Oπως υποσχεθηκα ετσι και ανεβασα τις φωτο απο το citizen nighthawk που αγορασα εχτες.
Προκειται για ενα πολυ ποιοτικο ρολοι με μηχανισμο eco drive(πρωτη φορα για μενα),.Στην κατοχη μου,στο παρελθον κυριως ειχα seiko 007,orient maxo xl και ειπα να δοκιμασω και ενα citizen eco drive.Mεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μονο καλα λογια εχω να πω..Το δε μπρασελε του παρα πολυ καλο οπως βεβαια και το lume που ειναι πολυ δυνατο και με μπλε χρωμα.
Για το μαγαζι που το αγορασα τι αλλο να πω!!Επαγγελματιες με τα ολα τους.25 Απριλιου εφυγε απο κινα και το ειχα στα χερια μου 4 Μαιου.Για ακομη καλυτερη εξυπηρετηση εγραψαν στο πακετο οτι περιεχει μπρασελε και οχι ρολοι για αποφυγη τελωνειου(βλεπε φωτο).
Δεν ειμαι ειδικος σε review αλλα νομιζω οτι ολοι ξερετε τη ποιοτητα του nighthawk και για τα λεφτα του ειναι το κατι αλλο.Νομιζεις οτι τους εκλεψες κιολας.
Να αναφερω τη πολυ ωραια συσκευασια με τη δερματικη θηκη,το εργαλειο για να αντικαθιστας ευκολα μπρασελε με λουρακι,και το λουρακι δωρο της citizen μαζι με την εγγυηση και το βιβλιαρακι οδηγιων..Τι αλλο να ζητησει κανεις!!!