Αποστολέας Θέμα: Νέο diver από την Omega  (Αναγνώστηκε 81826 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Νέο diver από την Omega
« Απάντηση #200 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:36:05 μμ »
Μου 'ρχονται ένας δύο τύποι στο μυαλό που θα τα βουρτσίσουν εύκολα τα γυαλισμένα μέρη με το που θα το πάρουν.

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:40:09 μμ »

Επίσης, προτιμώ χίλιες φορές το παρακάτω. Το πιο όμορφο PO. Απλά καταπληκτικό......
Κρίμα που η Omega αποφάσισε να πάει άπατο.

Θα μπορούσες να εξηγήσεις τι εννοείς;

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:49:22 μμ »

Ποίημα    Πότε είπαμε θα κυκλοφορήσει;
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:52:39 μμ »
Η Ωμέγα λέει Νοέμβριο Κώστα.

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Μάρτιος 27, 2014, 11:04:18 μμ »
Ναι, γράφανε πολλοί ότι σκοπός της Ω ήταν να κόψει από τις πωλήσεις του μπλακ μπευ. Αλλά με τέτοια διαφορά τιμής δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού.
Εγώ με το μπρασελέ έχω ένα θέμα. Δεν το μπορώ το γυαλισμένο. Πάντως μάλλον μόδα πάνε να το κάνουν οι εταιρείες το γυαλισμένο μπρασελέ. Αν δείτε και η γκλασούτε κυκλοφόρησε στην έκθεση μοντέλο με αντίστοιχο μπρασελέ, δηλ μεγάλο μεσαίο τμήμα γυαλισμένο. Προσθέστε και την ρόλεξ από πολύ καιρό βέβαια πριν. Ακόμη και τα νέα ΑΤ που θα κυκλοφορήσει η Ω και παρουσίασε στην έκθεση, είναι με ίδιας φιλοσοφίας μπρασελέ (γυαλισμένο στη μέση). Φίλε καλλιτέχνη εγώ θα αποφασίσω αν το δω από κοντά (πόσο γυαλισμένο θα φαίνεται το γυαλισμένο;;). Στο ρολόι μου αρέσει πολύ η λεπτότερη γραμματοσειρά στο μπεζελ.
Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Μάρτιος 27, 2014, 11:07:20 μμ »
Νοέμβριο; Θα στήσω πάγκο να πουλάω κουμπαράδες!

Το κρύσταλλο μπομπέ φαίνεται πάντως. Το ίδιο λέει και στα specs που πόσταρε ο Χάρης.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Μάρτιος 27, 2014, 11:11:25 μμ »
...Στο ρολόι μου αρέσει πολύ η λεπτότερη γραμματοσειρά στο μπεζελ.

Ταυτιζόμεθα!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Μάρτιος 27, 2014, 11:12:48 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 27, 2014, 11:22:22 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Μάρτιος 28, 2014, 07:26:56 πμ »
 Εγώ από τις teaser φωτοραφίες είχα τρομάξει γιατί μου φαινόταν πολύ ίδιο με το ΡΟ. Έχοντας πιο ολοκληρωμένη εικόνα τώρα, ο διαχωρισμός στο χαρακτήρα είναι εμφανής παρόλο που υπάρχουν κοινά στοιχεία.

Θέλεις κάτι all around που να φοριέται με όλα αλλά ξεκάθαρα πιο ΣΠΟΡ; Θα πας στο ΠΟ
Θέλεις κάτι πιο ρετρό/vintage κτλ; Πάρε το νέο μοντελάκι με την αντίστοιχη (καταπληκτική) σχεδίαση στον χωρισμό 5λεπτων στο dial, sandwich, λεπτότερη στεφάνη κτλ

Στην αντιστοιχη περίπτωση της IWC, θα πήγαινα στο aquatimer vintage με τα μπούνια σε σύγκριση με το κανονικό aquatimer. Εδώ δεν ξέρω, και το νέο ΡΟ μου αρέσει πολύ (αν και πυργάκι)

We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Μάρτιος 28, 2014, 07:56:55 πμ »
Θα μπορούσες να εξηγήσεις τι εννοείς;
Εννοώ ότι είναι πολύ όμορφο και θα έπρεπε να το αφήσουν να παίξει μπάλα μόνο του για αρκετό καιρό ακόμα.
Με το συγκεκριμένο PO η Omega έκανε πολύ καλή δουλειά. Φοβερό μπρασελέ, ωραία κάσα και bezel, μηχανάρα.
Δε χρειαζόταν να ρίξει κι άλλο καταδυτικό στην αγορά.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Μάρτιος 28, 2014, 08:06:30 πμ »
γιατι λετε οτι εχει sandwich dial? αυτο δεν ειναι sandwich
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Μάρτιος 28, 2014, 09:34:19 πμ »
γιατι λετε οτι εχει sandwich dial? αυτο δεν ειναι sandwich
Όρκο δεν παίρνω αλλά έτσι φαίνεται. Δες στο 9 που πέφτει το φως υπό γωνία  :-\
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Μάρτιος 28, 2014, 10:09:37 πμ »
Σιγά μην το έβγαλε η Omega ρε παιδιά για να χτυπήσει το Black Bay. Η Omega δεν απευθύνεται σε WIS. Την Tudor εκτός από εμάς τους βλαμμένους στα fora δεν την ξέρει κανένας. Πόσα κομμάτια δηλαδή πουλάει το Black Bay που θέλει η Omega να βγάλει ρολόι για να πάρει μερίδιο της πίτας; Μην τρελαθούμε κιόλας...

Φαντάσου ότι είσαι αρραβωνιάρης, άσχετος από ρολόγια και σε πάει ο πεθερός να σου πάρει ρολόι. Και βλέπεις αυτό. Δεν θα το πάρεις; Θα το πάρεις, είναι κυριλοdiver, όμορφο, ανθεκτικό, έχει bling, είναι Omega, τι άλλο θες;

Αν  σου δείξει ο πωλητής το Tudor θα πεις, τι είναι αυτό ρε; Το ξέρει η μάνα του;
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 28, 2014, 10:54:27 πμ από koubilaihan »
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Μάρτιος 28, 2014, 10:51:39 πμ »
Την Tudor εκτός από εμάς τους βλαμμένους στο fora δεν την ξέρει κανένας. Πόσα κομμάτια δηλαδή πουλάει το Black Bay που θέλει η Omega να βγάλει ρολόι για να πάρει μερίδιο της πίτας; Μην τρελαθούμε κιόλας...
Αν  σου δείξει ο πωλητής το Tudor θα πεις, τι είναι αυτό ρε; Το ξέρει η μάνα του;
Σωστοοοοοος.....
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Μάρτιος 28, 2014, 11:32:52 πμ »
Ναι αλλα το βρίσκεις σε rolexoμαγαζα, σημαντικο για τη tudor.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: Νέο diver από την Omega
« Απάντηση #215 στις: Μάρτιος 28, 2014, 11:35:11 πμ »
Εννοώ ότι είναι πολύ όμορφο και θα έπρεπε να το αφήσουν να παίξει μπάλα μόνο του για αρκετό καιρό ακόμα.
Με το συγκεκριμένο PO η Omega έκανε πολύ καλή δουλειά. Φοβερό μπρασελέ, ωραία κάσα και bezel, μηχανάρα.
Δε χρειαζόταν να ρίξει κι άλλο καταδυτικό στην αγορά.

Έχεις δίκιο.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: Νέο diver από την Omega
« Απάντηση #216 στις: Μάρτιος 28, 2014, 11:37:24 πμ »
Σιγά μην το έβγαλε η Omega ρε παιδιά για να χτυπήσει το Black Bay. Η Omega δεν απευθύνεται σε WIS. Την Tudor εκτός από εμάς τους βλαμμένους στα fora δεν την ξέρει κανένας. Πόσα κομμάτια δηλαδή πουλάει το Black Bay που θέλει η Omega να βγάλει ρολόι για να πάρει μερίδιο της πίτας; Μην τρελαθούμε κιόλας...

Φαντάσου ότι είσαι αρραβωνιάρης, άσχετος από ρολόγια και σε πάει ο πεθερός να σου πάρει ρολόι. Και βλέπεις αυτό. Δεν θα το πάρεις; Θα το πάρεις, είναι κυριλοdiver, όμορφο, ανθεκτικό, έχει bling, είναι Omega, τι άλλο θες;

Επειδή αυτή είναι η νοοτροπία στην Ελλάδα. Οι εταιρίες όμως δεν απευθύνονται μόνο στην ελληνική αγορά. Με αυτή τη λογική θα πουλιόντουσαν 2-3 μάρκες όλες κι όλες.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Μάρτιος 28, 2014, 02:34:35 μμ »

Εν μερει συμφωνω ομως μην ξεχνας πως το ρολοι δεν εχει ημερομηνια. Πολυ δυσκολα καποιος που δεν ξερει η δεν ασχολειται εστω θα δωσει ενα ταλιρο να παρει κυριλο diver χωρις ημερομηνια.....
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Μάρτιος 28, 2014, 09:15:42 μμ »

Θοδωρή, διάβασε αν θέλεις όλο το νήμα εδώ http://forums.watchuseek.com/f20/new-teaser-omega-basel-996983.html ή και σε άλλα νήματα που ανοίχθηκαν σχετικά. Θα δεις σε πολλά σημεία να αναφέρεται αυτό. προφανώς κανείς δεν είχε πρόσβαση στους σχεδιασμούς της Ω και απλά κάνανε υποθέσεις. Οι οποίες ήταν τέτοιες ώστε λέγανε ακόμη και για χρήση της 2500 μηχανής για να μειωθεί η τιμή του ρολογιού και να πάει να χτυπήσει στα ίσα το μπαλκ μπευ (θα βοηθούσε να μειωθεί και το ύψος του ώστε να δείχνει ακόμη πιο κοντά στο αρχικό). βέβαια εκεί (μείωση τιμής) θα χάνανε την επιδίωξη να έχουν τιμές-φτάσουν την ρόλεξ. Από την τιμή και μόνο που έχει το νέο καταδυτικό, προφανώς και δεν υπάρχει σύγκριση (αφήνω κατά μέρος την τεχνολογία). και ένα ακόμη που έχω διαπιστώσει όσο παρακολουθώ το WUS, προτείνονται τα εξής ρολόγια: moon, black bay και τα νόμος. Με αυτή τη σειρά. Τέλος, οι πωλήσεις ρολογιών ρετρό (επανεκδόσεις) και το αυξημένο ενδιαφέρον του κόσμου για τέτοια ρολόγια νομίζω ότι οδηγούν τις εταιρείες σε επανεκδόσεις ή περίπου επανεκδόσεις

σχετικά με το σάντουιτς καντράν, δείτε φώτο

Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Μάρτιος 28, 2014, 10:01:13 μμ »
Συμφωνώ με τον Θοδωρή, χλωμό το κόβω κι εγώ να βγάλει ρολόι η Ω για να κοντράρει το Black Bay. Το ότι το λένε κάποια γατάκια στο wus δεν σημαίνει και τίποτα. Τι λέμε εμείς στο mywatch μετράει ;)  :D

Εν τέλει πιστεύω πως είναι απλά μια κίνηση στα πλαίσια της επιστροφής σε vintage look πολλών κατασκευαστών.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης