Αποστολέας Θέμα: ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.  (Αναγνώστηκε 10483 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.
« στις: Απρίλιος 10, 2014, 08:20:31 μμ »
Ενα ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ για τη σχέση του φασισμού με τον καπιταλισμό..

http://infowarproductions.com/fasismosae/

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 10, 2014, 11:54:45 μμ »
Ενδιαφέρον Βίκτωρα..!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 11, 2014, 09:04:53 πμ »
Βαριέμαι να βλέπω τα Συριζαίικά σου. Κανένα για τη σχέση του φασισμού με τον κομμουνισμό έχεις; Για εμάς τους φιλελεύθερους.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 11, 2014, 09:15:44 πμ »
Βαριέμαι να βλέπω τα Συριζαίικά σου. Κανένα για τη σχέση του φασισμού με τον κομμουνισμό έχεις; Για εμάς τους φιλελεύθερους.
:lol:
Από το Βίκτωρα  μην περιμένεις τέτοια πράγματα. Ο κομμουνισμός είναι η χειρότερη μορφή φασισμού. Δεν τον συμφέρει.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 08:50:20 μμ »
Είχα πει να μη μιλάω για πολιτικά ζητήματα αλλά αυτό το εντάσσω όχι στην ασκούμενη πολιτική αλλά στην πολιτική επιστήμη... Γιατί αφορά το φασισμό και πώς εκδηλώνεται στην πολιτική, εν προκειμένω, καθημερινότητα.

Να τι είναι φασισμός λοιπόν..
Να απευθύνεται η δημοσιογράφος του ALPHA που πρόκειται να χάσει τη δουλειά της στον πρωθυπουργό κι εκείνος με ύφος Πινοσέτ να της λέει "δε θα με διακόπτετε".
Να ανεβάζει ο (συριζαυγίτης, όπως την χαρακτήρισε η ραδιοφωνική ελληνοφρένεια) Πολάκης φωτογραφίες της δημοσιογράφου με στελέχη της ΝΔ, για να την προσβάλει ως τσιράκι της προηγούμενης κυβέρνησης, αφαιρώντας της έτσι το δικαίωμα να ομιλεί. Λες και η ιδεολογία της, ακόμα και η πιθανή έλλειψη αντικειμενικότητάς της (αν και οι φωτογραφίες από μόνες της δεν αποδεικνύουν αυτό), δικαιολογούν τη μοίρα της. Να ψοφήσει η άτιμη, αφού δεν ανήκει σε εμάς.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 08:54:06 μμ »
Ανέβηκαν αλλού φωτός της με τον ίδιο τον Τσιπρα. Ενώ επίσης να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός εγκαλεσε ψευδομενος; εν άγνοια; τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ ότι δεν έκαναν απεργίες για την ερτ, ενώ αυτοί είχαν κάνει πολλές αντιθέτως.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κουλη (δεν γράφω επίπεδο μην γκαντεμιασω το σερβερ) για το θέμα της μείωσης του ενφια, αυτός που μιλούσε για κατάργηση του!!! με το φοβερό επιχείρημα ότι δεν θα μείνει κολυμπηθροξυλο στο δημόσιο!!!!

Ζούμε σε στιγμές απόλυτης παραδοξοτητας. Σε στιγμές απόλυτης απογνωσης πλέον μιας και έχουν καταρρεύσει και οι υστατες ελπίδες αυτού του έθνους για μια αλλαγή στον τρόπο διακυβέρνησης, για ειλικρίνεια, για σοβαρότητα, για κάτι διαφορετικό και ας μην έκανε ότι είχε υποσχεθεί προεκλογικά στο οικονομικό κομμάτι.

ΥΓ. Ο δε πολακης μην ξεχάσω ότι σε έξαρση απίστευτου εγωισμου ποσταρε στο fb ότι η φώτο της τσικρικα με τον Τσιπρα είναι.... Προϊόν φωτομονταζ... Ρισπεκτ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:03:08 μμ από karteo »
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:02:38 μμ »

Ζούμε σε στιγμές απόλυτης παραδοξοτητας. Σε στιγμές απόλυτης απογνωσης πλέον μιας και έχουν καταρρεύσει και οι υστατες ελπίδες αυτού του έθνους για μια αλλαγή στον τρόπο διακυβέρνησης, για ειλικρίνεια, για σοβαρότητα, για κάτι διαφορετικό και ας μην έκανε ότι είχε υποσχεθεί προεκλογικά στο οικονομικό κομμάτι.

και αυτο ομολογω οτι με προβληματιζει και ταυτοχρονα με κανει να φοβαμαι ιδιαιτερα
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:03:06 μμ »
Βικτωρα τωρα πηρες χαμπαρι το ποσο μεγαλοι φασιστες ειναι Τσιπρας και παρεα του;
Ξεχασες να προσθεσεις και το συμβαν πριν λιγους μηνες της Γεροβασιλη σε δημοσιογραφο στην ΕΡΤ οταν ειπε κατι που δεν της αρεσε.
Επισης ξεχασες και την πρωιν προεδρο της Βουλης με το τι ειπατε; τι ειπατε;
Ξεχασες επισης και με ποιους αλλους κυβερνουν. Λεω για το συνεταιρακι του.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:06:16 μμ »
και αυτο ομολογω οτι με προβληματιζει και ταυτοχρονα με κανει να φοβαμαι ιδιαιτερα
Και εμένα. Η κατάσταση οδεύει σε ένα λαικισμο ακόμη μεγαλύτερο από το παρελθόν.

Και ξέρεις, νομίζω ότι μπορώ να ζήσω σε μια χώρα φτωχή, αλλά δεν μπορώ να ζήσω και δεν θέλω να ζήσουν τα παιδιά μου σε μια χώρα με ακραίο λαικισμο και με το φασισμο και αυταρχισμο να κυριαρχεί ολοένα και περισσότερο.

Και δεν βλέπω πάτο. Βλέπω να αντιμαχεται κάποιος το λαικισμο με μεγαλύτερο λαικισμο. Δεν βλέπω φως

Η επιλογή μας δεν ήταν ευρώ. Ήταν Ευρώπη. Και Ευρώπη δεν είναι αυτό.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:07:40 μμ »
Για να μην πω για το μαντροσκυλο του Τσιπρα Πολλακη που ετοιμαζεται οταν παρουν το μακρυ το πουλι να ανοιξει γραφειο κηδειων και χωματουργικων εργασιων.
Ολοι βρε παιδακι μου ενας και ενας.
Πρωτη φορα βλεπω κυβερνιση να εχει το λαο εναντιον της σε μολις 1 χρονο.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:09:18 μμ »

Σαν σεκάνς ταινίας χαμηλού μπάτζετ που γυρίζεται χρόνια είναι. Με άλλους πρωταγωνιστές και ηθοποιούς, αλλά το ίδιο κοινό.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:10:20 μμ »

και συναμα πολυ-πολυ επικινδυνο

Και ξέρεις, νομίζω ότι μπορώ να ζήσω σε μια χώρα φτωχή, αλλά δεν μπορώ να ζήσω και δεν θέλω να ζήσουν τα παιδιά μου σε μια χώρα με ακραίο λαικισμο και με το φασισμο και αυταρχισμο να κυριαρχεί ολοένα και περισσότερο.

Και δεν βλέπω πάτο. Βλέπω να αντιμαχεται κάποιος το λαικισμο με μεγαλύτερο λαικισμο. Δεν βλέπω φως

Συμφωνα απολυτα!!! =D>  :smt023
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:11:33 μμ »

οπως τα λες... και δυστυχως παρατηρω οτι και ολη η Ευρωπη σιγα σιγα κυλαει προς τα ακροδεξια και εθνικιστικα κομματα. δεν θελω ουτε να σκεφτω που μπορει να οδηγησει αυτο...
The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:12:18 μμ »
Σαν σεκάνς ταινίας χαμηλού μπάτζετ που γυρίζεται χρόνια είναι. Με άλλους πρωταγωνιστές και ηθοποιούς, αλλά το ίδιο κοινό.
Και στο ίδιο έργο θεατές, και πληρώνοντας ακριβό εισιτήριο.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:15:02 μμ »
οπως τα λες... και δυστυχως παρατηρω οτι και ολη η Ευρωπη σιγα σιγα κυλαει προς τα ακροδεξια και εθνικιστικα κομματα. δεν θελω ουτε να σκεφτω που μπορει να οδηγησει αυτο...
Θα έλεγα προς Αμερική αλλά εκεί έρχεται ο Τραμπ.

Απέναντι ο Πουτιν, δίπλα ο ερντογαν

Not good...

Η Ευρώπη πρέπει να δει σοβαρά πως θα αναχαιτισει το λαικισμο και τον αυταρχισμο και να μείνει όρθια γιατί το μέλλον δεν διαγράφεται ευοιωνο

Η ειρήνη που ζούμε, η μεγαλύτερη περίοδος ειρήνης στην ιστορία για την Ευρώπη, δεν είναι μη αναστρεψιμη
Γαυρος οπαδος....

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:22:29 μμ »
Θα έλεγα προς Αμερική αλλά εκεί έρχεται ο Τραμπ.

Απέναντι ο Πουτιν, δίπλα ο ερντογαν

Not good...

Η Ευρώπη πρέπει να δει σοβαρά πως θα αναχαιτισει το λαικισμο και τον αυταρχισμο και να μείνει όρθια γιατί το μέλλον δεν διαγράφεται ευοιωνο

Η ειρήνη που ζούμε, η μεγαλύτερη περίοδος ειρήνης στην ιστορία για την Ευρώπη, δεν είναι μη αναστρεψιμη
έτσι ακριβώς.... έχει μαζευτεί πια στην εξουσία όλο το αφάν γκατέ της δημοκρατίας! οι οποιοι και με δεδομενη την τεχνολογια του σημερα δε θελουν και πολυ να αρχισουν να αμολανε πυρηνικες κεφαλες περα δωθε... εχω μια τελευταια ελπιδα οτι δε θα ερθει ο Τραμπ. μακαρι.... και θα μεινουμε στη γνωστη μη χειροτερη εστω, ακρως καπιταλιστικη συνταγη της Χιλαρι.

αυτο που λες ποσο το χω σκεφτει... η ειρήνη ποτέ δεν ήταν και δεν είναι δεδομένη. είναι απίστεευτα εύκολο  να τιναχτεί στον αέρα σε μια νυχτα.

άντε επιτέλους να ανοίγει κανα  θεμα ο Βικτωρας να λεμε και κατι σοβαρό.... :P

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:23:04 μμ »
Η Λαϊκιστική Δημοκρατία καλά κρατεί. Αν ήταν εταιρεία η Ελλάδα θα λέγαμε ότι έχει κλείσει. Απλά δεν υπάρχει ανάλογο ρήμα για χώρα.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:26:54 μμ »
.... και θα μεινουμε στη γνωστη μη χειροτερη εστω, ακρως καπιταλιστικη συνταγη της Χιλαρι.
Γιαννη μετα την τελευταια αδιαθεσια της Χιλαρι που παρα το οτι λενε οτι δεν ειναι τιποτα μαλλον ειναι αρκετα σοβαρο και ισως αυτο βοηθησει σημαντικα τον Τραμπ να αναλλαβει την προεδρια.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:26:58 μμ »
έτσι ακριβώς.... έχει μαζευτεί πια στην εξουσία όλο το αφάν γκατέ της δημοκρατίας! οι οποιοι και με δεδομενη την τεχνολογια του σημερα δε θελουν και πολυ να αρχισουν να αμολανε πυρηνικες κεφαλες περα δωθε... εχω μια τελευταια ελπιδα οτι δε θα ερθει ο Τραμπ. μακαρι.... και θα μεινουμε στη γνωστη μη χειροτερη εστω, ακρως καπιταλιστικη συνταγη της Χιλαρι.

αυτο που λες ποσο το χω σκεφτει... η ειρήνη ποτέ δεν ήταν και δεν είναι δεδομένη. είναι απίστεευτα εύκολο  να τιναχτεί στον αέρα σε μια νυχτα.
Υπάρχει ενδεχομένως και σημαντικό κύμα Αμερικανών που σκέφτονται Καναδά και κάποιοι και Ευρώπη σε περίπτωση εκλογής Τραμπ.

Βαλε και brexit και δημιουργείται προοπτική για την Ευρώπη σε περίπτωση που επιλυσει τα προβλήματα. Ειδάλλως τι να πω

Ο Άρης είναι μια λυση
Γαυρος οπαδος....

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 12, 2016, 09:29:18 μμ »
Υπάρχει ενδεχομένως και σημαντικό κύμα Αμερικανών που σκέφτονται Καναδά και κάποιοι και Ευρώπη σε περίπτωση εκλογής Τραμπ.
αυτο μεταξυ σοβαρου και αστειου το εχω ακουσει απο αρκετους πελατες (Αμερικάνους) στη δουλειά... για Καναδά κυρίως...