Και επειδή δεν μου αρέσει το greek drama πολλή σοβαρίλα...

και επειδή λέτε ότι το forum φλώρεψε...
ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Μπορεί και να έχεις δίκιο, φίλε Ιstar, μπορεί και όχι (γιατί, μη ξεχνάς, η άλλη πλευρά έπρεπε να έχει την ευκαιρία της να μιλήσει, προτού να κυκλοφορήσω το κείμενο που περιγράφεις..).
Δεν συνεχίζω, δεν ξαναλέω τίποτα για το θέμα..
Το σιχάθηκα, πραγματικά!!
Δεν μου λες, όμως;
Πως γράφεις τόσο γρήγορα;

Έχω ξαναδει και άλλα ποστ σου και δεν παίζεσαι στην ταχύτητα.. 
Επίσης και στο χιούμορ (καμμιά φορά
), αλλά και στους συνδυασμούς κειμένων και εικόνας που κάνεις.. 
Edit: Τώρα είδα την πρότασή σου να διαγραφούν ποστ..
Μακάρι! Δεν πα' να διαγραφεί και όλο το νήμα.. 
1. Όχιιιι!!!! Τι δίκιο έχω? εγώ που θα μαλώσω??
2. Δεν γράφω γρήγορα παρεμβάλονται 3-4 απαντήσεις μέχρι να απαντήσω απλά το βλέπεις μαζεμένο το κείμενο, αλλά δεν ξέρεις πόση ώρα κάνω για να μπει σε τάξη με είκόνες μια σκέψη. Γιαυτό δεν γράφω και συχνά.
2. Δεν είπα να διαγραφεί για να ξεχαστεί το θέμα καλά έκανες και το έβαλες. Απλά είπα να συνταχθεί εκ νέου αν δεν βαριέσαι και θες να πεις τι, πώς, που, πότε, πόσο.
Κάτι σαν τεχνική έκθεση όπως κάνουμε στον δικό μου κλάδο.

Πάντως εσύ πήρες ένα ρολόι με άλλα χαρτιά από δόλο ή αφέλεια του Καταστήματος/ ή του πωλητή και τελικά πήρες τα χρήματα πίσω. Αυτό κατάλαβα εγώ.
PS: andrey_σε ποσταρα πάνω χωρίς να πάρω άδεια, μπες να μαλώσουμε κότα που όλο με τους άλλους τους gay τα βάζεις
ξέρουν αυτοί ποιοί είναι, αυτοί που το γύρισαν όλοι σε Πανέρια για να κάνουνε τους άντρες με μεγάλο ρολόι.
( Θα μαλώσω σήμερα ή δεν τσιμπάει τίποτα? )

edit: Εννοείται ότι ένα θέμα αγοραπωλησίας είναι πολύ σοβαρό πάντα. Εκεί τελειώνει η πλάκα και μπαίνουν τα χρήματα στη μέση
και κανόνες εμπορίου. Για να μην παρεξηγούμαι ότι είμαι χαβαλές. Απλά δεν είναι θέμα για να μαλώσει όλο το forum μεταξύ
του.