Έχω παρακολουθήσει όλα τα νήματα για τα νέα μοντέλα της Ω στο WUS. Τα παρακάτω προέρχονται από το τι διάβαζα εκεί μέσα. Λοιπόν:
Υπήρχε η άποψη ότι το νέο Ω θα προσπαθήσει να πάρει μερίδιο από το black bay (γι’ αυτό και υπάρχει αυτή η αναβίωση παλιότερου μοντέλου-κατά πόσο είναι αναβίωση, δεν το γνωρίζω, θα δείξει). Η τεχνολογία που ενσωματώνει το νέο καταδυτικό, δεν νομίζω ότι θα πετρέψει στην Ω να το τοποθετήσει τιμολογιακά δίπλα στο black bay.
Υπήρχε η άποψη ότι η Ω θέλει να χτυπήσει το Sub και γι αυτό θα έχει και ανάλογη τιμή, και ανάλογο μέγεθος, και πιο διαχρονικό σχεδιασμό (για να πετύχουν το τελευταίο ανατρέξανε σε κάποιο πιο παλιό τους μοντέλο)
Αναφέρανε ότι η Ω έχει κάνει τρομερά άλματα στην κατεύθυνση μείωσης πάχους των μηχανών της λόγω της έντονης δυσαρέσκειας που έχει εισπράξει από καταναλωτές της για αυτό ακριβώς το λόγο. Αν το νέο καταδυτικό είναι πάχους ΡΟ, νομίζω ότι έχουν χάσει, ενώ θα παρατηρηθεί και κανιβαλισμός πωλήσεων μεταξύ του νέου καταδυτικού και του ΡΟ
Αναφέρθηκε επίσης για νέα κουρδιστή μηχανή από την Ω.
Αναφέρθηκε επίσης νέο ντρεσς μοντέλο με καντράν από εκείνα τα παλιά που είχαν σχέδιο γωνιών μέσα στο καντράν (δεν ξέρω πως ακριβώς τα λέγανε παν-πι κάτι τέτοιο τέλος πάντων).
αναφέρθηκε επίσης ότι μάλλον τελειώνουν τα προσιτά Ω. Τιμές υψηλές πλέον (μάλλον στοχεύοντας μερίδιο από την rolex)
Το τι ακριβώς θα παρουσιαστεί δεν το γνωρίζουμε. Αλλά σύντομα θα μάθουμε περισσότερα
Επισήμανση 1: η rolex δεν κάνει έκπτωση (ή κάνει μικρή), η Ω κάνει (και μάλιστα σημαντική)
Επισήμανση 2: ακόμη και με την έκπτωση κάποια Ω είναι ακριβά
Επισήμανση 3: αν η διαφορά μετά έκπτωση είναι μικρή, μάλλον ο κόσμος θα πάει Rolex όπως λέει ο κώστας
Strifteros