντα χωρις ιδιαιτερο service,λογω του απλου της φιλοσοφιας κατασκευης της και της ρυθμισης των εξαρτηματων με μεγαλυτερες ανοχες.Αρα την κανει ακομη πιο καταλληλη για τις ειδικες αποστολες που το θελεις  ;)

Eisenberg, είσαι εξαιρετικός. Με λίγα λόγια, είπες τα πάντα. Για να μάθω αυτά τα ολίγα περί Seiko, που συνόψισες, έχω φάει άπειρες ώρες στα ξένα φόρουμ.
Μπράβο!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 11, 2008, 02:50:25 μμ »
μου βαλατε ιδεες με το SUMO επειδη θα ειναι και η πρωτη μου αγορα απο internet ειμαι και λιγο επιφυλακτικος οποιοσ εχει παρει απο higuchi θα ηθελα τα φωτα του καθοτι στα σκοταδια....εχουμε μαζευτει κανα δυο τρεισ στην εταιρια που δουλευω και <<<ψηνομασται>>!!!!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 27, 2008, 12:11:14 μμ »
Εστειλα παραγγελια στο HIGUCHI και περιμενω ,για να δουμε ....καταλαβαινεται την αγωνια μου ,μολις φτασει θα εχετε τις πρωτες εντυπωσεις και φωτγραφιες.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτώβριος 01, 2008, 07:17:13 μμ »
καλορίζικο εκ των προτέρων acidblack...! είμαι σίγουρος ότι αύριο-μεθαύριο θα είναι στην πόρτα σου, και περιμένουμε εντυπώσεις

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτώβριος 03, 2008, 09:12:37 μμ »
]E-MAIL απο katsu-san το στειλε στις 29/09 μαλλον απο δευτερα θα ειναι εδω, αλλο ενα διημερο αγωνιας. :'(

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 07:05:00 μμ »
eurobank με πεθανε και πως και γιατι .......τα πηρα στο κρανος και αρχισα και φωναζα τελικα τα καταφερα και μου εδωσαν τον κωδικο απο το paypal και το πραγειλα σημερα ...καποιος χαιβανος μου μπλοκαρε τις πιστωτικες κατα λαθος....ο ΚΑΤΣΟΥ ειναι ολα τα λεφτα ,κυριος με κεφαλαιο Κ.

AERIAL OF THE HELIP  domo arigato!!!!!!!!!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 07:41:05 μμ »
eurobank με πεθανε και πως και γιατι .......τα πηρα στο κρανος και αρχισα και φωναζα τελικα τα καταφερα και μου εδωσαν τον κωδικο απο το paypal και το πραγειλα σημερα ...καποιος χαιβανος μου μπλοκαρε τις πιστωτικες κατα λαθος....ο ΚΑΤΣΟΥ ειναι ολα τα λεφτα ,κυριος με κεφαλαιο Κ.

AERIAL OF THE HELIP  domo arigato!!!!!!!!!

άρα στην τράπεζα κόλαγε το θέμα... :)
περιμένουμε εντυπώσεις σύντομα!

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 08:38:40 μμ »
Για δεύτερη φορά το orange samurai μου έγινε κουδουνίστρα. Η πρώτη φορά είναι εδώ.
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1292.0.html
Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα,, δουλεύει κανονικά, αλλά κάτι έχει φύγει εκεί μέσα.
Και πού να το είχα υποβάλει και σε σκληρή χρήση, ίσα ίσα για μερικά μπάνια πήγαμε. Τόση γκαντεμιά, να πέσω σε ελλατωματικό κομμάτι;

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 09:36:41 μμ »
voodooman παλι με το ρολογι κοιμηθηκες  :D :D
κριμα αληθεια φιλε .. γιατι λες ομως να ετυχε ελαττωματικο ?

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 09:57:46 μμ »
Εμένα γιατί το μυαλό μου πάει ότι δεν άλλαξε το εξάρτημα και απλός το μπάλωσε !!!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.