Αποστολέας Θέμα: ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ!!!  (Αναγνώστηκε 472339 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ!!!
« Απάντηση #620 στις: Οκτώβριος 18, 2015, 12:41:35 μμ »
Δεν ισχύει ότι πούλησε για αυτό ο Κόκκαλης αλλά άμα σας βολεύει στο σενάριο.

Μην αισθάνεστε ότι ξέρετε τα πάντα για μια αντίπαλη ομάδα, ιδίως όταν δεν τα ξέρετε για τη δικιά σας.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #621 στις: Οκτώβριος 18, 2015, 12:46:15 μμ »
Κανείς δεν βάζει χρήματα χωρίς να τα πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο , μη τρελαθούμε.
Μπορεί να μη τα βγάλει απευθείας απο την ομάδα αλλά θα τα βγάλει απο άλλου χάρη στην ενασχόληση του με την ομάδα.
Ήμαρτον με τα παραμύθια πια.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #622 στις: Οκτώβριος 18, 2015, 12:50:19 μμ »

Σπύρο και εγώ θα διαφωνήσω με αυτό που λες...

Ο Μελισσανίδης δεν είναι χαζός ούτε βλάκας ούτε μ@λακας, όπως δεν πλήρωσε τα χρέη άλλων στην Αεκ ... έτσι δεν θα βάλει φράγκο αν δεν εξασφαλιστεί η καθαρότητα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο...

δεν βλέπεις τι βρομιά υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο οι εισαγγελείς πάνε και έρχονται οι διώξεις άπειρες ... έχουμε χάσει την μπάλα ... !!!

αυτό που λες Σπύρο το είχε κάνει ο Ντέμης ως πρόεδρος στην Αεκ... έχωσε χρήμα... έφερε παίχτες...  έφτιαξε ομάδα (πρώτη σε όλες της στατιστ. κατηγορίες 2008)... και πήρε το πρωτάθλημα του 2008 !!! και τι έγινε μετά Σπύρο ... ;;; μετά ήρθε η αρχή του τέλους για την Αεκ αντί να παίξει CL και να ρεφάρει όλα τα χρήματα που επένδυσε από τα έσοδα του CL... την έπνιξαν τα χρέη και τα έξοδα με τα γνωστά αποτελέσματα!!!

... αλήθεια πoιοι πρόεδροι Α εθνικής πήραν τηλ τον Kόκκαλη και του σφύριξαν τότε για τον Βάλνερ;;;

ο Κόκκαλης μια χρονιά αποκλείστηκε τον Αύγουστο από το CL και χωρίς τα έσοδα του στο τέλος της χρονιά τον πούλησε τον ολυμπιακό!!!

Για το βρωμικο 2008 εχω καταθεσει πολλες φορες την αποψη μου,δεν διαφωνω καθολου οτι ηταν η αρχη του τελους για την ΑΕΚ.
ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ!!!
Αλλα αλλο ο Ντεμης τοτε,αλλο ο τιγρης τωρα.
Αλλος επιχειρηματιας ο ενας ,εντελως διαφορετικης εμβελειας ο αλλος.
Ας βαλει τα χρηματα του και αν ειναι μαγκας να τα προστατευσει.Δεν γινεται διαφορετικα Δημητρη.
Αν περιμενει να εξυγιανθει το ελληνικο ποδοσφαιρο, χαιρετα μου τον πλατανο και Νικολο καρτερει!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #623 στις: Οκτώβριος 18, 2015, 12:50:57 μμ »
Ναι, έτσι βγάζουν και οι αγγελοπουλοι και οι γιαννακοπουλοι στο μπάσκετ.

Εκτός και αν ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο οπότε πάω πάσο.

Δεν καταλαβαίνετε κάτι πάντως. Ότι όπως εμας για το κέφι μας μπορεί να κόστιζε ένα χιλιάρικο το χρόνο χαμένο για ρολόγια, λέω ένα ποσό, έτσι για αυτούς και τα δικά τους μεγέθη δεν είναι τίποτε να μπουν μέσα 3,4,5 μύρια ευρώ. Η ματαιοδοξια είναι ακόμη μεγαλύτερη καβλα και εθισμός από τα ρολόγια για ένα πλούσιο
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #624 στις: Οκτώβριος 18, 2015, 01:04:40 μμ »
Για τον φίλο μου τον Σπύρο

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/VNHL7f2Xne8" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VNHL7f2Xne8" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #625 στις: Οκτώβριος 18, 2015, 01:22:58 μμ »
Για το βρωμικο 2008 εχω καταθεσει πολλες φορες την αποψη μου,δεν διαφωνω καθολου οτι ηταν η αρχη του τελους για την ΑΕΚ.
ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ!!!
Αλλα αλλο ο Ντεμης τοτε,αλλο ο τιγρης τωρα.
Αλλος επιχειρηματιας ο ενας ,εντελως διαφορετικης εμβελειας ο αλλος.
Ας βαλει τα χρηματα του και αν ειναι μαγκας να τα προστατευσει.Δεν γινεται διαφορετικα Δημητρη.
Αν περιμενει να εξυγιανθει το ελληνικο ποδοσφαιρο, χαιρετα μου τον πλατανο και Νικολο καρτερει!!!!

ποιος να το έλεγε ...με επιβεβαίωσε και ο Μαρινάκης ... "Μεγάλη η ΑΕΚ του Νικολαΐδης" ...

Ο υπόδικος για πέντε κακουργήματα πρόεδρος του Ολυμπιακού, που του έχει απαγορευτεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, δήλωσε τα ακόλουθα:
 ««Οι μεγάλες νίκες, είναι απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, είναι ιστορική ομάδα. Η μεγάλη ΑΕΚ, ήταν η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Νικολαΐδη που είχε μαζί του παιδιά καλών οικογενειών οι οποίοι είχαν επενδύσει χρήματα.

Η σημερινή ΑΕΚ, δυστηχώς είναι μια απάτη. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και οι αλήθειες πρέπει να καταγράφονται. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν επενδύσει για να ξανακάνουν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πως να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει την ομάδα να πέσει στη Γ' Εθνική για να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο».
από το ΑΕΚ365

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Οκτώβριος 18, 2015, 01:23:23 μμ »
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: Οκτώβριος 18, 2015, 10:32:10 μμ »
Τώρα ξαναείδα τις φάσεις του χθεσινού αγώνα ...

Συγχαρητήρια στους επόπτες τις πέτυχαν όλες τις φάσεις του αγώνα ... 3 στα 3 οφσάιντ !!! Ίδιος αυτό που έδωσαν απο πάσα αμυντικού του Ολυμπιακού ... Το κερασάκι!!!

Τρεις λάθος υποδείξεις και οι τρεις υπέρ του Ολυμπιακού ... Στο 0-0 και 1-0 ...

... Βρε και τα κουκούτσια στην μέση τα μοίρασαν !!!

Αλλά είπαμε βάλτε λεφτά να κάνετε καλή ομάδα ... Να κερδίζεται αντιπάλους και διαιτητές !!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 07:42:51 πμ »
Και τρεις κίτρινες(η μία ίσως και απευθείας κόκκινη) που δεν δόθηκαν σε παίχτες της ΑΕΚ. Και ένα ακόμη πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε. Αν όχι σίγουρο, πάντως δινόταν εύκολα αν ο διαιτητής ήθελε να ευνοήσει. Έτσι για να τα βάζουμε όλα στη ζυγαριά. Τα δε οφσάϊτ εντελώς ακίνδυνα. Γνώμη μου, όσο στέκεστε σε τέτοια, παραμένετε μικροί. Ο Ολυμπιακός σφαγιάστηκε στην Τούμπα και παρόλα αυτά έφυγε νικητής.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #629 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 08:58:30 πμ »
Τώρα ξαναείδα τις φάσεις του χθεσινού αγώνα ...

Συγχαρητήρια στους επόπτες τις πέτυχαν όλες τις φάσεις του αγώνα ... 3 στα 3 οφσάιντ !!! Ίδιος αυτό που έδωσαν απο πάσα αμυντικού του Ολυμπιακού ... Το κερασάκι!!!

Τρεις λάθος υποδείξεις και οι τρεις υπέρ του Ολυμπιακού ... Στο 0-0 και 1-0 ...

... Βρε και τα κουκούτσια στην μέση τα μοίρασαν !!!

Αλλά είπαμε βάλτε λεφτά να κάνετε καλή ομάδα ... Να κερδίζεται αντιπάλους και διαιτητές !!!
Οι δύο βγαινανε στο πλάι και η άλλη ήταν και οφφσαιντ στην αρχή πριν γυρίσει τη μπάλα ο μποτια και φάουλ στο μποτια και αυτό έδωσα και όχι το οφφσαιντ.

Δηλαδή χάσατε από τη διαιτησία; που ο πλατελλας έπρεπε να έχει αποβληθει; που βουταγατε σε κάθε φάση; που σε κάθε διεκδίκηση έπεφταν λες και ήταν παιδάκια;  3 φορές είχαν πέσει κάτω μέχρι το 8 λεπτό.

Βασικά μλκια κάνατε. Το είχε πει ο αναστο στον πετροπουλο νομίζω πριν πολλά χρόνια σε ένα ματς, όταν ο Πετρόπουλος τους έλεγε στο ημίχρονο χάνοντας 1-0 να βγουν μπροστά, κόουτς να μείνουμε όλοι πίσω και να το ρίξουμε στη διαιτησία. Κακως δεν το κάνατε.

Όπως και να έχει, χαίρομαι που σκέφτεστε έτσι. Αντί να ζητάτε παίκτες και ομάδα από τον επενδυτή, κυνηγατε το δελλα και τη διαιτησία. Συνεχίστε το και εμάς μας βολεύει :)

Πολλές καλημερες και καλή εβδομάδα να έχουμε
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος ww

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #630 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 09:15:33 πμ »
ΣυνΑΕΚτζήδες χαλαρώστε λίγο, τα κοράκια είναι κάτι που το ψιλοπεριμένεις, άλλωστε στο Καραισκάκης παίζαμε και μια μικρή αβάντα θα την έχει ο γηπεδούχος.
Έχουμε χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και θέλει χρόνο για να μπορέσουμε να φτιάξουμε πραγματικά καλή και ποιοτική ομάδα.
Άλλαξε και ο Δέλλας το σχήμα και μας βάλανε μέσα στα δίχτυα μετά το 60. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα φέτος με κανονικό πλέον προπονητή και δεν θα πρέπει να πικραινόμαστε αμέσως με το καθετί. Η ομάδα μας είναι απλά για την πρώτη πεντάδα και βλέπουμε, πρωτάθλημα δεν μπορείς να χτυπήσεις με αυτό τον προυπολογισμό.
Αφήνουμε κατά μέρους τις κοκορομαχίες χοντρού και γατούλη και στηρίζουμε την ομάδα μας με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.
Του χρόνου πρέπει να βγούμε Ευρώπη και να δούμε τι θα γίνει με το γήπεδο. Μην ξεχνάτε που βρισκόμασταν 3 χρόνια πίσω με Κατίδη, Φούντα κλπ και έχετε υπόψη ότι δεν μπορεί να έρθει κάποιος Άραβας στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να σε κάνει Manchester City από τη μία στιγμή στην άλλη.

Τα πειράγματα από τους Ολυμπιακούς είναι καλοδεχούμενα, αν δε μας δίναν καμία σημασία τότε θα ήταν που θα έπρεπε να ανησυχούμε. Είμαστε ιστορική ομάδα με δυναμική και κόσμο και μέσα στην επόμενη τριετία θα δούμε μία ΑΕΚ που θα μπορεί να κοιτάει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο και δε θα κατεβαίνει με διπλή ζώνη άμυνας εναντίον του Ολυμπιακού. Ως τότε θέλει υπομονή και στήριξη σε ένα team ανθρώπων που αποδεδειγμένα είναι και αυτοί ΑΕΚτζήδες.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
Παναγιώτης 

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 09:59:39 πμ »
Πάντως ρε συ δεν σας πειράζουμε και ιδιαίτερα. Ιδίως εδώ δηλαδή. Χαλαρά. Η αεκ πάντως θέλει πολλή ενίσχυση. Ειδάλλως το ερχόμαστε δεν έχει πολύ νόημα. Δεν μπορεί να ήρθε η αεκ για να είναι ένας αστέρας Τρίπολης  το πολυ
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος ww

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 10:36:08 πμ »
Nema problema όταν το πείραγμα είναι καλοπροαίρετο.
Το σχόλιο περί ενίσχυσης είναι σωστό αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι τα έσοδα είναι εξαιρετικά περιορισμένα (δεν έχει ούτε καν Ευρώπη) και αν θέλουμε να γίνουμε μία νέα Netmed που ρίχνει τα λεφτά στο βαρέλι χωρίς πάτο και μετά από δύο χρόνια να καταλήξουμε στην προηγούμενη κατάσταση να χρωστάμε και της μιχαλούς τότε οκ.

Από τους προεδράρες που έχω δει τα τελευταία 25 χρόνια κανείς λογικός δεν έριξε τα φράγκα του χωρίς να έχει δέσει το γάιδαρό του παρασκηνιακά (τουλάχιστον για ισότιμη μεταχείριση). Ο Μελισσανίδης δεν είναι οσία παρθένα, ξέρει τους νόμους της πιάτσας και ανάλογα θα κινηθεί. Μόνη εξαίρεση το γήπεδο το οποίο αποτελεί μεγάλη επένδυση για την ΑΕΚ και στο οποίο πιστεύω ότι κάτι καλό θα γίνει τελικά.

Παναγιώτης   

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 01:45:04 μμ »
για να μην τρελαθούμε κιόλας ...

η ΑΕΚ δεν έχασε εξαιτίας της διαιτησίας το Σάββατο ...

και για να μην ξανά-τρελαθούμε τελείως ... ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος και έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τον δεύτερο μίλια μακριά... αυτά είναι τα αυτονόητα ...

...για το πως την έχει κάνει αυτήν την ομάδα το συζητάμε !!!!

όσο για την ομάδα μου έχω υπομονή ... και μπορώ να περιμένω ...!!!

δεν θα τους κρίνω φέτος ...!!!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 01:54:23 μμ »
Παναγιωτη, εχω μια διαφωνια για το θεμα του γηπεδου. Η δικη μου πληροφορηση ειναι οτι εδω πεφτει το μεγαλο παραμυθι. και ας εμφανιζεται αλλιως στα μμε. Εξ'οσων μαθαινω εγω, η περιφερεια δεν θα δωσει τα 20εκ γιατι απλα δεν μπορει. Δεν υπαρχουν ενω δεν μπορει να επιχορηγησει ιδιωτες γιατι ειναι θεμα κρατικης ενισχυσης. Τι κανανε? Φτιαχτηκε μια ομαδα εργασιας με μοναδικο στοχο βασικα να πεταξει τη μπαλα στην κερκιδα (σικ) και να χαθει και αλλος χρονος. Χρηματα απο το ΕΣΠΑ και το ΠΕΠ Αττικης δεν μπορουν να δοθουν και υπαρχουν και σοβαρα θεματα με το ελεγκτικο συνεδριο αν θα προχωρησει καποια τετοια συμβαση. Το ΕΣΠΑ 2007-2013 ληγει και στο ΕΣΠΑ 2014-2020 ΔΕΝ προβλεπονται χρηματα για τετοια εργα (κατασκευη αθλητικων χωρων κλπ). Με τον αναπτυξιακο νομο και δη απο το Υπ.Αναπτυξης (νυν Οικονομιας) ισως υπαρχει μια λυση αλλα αυτη θα ειναι πολυ μακρινη και δυσκολη μιας και το ΠΔΕ ειναι περιορισμενο, 700εκ το χρονο για να δοθουν 20εκ για αυτο το εργο. Αυτο ειναι κυριολεκτικα απιθανο.

την ιδια στιγμη η ΑΜΚ που εκανε η Δικεφαλος για το γηπεδο, για να μαζεψει 29εκ ευρω, μαζεψε μολις 1.8εκ. Ενω ο Μελισσανιδης ελεγε οτι θα βαλει 9 εκ μονο αυτος. Ακομη και ολα να πηγαιναν καλα, αν η ΑΜΚ της Δικεφαλος εφτανε τα 30εκ, αν επαιρνε τα 20 απο Περιφερεια τοτε θα επρεπε να βρει 50 εκ ευρω απο δανειοδοτηση και τραπεζες. Μιλαμε για μια εποχη που οι τραπεζες δινουν ελαχιστα χρηματα και σπανια για τετοιες επενδυσεις.

Παραλληλα, το ΥΠΕΚΑ ζητησε τελη αυγουστου συμπληρωματικα στοιχεια απο τη Δικεφαλος για να εξετασει το φακελο, με κυριο το παραχωρητηριο του Ερασιτεχνη προς αυτην για την κατασκευη αλλα και αλλα στοιχεια. Ακομη δεν το εχει καταθεσει. Ο Ερασιτεχνης δεν εχει παρει αποφαση, δεν εχει κανει ΓΣ για να εκδωσει το παραχωρητηριο της εκτασης για την κατασκευη, ο φακελος ειναι ελλειπης, και οπως αποκαλειται μια τετοια περιπτωση ειναι μια καταθεση για να παρει Αρ.Πρωτ. και τιποτε αλλο. Το εγγραφο αυτο ειναι βασικο γιατι χωρις αυτο η Δικεφαλος δεν εχει νομιμο συμφερον για να καταθεσει την αιτηση στο ΥΠΕΚΑ και αρα δεν μπορει καν να εξεταστει.

Πεφτει τρελο παραμυθιασμα με το θεμα του γηπεδου και στην πραγματικοτητα ειναι αυτο που κραταει τον κοσμο να μην εκραγει προς το Μελισσανιδη που τα τελευταια χρονια δεν εχει φτηνα διαρκειας, εχει πολλα εσοδα και ελαχιστα εξοδα.

Η δικη μου αισθηση ειναι πως σε λιγο διαστημα θα καει αυτο το θεμα και ο Μελισσανιδης θα ειναι παρελθον για την ΑΕΚ, βαλλοντας φυσικα κατα ολων των αλλων.

ειλικρινα τα λεω, μακαρι η ΑΕΚ να κανει γηπεδο, μακαρι ειλικρινα. Αλλα μου φαινεται τοσο απιθανο οσο το να δουλεψει το νεο Μνημονιο και να σωθουμε ως χωρα
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος ww

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 02:27:27 μμ »
Θοδωρή δεν μπορώ να αμφισβητήσω τίποτα από αυτά που παραθέτεις μιας και αφενός φαίνονται πολύ καλά στοιχειοθετημένα και αφετέρου δεν έχω καμία γνώση του θέματος.
Αν στα παραπάνω προσθέσεις και την παντελή έλλειψη βοήθειας από τον Δήμο ίσως το συγκεκριμένο project να καταστεί αδύνατο.
Η απορία μου βέβαια είναι για ποιο λόγο καταπιάστηκε ο Μελισσανίδης με την ιστορία αν δεν έχει σκοπό να κάνει απολύτως τίποτα. Ξέρω καλά ότι είναι πολύ πεισματάρης και δεν θα ανεχθεί μία τόσο μεγάλη ήττα σε επικοινωνιακό κομμάτι.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 02:39:29 μμ »
Μακάρι να ήξερα. Μπορεί να πρόκειται και για ένα επιχειρηματικο fail. Συμβαίνει και στους καλύτερους επιχειρηματίες. Μπορεί να ήθελε αλλά πχ οπαπ και να πίεσε μέσω αεκ. Μπορεί οτιδήποτε. Αλλά εμένα με εκπλήσσει  το μεγάλο παραμύθι στην ιστορία. Υπάρχει πολλή έλλειψη ενημέρωσης.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 04:00:01 μμ »
δεν εχω διαβασει λεξη απο τι εχετε γραψει... τον αγωνα δεν τον ειδα... ειδα μονο τα χαιλαιτς, απλα μιλατε για εναν ανθρωπο (βλεπε: Μαρινακη) που εχει καταφερει και ειναι δημαρχος του Πειραια με οτι συνεπαγεται αυτο... υπαρχει ηδη πλοιο που μετεφερε ουσιες και αποδεδειγμενα ειναι δικο του... κτλ κτλ και μην μου πει κανεις οτι δημαρχος ειναι αλλος ή το πλοιο ειναι αλλου... τωρα απο κει και περα τα λογια ειναι περιττα... αυτο το ποδοσφαιρο μας αξιζει... και μην μου πει κανεις οτι τα λεω επειδη ειμαι Παναθηναικος... χεσμενο τον εχω και αυτον... απλα πλεον το ποδοσφαιρο μου βρωμισε αρκετα... μονο μπασκετ και οχι γιατι εκει ειναι "καλυτερα" παιδια... απλα εκει τουλαχιστον βλεπω και προσωπικοτητες απο ολες τις ομαδες... δεν μου χρυσωνει βεβαια το χαπι... δηλαδη οτι το μπασκετ ειναι καθαρο... βρωμικο ειναι και αυτο... αλλα... τουλαχιστον εχω να βλεπω εναν Διαμαντιδη εναν Σπανουλη εναν Μαυροκεφαλιδη που μου χαριζουν μπασκετικες εικονες... για να καθαρισει αυτη η χωρα θελει τοσο νερο οσο εφαγε η κιβωτος του Νωε... απο πολιτικη να το παρουμε.... απο αθλητισμο να το παρουμε... απο δημοσιο να το παρουμε... απο βιομηχανια να το παρουμε... ολα σκατα!!

συγνωμη που χαλασα το θεμα του φιλου Σπυρου και την συζητηση σας αλλα μου φαινεται οτι εδω τουλαχιστον επρεπε να μιλαμε για τον αγωνιστικο τομεα του αθλητισμου και οχι για τα παρελκομενα...  :) και στην Ελλαδα μας μια ζωη με παρελκομενα ασχολουμαστε!! ποτε με αθλητισμο...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 19, 2015, 04:09:38 μμ από batman1345 »
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 04:11:54 μμ »
Βρε συ τι λες ; ποιο πλοίο μετέφερε ουσίες και αποδείχθηκε ότι είναι δικό του; για αυτες τις φήμες παραλίγο να σαπισει τον Αλαφούζο και τρέχει στα δικαστήρια το ΣΚΑΪ και τη θ13 που σήκωσε πανο. Νταξ είπαμε αλλά το θέμα των ναρκωτικών δεν είναι για πλάκα. Μην υιοθετουμε ως φίλαθλοι ότι μπούρδα προκύπτει από τον επιχειρηματικο ή προσωπικό τους πόλεμο. Τίποτε τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί και δεν ισχύει και έχει κάνει αγωγές και προς τη δική του ΣΚΑΪ.

Αν είναι έτσι να λέμε και ότι ο αλαφουζος είναι παιδεραστης και γκομενος της Τζένης που για αυτόν τον καναλαρχη λέει στο βιβλίο της.  Γιατί και αυτές τις μλκιες λένε άλλοι από το άλλο στρατοπεδο. Άμα θέλεις να αραδιασουμε Μήτσο φήμες και βλακειες πολύ ευχαρίστως.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 04:20:44 μμ »
εγω αναφερομαι εδω

http://www.koutipandoras.gr/article/152132/ti-symvainei-me-ploio-me-toys-dyo-tonoys-iroinis

δεν ακουω τιποτα απο Αλαφουζο... αλλος καραγκιοζης και αυτος...
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!