Ναι ρε φίλε... Είσαι αυτό που λες!!! Κλέψατε ένα πρωτάθλημα... Πως θέλετε να σας αντιμετωπίσουμε??Ως κλέφτες!!! Ήρθαν οι χαμουτζηδες τσογλανοι ματατζηδες στη Θεσσαλονίκη για να μας πούνε Βούλγαρος.... Πως θέλεις να σας βλέπουμε? Τόσα χρόνια το αθηναϊκό κράτος πίνει το αίμα της βόρειας Ελλάδας... Πως θέλεις να σας βλέπουμε?? Για μια υπογραφή για να ξεκινήσω ειδικότητα κατέβηκα στην Αθήνα...το βλεπεις νορμάλ?? Ερχεστε στην Τουμπα μας λέτε Βούλγαρους... Πως θέλετε να σας δούμε?? Οδηγεις σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και πεφτεις σε 100 λακουβες,στην Αθήνα σε 5... Πως θέλετε να σας δούμε?? Θέλεις να σου πω πως σας βλέπουμε?? Σαν βδέλλες!!!! Και όσον αφορά το ποδόσφαιρο?? Πέρα από την κ αμπρα πορεία του ΠΑΟ στην Ευρώπη την εποχή Σαραβακου δεν έχετε να αναδείξετε τίποτα οι ομάδες του Αθηναϊκού κάθεστημενου!!! Τίποτα !!!!
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φίλε , αντιλαμβάνεσαι ότι με αποκαλείς κλέφτη ? Ποιος σε έκλεψε? Ο μόνος που μπορεί να ισχυριστεί κάτι είμαι εγώ που μου κραδαίνες ένα όπλο μέσα στην μούρη , που μπουκάρει σαν ΜΑΟ ΜΑΟ (ναι έχει δίκιο ο τίγρης ). Προχτές στο Twitter οι Λονδρέζοι έβαζαν φωτογραφίες του ρώσου με το όπλο , το καταλαβαίνετε ? Είναι δυνατόν να λες αυτά τα πράγματα που ακόμη και αν ισχύουν να με κρατάς προσωπικά υπεύθυνο ?
Εγώ τον ΠΑΟΚ τον θεωρούσα αδερφό σωματείο και όνειρο μου ήταν κάποτε να φτιάξουμε την ΠΑΕΚ και να παίζουμε μια εβδομάδα πάνω , μια κάτω και τώρα έγινε αυτό ?
Είναι δυνατόν να μου λες ότι για την διαφορά των 95 λακκουβών σου φταίω εγώ ? Είναι δυνατόν να με αποκαλείς βδέλλα ?
Να πάτε να ελεγθειτε για διπολική διαταραχή ( εσυ μην πας , μιλάω για τον Ρουμάνο και τους Ρώσους ) ....και να σου πω και κάτι .....της κοντής ψ.....ης της φταίνε οι τρίχες .....
Και δεν κατάλαβα δηλαδή.....ο Gerogian δεν είναι κατεστημένο και εγώ είμαι ? Ποιος είναι κατεστημένο ? Εγώ που με έστειλε ο αγκαλίτσας για τα τιμολόγια με τα καλαμάκια σην Τρίτη εθνική και εσυ με τις βρωμολαμογιες του μπάτμαν και την διάσωση από τον χοντρό δεν είσαι κατεστημένο ?
Να σοβαρευτούμε λίγο , το ποστ μου ήταν αξιοπρεπές και με επιχειρήματα και μιλούσε για ακριβώς αυτά που γράφεις.
Sent from my iPad using Tapatalk