Αποστολέας Θέμα: ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ!!!  (Αναγνώστηκε 471879 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ!!!
« Απάντηση #1640 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 11:15:48 πμ »
Ειδικη φανελα της Capelli για την Τουμπα!!!

Υ.Γ φοριεται και απο τη σκοπευτικη ομαδα μας!!! :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Kalogeros

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1641 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 01:51:57 μμ »
Κλάμα !!
XΡΗΣΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #1642 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 03:03:09 μμ »
ΟΑΚΑ 2018
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (2 - 0)
Στο ματς που αποφασισατε να το παιξετε μεχρι τελους φανηκε ποια ομαδα υπηρχε στο γηπεδο ολη την περσινη χρονια!

Ας μη φθειρομαστε με αυτα που λεει ο Ραζβαν... Οπως και δε νομιζω να σας νοιαζει ιδιαιτερα αν στο τερμα θα ειναι ο Πασχαλακης η ο Ρει... Αλλωστε ειδαμε και την τιμωρια του Μιραλας...

Ο ΠΑΟΚ πληρωσε τα λαθη του και με το παραπανω!

https://www.google.gr/amp/s/m.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/prwtathlhths-o-paok-stis-afaireseis-vathmwn-14-thn-teleytaia-trietia.5141609.amp.html

Παραπανω μια μικρη ενημερωση...

Αλλα ξερω επρεπε να πεσει Γ' Εθνικη για να ειναι ευχαριστημενοι ολοι! Αυτη θα ηταν μια παραδειγματικη τιμωρια για τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Ο Ιβαν δεν παταει το ποδι του στο γηπεδο και τηρει την τιμωρια του εν αντιθεση με το χοντρο!

Και τελος σας περιμενουμε αυριο. Ελπιζω να ερθετε!

ΠΑΟΚ 1926
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1643 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 03:17:12 μμ »
Κοντινή γιορτή Γιωργάρα...πολύ κοντινή γιορτη!

Πάντως αυτο το πράγμα ....να έχετε για προπονητή ένα ποτ πουρί Τάκη Τσούκαλα και Αλεφαντου... Ειναι εάν μη τι άλλο κρίμα και άδικο  για μια ομάδα του βεληνεκούς του παοκ...

Sent from my iPad using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #1644 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 03:45:01 μμ »
Δε με ενδιαφερουν τα οσα λεει Αρη μου! Με ενδιαφερει να στηνει καλα την ομαδα, να παιρνει αποτελεσματα και να παιζει καλο ποδοσφαιρο. Το επικοινωνιακο κομματι των καψουρων μας, ας τα αναλαβουν οι αρμοδιοι...
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ!!!
« Απάντηση #1645 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 04:27:26 μμ »
Επισης Γιωργαρε

ΟΑΚΑ 2017-2018

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. : 1-0  σε αγωνα  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με παικτη λιγοτερο η ΑΕΚ

Οπως επισης και σαφως υπαρχει το οφ σαιντ στο ποδοσφαιρο και δεν ειναι εγκυρα οσα γκολ ειναι!!
Τι να κανουμε!! Αλλαξαμε νομους σ ενα βραδυ για να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ, να αλλαξουμε και τους κανονισμους του ποδοσφαιρου;

Και πολλα πολλα αλλα ακομα!!

Αλλα αυτο το κλαμα της Μαρθας Βουρτση του ρουμανου ξεπερναει πια σε γραφικοτητα και την Πλακα!!
Ελεος!! Φτανει το γλυψιμο στον προεδρο!!
Στο κατω -κατω ας κλαιγεται σ αυτον που μπερδεψε τη Τουμπα με σκοπευτηριο!!

Υ.Γ  παντως απο τα κεντρα των Αθηνων παραπονα δεν εχετε.
Εκτος ολων των αλλων, Οπλο μεσα στο γηπεδο βαλατε.
Και σαν να μην τρεχει τιποτα...

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 22, 2018, 04:33:39 μμ από gerogian »

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1646 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 04:34:27 μμ »
Δε με ενδιαφερουν τα οσα λεει Αρη μου! Με ενδιαφερει να στηνει καλα την ομαδα, να παιρνει αποτελεσματα και να παιζει καλο ποδοσφαιρο. Το επικοινωνιακο κομματι των καψουρων μας, ας τα αναλαβουν οι αρμοδιοι...

Συμφωνώ φιλε

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1647 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 05:49:42 μμ »
Επισης Γιωργαρε

ΟΑΚΑ 2017-2018

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. : 1-0  σε αγωνα  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με παικτη λιγοτερο η ΑΕΚ

Οπως επισης και σαφως υπαρχει το οφ σαιντ στο ποδοσφαιρο και δεν ειναι εγκυρα οσα γκολ ειναι!!
Τι να κανουμε!! Αλλαξαμε νομους σ ενα βραδυ για να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ, να αλλαξουμε και τους κανονισμους του ποδοσφαιρου;

Και πολλα πολλα αλλα ακομα!!

Αλλα αυτο το κλαμα της Μαρθας Βουρτση του ρουμανου ξεπερναει πια σε γραφικοτητα και την Πλακα!!
Ελεος!! Φτανει το γλυψιμο στον προεδρο!!
Στο κατω -κατω ας κλαιγεται σ αυτον που μπερδεψε τη Τουμπα με σκοπευτηριο!!

Υ.Γ  παντως απο τα κεντρα των Αθηνων παραπονα δεν εχετε.
Εκτος ολων των αλλων, Οπλο μεσα στο γηπεδο βαλατε.
Και σαν να μην τρεχει τιποτα...

Μπαμ!!!!!!!!! Από τον φόβο τους βγαζανε selfie στα αποδυτήρια οι "επαγγελματίες" παίκτες σας :).... Χαλαλι σας ρε το πρωτάθλημα το περυσινό... Εμείς είμαστε υπεράνω!! Τα χαρίζουμε τα πρωταθλήματα... 21000 εισιτήρια διάρκειας... Εχουμε λαό!! Είμαστε χορταροπρωταθλητες και όχι χάρτινοι..... Σπύρο βλέπω ξέρεις καλά την αθλητική δικαιοσύνη... Θα σας χρειαστεί για 2ο πρωτάθλημα :)

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1648 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 06:07:15 μμ »

........ Σπύρο βλέπω ξέρεις καλά την αθλητική δικαιοσύνη... Θα σας χρειαστεί για 2ο πρωτάθλημα :)

Εχετε σκοπο να ξαναμπουκαρετε Αγγελε;

Ε! τοτε σιγουρα χρειαζεται να επεμβει η αθλητικη δικαιοσυνη, οσο και αν δεν το πολυθελει οταν ειναι να τιμωρησει τους φιλους της!!!

Ο καυμενος ο Χιμενεθ περισυ τιμωρηθηκε πριν προλαβει να φτασει σπιτι του απο το γηπεδο και επειδη δεν σας εφτανε η πρωτη ποινη, εφαγε αλλον ενα μηνα + , μπας και αποδιοργανωθει η ΑΕΚ και παρετε κανενα πρωταθλημα. :lol: :lol: :lol:

Ενω τωρα δεν ειχατε διαθεσιμο δικηγορο!!! :jg: :jg: :jg:
Τεσπα..

Μακαρι να δουμε μονο ποδοσφαιρο αυριο και να κερδισει ο καλυτερος!!!

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1649 στις: Σεπτέμβριος 22, 2018, 10:59:48 μμ »
Μπαμ!!!!!!!!! Από τον φόβο τους βγαζανε selfie στα αποδυτήρια οι "επαγγελματίες" παίκτες σας :).... Χαλαλι σας ρε το πρωτάθλημα το περυσινό... Εμείς είμαστε υπεράνω!! Τα χαρίζουμε τα πρωταθλήματα... 21000 εισιτήρια διάρκειας... Εχουμε λαό!! Είμαστε χορταροπρωταθλητες και όχι χάρτινοι..... Σπύρο βλέπω ξέρεις καλά την αθλητική δικαιοσύνη... Θα σας χρειαστεί για 2ο πρωτάθλημα :)

Ραζβαν εσυ ;;;ξεκόλλα το μυαλό σου ...

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 22, 2018, 11:06:49 μμ από Aris2176 »

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1650 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 11:31:18 πμ »
Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ (και δεν το γράφω επειδή είμαι ΑΕΚ ) στερείτε οποιασδήποτε σοβαρότητας . Το θέμα έπαψε πια να είναι αθλητικό και πέρασε στην σφαίρα του διχαστικού και θεσμικού . Η αμφισβήτηση των νόμων και η παραδοχή ΠΟΚ και κράτος Αθηνών είναι πολύ πιο επικίνδυνη από αυτό που πιστεύουμε . Ήμουν πρόσφατα Θεσσαλονίκη με παρέα παοκτζηδων και αρειανων και οι μεν με αντιμετώπιζαν ως λεπρό βρωμοαθηναιο και οι δε με αγαπούσαν γιατί είμαι εχθρός των εχθρών τους. Έχω κολλητούς Ολυμπιακούς και βαζελους και περνάμε πάντα εηαιρετικα τρολαροντας ο ένας τον άλλο , αλλά αυτό που έζησα ξεπερνάει κατά πολύ το επιτρεπτό . Να σημειωθεί δε ότι η στάση μου ήταν μετριοπαθέστερη.

Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1651 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 12:33:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #1652 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 01:36:48 μμ »

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ (και δεν το γράφω επειδή είμαι ΑΕΚ ) στερείτε οποιασδήποτε σοβαρότητας . Το θέμα έπαψε πια να είναι αθλητικό και πέρασε στην σφαίρα του διχαστικού και θεσμικού . Η αμφισβήτηση των νόμων και η παραδοχή ΠΟΚ και κράτος Αθηνών είναι πολύ πιο επικίνδυνη από αυτό που πιστεύουμε . Ήμουν πρόσφατα Θεσσαλονίκη με παρέα παοκτζηδων και αρειανων και οι μεν με αντιμετώπιζαν ως λεπρό βρωμοαθηναιο και οι δε με αγαπούσαν γιατί είμαι εχθρός των εχθρών τους. Έχω κολλητούς Ολυμπιακούς και βαζελους και περνάμε πάντα εηαιρετικα τρολαροντας ο ένας τον άλλο , αλλά αυτό που έζησα ξεπερνάει κατά πολύ το επιτρεπτό . Να σημειωθεί δε ότι η στάση μου ήταν μετριοπαθέστερη.

Με ολο το σεβασμο αλλα ισως η παρεα σου ηταν μεμονωμενο περιστατικο και θεωρω πως δεν πρεπει να τσουβαλιαζουμε τα πραγματα! Οι κολλητοι μου ειναι Αεκτζηδες, αρκετοι φιλοι μου ειναι Αρειανοι και καποιοι Ολυμπιακοι... Υπαρχει η καζουρα και η αντιπαραθεση σε λογικα πλαισια! Καμια φορα υπαρχουν και εντασεις... Αλλα δεν αντιμετωπιζουμε κανεναν ως λεπρο βρωμοαθηναιο!
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1653 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 03:47:36 μμ »

Ναι ρε φίλε... Είσαι αυτό που λες!!! Κλέψατε ένα πρωτάθλημα... Πως θέλετε να σας αντιμετωπίσουμε??Ως κλέφτες!!! Ήρθαν οι χαμουτζηδες τσογλανοι ματατζηδες  στη Θεσσαλονίκη για να μας πούνε Βούλγαρος.... Πως θέλεις να σας βλέπουμε? Τόσα χρόνια το αθηναϊκό κράτος πίνει το αίμα της βόρειας Ελλάδας... Πως θέλεις να σας βλέπουμε?? Για μια υπογραφή για να ξεκινήσω ειδικότητα κατέβηκα στην Αθήνα...το βλεπεις νορμάλ??   Ερχεστε στην Τουμπα μας λέτε Βούλγαρους... Πως θέλετε να σας δούμε?? Οδηγεις σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και πεφτεις σε 100 λακουβες,στην Αθήνα σε 5... Πως θέλετε να σας δούμε?? Θέλεις να σου πω πως σας βλέπουμε?? Σαν βδέλλες!!!! Και όσον αφορά το ποδόσφαιρο?? Πέρα από την κ αμπρα πορεία του ΠΑΟ στην Ευρώπη την εποχή Σαραβακου δεν έχετε να αναδείξετε τίποτα οι ομάδες του Αθηναϊκού κάθεστημενου!!! Τίποτα !!!!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1654 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 04:16:03 μμ »
Ναι ρε φίλε... Είσαι αυτό που λες!!! Κλέψατε ένα πρωτάθλημα... Πως θέλετε να σας αντιμετωπίσουμε??Ως κλέφτες!!! Ήρθαν οι χαμουτζηδες τσογλανοι ματατζηδες  στη Θεσσαλονίκη για να μας πούνε Βούλγαρος.... Πως θέλεις να σας βλέπουμε? Τόσα χρόνια το αθηναϊκό κράτος πίνει το αίμα της βόρειας Ελλάδας... Πως θέλεις να σας βλέπουμε?? Για μια υπογραφή για να ξεκινήσω ειδικότητα κατέβηκα στην Αθήνα...το βλεπεις νορμάλ??   Ερχεστε στην Τουμπα μας λέτε Βούλγαρους... Πως θέλετε να σας δούμε?? Οδηγεις σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και πεφτεις σε 100 λακουβες,στην Αθήνα σε 5... Πως θέλετε να σας δούμε?? Θέλεις να σου πω πως σας βλέπουμε?? Σαν βδέλλες!!!! Και όσον αφορά το ποδόσφαιρο?? Πέρα από την κ αμπρα πορεία του ΠΑΟ στην Ευρώπη την εποχή Σαραβακου δεν έχετε να αναδείξετε τίποτα οι ομάδες του Αθηναϊκού κάθεστημενου!!! Τίποτα !!!!

Εαν λογω κυριακατικου μεσημεριου εχεις πιει παραπανω μαλαματινα, να το αφησουμε να περασει ετσι.
Επισης εαν τα λες για πλακα, πολυ χοντρη και κακογουστη οπωσδηποτε, ας πουμε οτι θα γελασουμε ολοι μαζι και θα τα ξεχασουμε.

ΕΑΝ ομως για τον οποιοδηποτε λογο εννοεις αυτα που γραφεις , λυπαμαι πολυ αλλα με υποχρεωνεις να παρω μετρα που απεχθανομαι!!!

Και λυπαμαι διπλα Αγγελε, γιατι σε θεωρω φιλο, σεβομαι εσενα και την οικογενεια σου και δεν μπορω να σκεφτω τι κακο σου καναμε οταν ηρθες στην Αθηνα!

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1655 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 04:39:15 μμ »
Εσύ Σπύρο δεν είσαι κατεστημένο!! Μη περδευεις τα πράγματα.... αναφερόμουν στην απορία του προλαλλησαντα. Έπειτα τη γνώμη μου για το πρωτάθλημα που πήρε η βυζαντινή αυτοκρατορία την ξέρεις :)

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1656 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 05:25:12 μμ »

Ρε φίλε , αντιλαμβάνεσαι ότι με αποκαλείς κλέφτη ? Ποιος σε έκλεψε? Ο μόνος που μπορεί να ισχυριστεί κάτι είμαι εγώ που μου κραδαίνες ένα όπλο μέσα στην μούρη , που μπουκάρει σαν ΜΑΟ ΜΑΟ (ναι έχει δίκιο ο τίγρης ). Προχτές στο Twitter οι Λονδρέζοι έβαζαν φωτογραφίες του ρώσου με το όπλο , το καταλαβαίνετε ? Είναι δυνατόν να λες αυτά τα πράγματα που ακόμη και αν ισχύουν να με κρατάς προσωπικά υπεύθυνο ?
Εγώ τον ΠΑΟΚ τον θεωρούσα αδερφό σωματείο και όνειρο μου ήταν κάποτε να φτιάξουμε την ΠΑΕΚ και να παίζουμε μια εβδομάδα πάνω , μια κάτω και τώρα έγινε αυτό ?
Είναι δυνατόν να μου λες ότι για την διαφορά των 95 λακκουβών σου φταίω εγώ ? Είναι δυνατόν να με αποκαλείς βδέλλα ?
Να πάτε να ελεγθειτε για διπολική διαταραχή ( εσυ μην πας , μιλάω για τον Ρουμάνο και τους Ρώσους )  ....και να σου πω και κάτι .....της κοντής ψ.....ης της φταίνε οι τρίχες .....
Και δεν κατάλαβα δηλαδή.....ο Gerogian δεν είναι κατεστημένο και εγώ είμαι ? Ποιος είναι κατεστημένο ? Εγώ που με έστειλε ο αγκαλίτσας για τα τιμολόγια με τα καλαμάκια σην Τρίτη εθνική και εσυ με τις βρωμολαμογιες του μπάτμαν και την διάσωση από τον χοντρό δεν είσαι κατεστημένο ?
Να σοβαρευτούμε λίγο , το ποστ μου ήταν αξιοπρεπές και με επιχειρήματα και μιλούσε για ακριβώς αυτά που γράφεις.

www.rolexmagazine.com

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1657 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 05:33:09 μμ »

Με ολο το σεβασμο αλλα ισως η παρεα σου ηταν μεμονωμενο περιστατικο και θεωρω πως δεν πρεπει να τσουβαλιαζουμε τα πραγματα! Οι κολλητοι μου ειναι Αεκτζηδες, αρκετοι φιλοι μου ειναι Αρειανοι και καποιοι Ολυμπιακοι... Υπαρχει η καζουρα και η αντιπαραθεση σε λογικα πλαισια! Καμια φορα υπαρχουν και εντασεις... Αλλα δεν αντιμετωπιζουμε κανεναν ως λεπρο βρωμοαθηναιο!

Καλά, προφανώς και τα παιδιά ακόμη και οι παοκτζηδες οι φανατικοί , όταν είναι να μιλήσουμε σοβαρά , μιλούν σοβαρά και δεν είναι καφενεία. Αλλά γενικά κάτι δείχνει να πηγαίνει στραβά εκεί πάνω με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αρνούμαι να δεχθώ το επιχείρημα του φίλου Αρειανού, ότι είναι γενικά οι παοκτζηδες χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και γενικά χαμηλής διαστρωμάτωσης εισοδηματικής ( δηλαδή οι Αεκτζηδες είναι επιστήμονες και πλούσιοι ? Προφανώς όχι.....)

www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1658 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 06:03:53 μμ »
Εγώ δεν γράφω  άλλο σ αυτό το ποστ γιατί νομίζω ότι αλλά λέω κι άλλα καταλαβαίνετε!!! Ναι ρε φίλαθλοι της ΑΕΚ... Οι παράγοντες της ΑΕΚ κλέψανε το πρωταθλήμα... Μόνο οι βυζαντινή αυτοκρατορία πιστεύει κάτι άλλο... Όλη η υπόλοιπη Ελλάδα γελούσε με τα καραγκιοζιλικια του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ... Φυσικά και κανένας εδώ μέσα δεν είναι κλέφτης... Ο τίγρης όμως???? Που τσεπωσε τα 20 μύρια??? Αντέ ραντεβού στο Το φοράμε σήμερα

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1659 στις: Σεπτέμβριος 23, 2018, 06:41:09 μμ »
Απολαμβάνω τις συζητήσεις περί ποδοσφαίρου.
Ειδικά όταν οι Ελληνικές ομαδάρες, στα πρώτα «ραντεβού» τους με καμιά σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τρώνε τα μπαλάκια 2-3 μαζεμένα...

Δε σας προβληματίζει αυτό???
Ως προς την πραγματική αθλητική δυναμική των σωματείων που υποστηρίζετε εννοώ.

Εκτός αν το αθλητικό (άθλιο) μέρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τελικά δε σας απασχολεί και απλά αντιπαρατείθεστε για το χαβαλέ της αντιπαράθεσης :D