Αποστολέας Θέμα: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει  (Αναγνώστηκε 52986 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #160 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:27:28 μμ »
karteo, κάθε τρίτη λέξη σου είναι 'x..στηκα'..

Όμως, όσα αναφέρεις είναι ψευδή: εσύ πρώτος αποκάλυψες την ιδιότητά μου ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Εσύ ξεκίνησες και σου απάντησα ανάλογα.

Και έτσι, θα συνεχίσω (αν με εννοείς..)

Εδώ, τώρα πια δεν μιλάμε για 'ρολόγια'..
Έχεις έρθει σε νερά που δεν ξέρεις.

Γιαυτό, πρόσεχε τι λες!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:31:21 μμ »
karteo, κάθε τρίτη λέξη σου είναι 'x..στηκα'..

Όμως, όσα αναφέρεις είναι ψευδή: εσύ πρώτος αποκάλυψες την ιδιότητά μου ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Εσύ ξεκίνησες και σου απάντησα ανάλογα.

Και έτσι, θα συνεχίσω (αν με εννοείς..)

Εδώ, τώρα πια δεν μιλάμε για 'ρολόγια'..
Έχεις έρθει σε νερά που δεν ξέρεις.

Γιαυτό, πρόσεχε τι λες!

σκιαχτηκα
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:31:29 μμ »
Σπύρο (svl) έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου σ' αυτή την ατυχή αγορά και έκανες το καθήκον σου με το παραπάνω ενημερώνοντάς μας και σ' ευχαριστούμε.
Αλλά κάπου εδώ πρέπει να το σταματήσεις/σταματήσετε νομίζω γιατί κατάντησε αηδία χωρίς λόγο.
Ο karteo δεν είναι αντίδικος αλλά συνφορουμίτης με λιγότερη ίσως υπομονή από τους υπόλοιπους.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:34:59 μμ »
Παίδες η αντιπαράθεση πλέον δεν έχει νόημα και χάνεται και η ουσία του νήματος. Τα μέλη λίγο πολύ έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Ο γραπτός λόγος φέρνει παρεξηγήσεις, αντίθετα svl και karteo θα τα βρίσκανε μια χαρά σ'ένα μεζεδομάζωμα.

Παρακαλώ να μείνουμε εδώ και να μη συνεχίσουμε έναν ανούσιο διαπληκτισμό.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Re: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #164 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:39:09 μμ »
κλασσικος δικηγορος. συρραφη απομονωμενων φρασεων για δημιουργια εντυπωσεων και απαντησεις ...καμμια :lol:

Πάρτο πίσω για τους δικηγόρους ρε, αυτό που περιγράφεις είναι ξεκάθαρα κλασσικός δημοσιογράφος!!    :smt033
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Re: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #165 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:42:05 μμ »
Πάρτο πίσω για τους δικηγόρους ρε, αυτό που περιγράφεις είναι ξεκάθαρα κλασσικός δημοσιογράφος!!    :smt033

πω ρε πστη μου, ποσοι ειστε? :lol:

δυο φιλαρακια που εχω παντως ο ενας προτιμαει να λεει οτι δουλευει ως πιανιστας σε μπουρδελο και ο αλλος οτι ασχολειται με το χουπισμο (aka μπασκε) επαγγελματικα :lol:

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:46:06 μμ »
Σπύρο (svl) έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου σ' αυτή την ατυχή αγορά και έκανες το καθήκον σου με το παραπάνω ενημερώνοντάς μας και σ' ευχαριστούμε.
Αλλά κάπου εδώ πρέπει να το σταματήσεις/σταματήσετε νομίζω γιατί κατάντησε αηδία χωρίς λόγο.
Ο karteo δεν είναι αντίδικος αλλά συνφορουμίτης με λιγότερη ίσως υπομονή από τους υπόλοιπους.

Κώστα, ευχαριστώ για τις θετικές απόψεις σου.

Όμως, ας ξεφύγουμε πια από την 'άτυχη' αγορά.
Το ποστ που ανέβασα σήμερα, δεν αφορούσε την αγορά αυτή, αλλά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάποιες καταστάσεις.
Αφορμή βρήκα, δηλαδή, για να πω άλλα πράγματα (που είχαν σχέση με τη στάση του karteo) και όχι να μιλήσω πάλι για τα ίδια.

Στην πορεία όμως, βλέπω ότι το πράγμα πάει αλλού..
Δείτε λίγο ποιός ξεκίνησε με τα 'επαγγελματικά':

και σορρυ για το οτι τολμησα να πω μια αποψη για το θεμα δολου. ξεχασα οτι απευθυνομαι σε δικηγορο και θα επρεπε να εχω διαβασει δικονομια για να ποσταρω στο φορουμ :lol:

Γιάννη, η ιδέα σου ίσως να ήταν καλή, όμως κάτω από άλλες συνθήκες..

Μια που παρεμβαίνετε, θα παρακαλούσα για τις απόψεις σας και πάνω στις προσβλητικές φράσεις και δηλώσεις του karteo..

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:50:27 μμ »
που ειδες τις προσβολες βρε συ? εισαι καλα?
μου εγραψες δασκαλιστικα το:

"τρομάρα μας, θες να μου κάνεις και διάλεξη για το 'δόλο'."

και σου απαντησα αυτο για το δολο.

αν αυτο που εγραψα το θεωρεις προσβλητικο τοτε μαλλον δινεις νεο ορισμο στη λεξη.

ρε παιδια πειτε του οτι φταιω, να το λεω κι εγω, φταιω, φταιω, ζητω ταπεινα συγγνωμη, δεν θα το ξανακανω, ελεος, σε παρακαλω δεν αντεχεται αλλο. :)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:51:57 μμ »
Έπειτα από τόσα posts, εγώ πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλο το story και κυρίως δεν έχω αντιληφθεί ποιός "κατηγορείται" και γιατί...

Εάν έχω καταλάβει καλά, το ρολόϊ πουλήθηκε στον Νίκο με "πειραγμένα" (πλαστά ή όπως θέλετε πείτε το χαρτιά). Ο οποίος δεν το ήξερε κατά τον ίδιο, ή το ήξερε κατά τον Σπύρο (αυτό νομίζω είναι το όνομα του slv, σωστά;)

Πέρα του ότι σε όλες τις συναλλαγές που είχα μέχρι τώρα με τον Νίκο ήταν καθόλα ΟΚ, αυτό που πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω είναι το εξής: Τι ακριβώς θα κέρδιζε ο Νίκος αγοράζοντας ένα ρολόι με πλαστά χαρτιά εν γνώσει του και πουλώντας το στη συνέχεια σε κάποιον άλλον;

Με πιο απλά λόγια, ποιό είναι το πιθανό του κίνητρο για να κάνει κάτι τέτοιο;
Και επειδή και εγώ είμαι των...θετικών επιστημών (Φυσική) και προτιμώ τα συγκεκριμένα παραδείγματα από τις γενικές τοποθετήσεις, διακρίνω τρεις πιθανές περιπτώσεις:

1) Ο Νίκος αγόρασε το ρολόϊ από τον Πρίντεζη σε τιμή καινούργιου (όπως λέει ο Νίκος) ας πούμε 4,500Ε και το πούλησε στο Σπύρο 3,400E (ήταν η τιμή της αγγελίας του). Κέρδος: -1,100Ε
2) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη σε τιμή μεταχειρισμένου, να πούμε περίπου 3,400Ε ? Και το πούλησε στην ίδια τιμή. Κέρδος: 0Ε.

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις δε διακρίνω κανένα κίνητρο.

Και η τρίτη option:
3) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη, εν γνώσει και του Νίκου και του Πρίντεζη ότι το ρολόϊ είναι κλεμμένο και έχει πλαστά χαρτιά (το ότι είναι γνήσιο είναι δεδομένο) σε "σκοτωμένη" τιμή, προκειμένου να το πουλήσει 3,400Ε και να βγάλει και κέρδος.

Η μόνη περίπτωση που είναι "λογική".
Και εδώ όμως υπάρχει το εξής παράλογο: ένα μέλος του forum το οποίο σε όσες αγοραπωλησίες / συναλλαγές έχει κάνει είναι άψογος (κατά γενική ομολογία) αποφασίζει να βγάλει κέρδος διακινώντας ένα γνήσιο αλλά κλεμμένο ρολόϊ με πλαστά χαρτιά.
Και (εδώ έγκειται το υπερ-παράλογο) το πουλάει σε ένα άλλο μέλος του forum, που σημαίνει σε κάποιον άνθρωπο που είναι πιο ψαγμένος. Δεν το πουλάει δλδ. σε κάποιον τυχαίο που ψάχνει ένα PANERAI και που δεν ξέρει ούτε COSC τι σημαίνει...

Πέρα από το στενάχωρο του όλου θέματος, προσωπικά αδυνατώ να βρω μία λογική εξήγηση στα όσα έχουν γραφτεί/ακουστεί...

Το μόνο που μου έχει μείνει τελικά, είναι ότι μάλλον θα αποφύγω τον Πρίντεζη σε μελλοντικές μου αγορές.
Τελικά ο μεγαλύτερος "θιγμένος" από το όλο θέμα, αυτός είναι μου φαίνεται...

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:53:32 μμ »
svl και karteo θα τα βρίσκανε μια χαρά σ'ένα μεζεδομάζωμα.
Είσαστε μέσα για "Σούρουπο";;; Τι ώρα να πούμε την Παρασκευή;
Να το κανονίσουμε εγκαίρως γιατί την άλλη φορά του είχε τελειώσει το κοκορέτσι.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:55:36 μμ »

Να φέρεις και την κάρτα εγγύησης του καινούργιου σου PANERAI να κάνουμ έναν έλεγχο γνησιότητας....  :wallbash:

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:56:03 μμ »
Έπειτα από τόσα posts, εγώ πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλο το story και κυρίως δεν έχω αντιληφθεί ποιός "κατηγορείται" και γιατί...

Εάν έχω καταλάβει καλά, το ρολόϊ πουλήθηκε στον Νίκο με "πειραγμένα" (πλαστά ή όπως θέλετε πείτε το χαρτιά). Ο οποίος δεν το ήξερε κατά τον ίδιο, ή το ήξερε κατά τον Σπύρο (αυτό νομίζω είναι το όνομα του slv, σωστά;)

Πέρα του ότι σε όλες τις συναλλαγές που είχα μέχρι τώρα με τον Νίκο ήταν καθόλα ΟΚ, αυτό που πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω είναι το εξής: Τι ακριβώς θα κέρδιζε ο Νίκος αγοράζοντας ένα ρολόι με πλαστά χαρτιά εν γνώσει του και πουλώντας το στη συνέχεια σε κάποιον άλλον;

Και επειδή και εγώ είμαι των...θετικών επιστημών (Φυσική) και προτιμώ τα συγκεκριμένα παραδείγματα από τις γενικές τοποθετήσεις, διακρίνω τρεις πιθανές περιπτώσεις:

1) Ο Νίκος αγόρασε το ρολόϊ από τον Πρίντεζη σε τιμή καινούργιου (όπως λέει ο Νίκος) ας πούμε 4,500Ε και το πούλησε στο Σπύρο 3,400E (ήταν η τιμή της αγγελίας του). Κέρδος: -1,100Ε
2) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη σε τιμή μεταχειρισμένου, να πούμε περίπου 3,400Ε ? Και το πούλησε στην ίδια τιμή. Κέρδος: 0Ε.

Και η τρίτη option:
3) Το αγόρασε από τον Πρίντεζη, εν γνώσει και του Νίκου και του Πρίντεζη ότι το ρολόϊ είναι κλεμμένο και έχει πλαστά χαρτιά (το ότι είναι γνήσιο είναι δεδομένο) σε "σκοτωμένη" τιμή, προκειμένου να το πουλήσει 3,400Ε και να βγάλει και κέρδος.

Και εδώ όμως υπάρχει το εξής παράλογο: ένα μέλος του forum το οποίο σε όσες αγοραπωλησίες / συναλλαγές έχει κάνει είναι άψογος (κατά γενική ομολογία) αποφασίζει να βγάλει κέρδος διακινώντας ένα γνήσιο αλλά κλεμμένο ρολόϊ με πλαστά χαρτιά.
Και (εδώ έγκειται το υπερ-παράλογο) το πουλάει σε ένα άλλο μέλος του forum, που σημαίνει σε κάποιον άνθρωπο που είναι πιο ψαγμένος. Δεν το πουλάει δλδ. σε κάποιον τυχαίο που ψάχνει ένα PANERAI και που δεν ξέρει ούτε COSC τι σημαίνει...

Πέρα από το στενάχωρο του όλου θέματος, προσωπικά αδυνατώ να βρω μία λογική εξήγηση στα όσα έχουν γραφτεί/ακουστεί...

Το μόνο που μου έχει μείνει τελικά, είναι ότι μάλλον θα αποφύγω τον Πρίντεζη σε μελλοντικές μου αγορές.

respect απειρα.
ακριβως οσα προσπαθω να πω και ο λογος για τον οποιο ζηταω διευκρινισεις σχετικα με τα ποσα αγορας/ανταλλαγης για το 111 και το ποσο που το πηρε πισω το καταστημα που δε μας το λενε για να λυθει απολυτως ο αλγοριθμος αυτος.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:57:00 μμ »

Και η τρίτη option:

Άγγελε, προς Θεού, σε παρακαλώ μην ξαναγυρίζουμε σε αυτό το θέμα..

Πίστεψέ με, δεν μπορώ καν να το βλέπω (ακόμα και το ποστ σου δεν μπορώ να το διαβάσω..)
'Αλλο προσπάθησα να πω σήμερα, αλλά δεν γίνεται κατανοητό: ξεχνάμε Νίκους, Σπύρους και τα πάντα!
Τι κάνουμε όταν θέλουμε να επικοινωνήσουμε στο φόρουμ τις σχετικές (και με κάποιους κινδύνους) εμπειρίες μας;

Αυτό ήθελα να πούμε!
Κάνουμε αυτά που  λέει ο karteo;

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:59:06 μμ »
γραφουμε την ιστορια μας με ακριβεια και αποδειξεις εαν τυχον υπαρχουν χωρις να λεμε ονοματα και δνσεις στο public και τα δινουμε μονο σε οποιον μας τα ζητησει προσωπικα για δικη του χρηση.

παγια τακτικη σε ολα τα φορα του κοσμου.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Μάρτιος 09, 2014, 02:59:42 μμ »

μετα τις 8 γιατι πριν τις 8 νηστευω
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Μάρτιος 09, 2014, 03:06:55 μμ »

Υποσχεθήκαμε Ν Ιωνία στον kosdome, οπότε πάμε εκεί, είχαμε περάσει πολύ καλά ;)

Θα βάλουμε svl και karteo απέναντι, θα παίξουν ένα μπρα ντε φερ και θα τελειώσει η ιστορία ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Μάρτιος 09, 2014, 03:24:38 μμ »
γραφουμε την ιστορια μας με ακριβεια και αποδειξεις εαν τυχον υπαρχουν χωρις να λεμε ονοματα και δνσεις στο public και τα δινουμε μονο σε οποιον μας τα ζητησει προσωπικα για δικη του χρηση.

παγια τακτικη σε ολα τα φορα του κοσμου.

Και τι ΔΕΝ έκανα σωστά;

Φταίω εγώ, αν ανάμεσα στις αποδείξεις ήταν ΚΑΙ η κάρτα συγκεκριμένου καταστήματος;;;
(για το οποίο μάλιστα, δεν μίλησα και πρώτος..)

Φταίω, αν ο πωλητής είναι μέλος του ίδιου φόρουμ;
(στον οποίο και τηλεφωνικά ζήτησα να βγει και να μιλήσει και τον προκαλούσα εδώ και 15 μέρες και αυτός σώπαινε;)

Φταίω εγώ που δεν βγήκε να πει την αλήθεια;

Παρότι φρικτά κουραστικό, γυρίζοντας πίσω στο νήμα δεν βλέπω τι θα μπορούσε να είχε ειπωθεί αλλιώς.

Γιάννη, εγώ μόνο απέναντι από αυτό το karteo κάθομαι:

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Μάρτιος 09, 2014, 03:34:33 μμ »
svl έχεις δίκιο στην αγοραπωλησία, καλά έκανες και πήγες να προφυλάξεις και τους υπόλοιπους. Και σωστά πήρες πίσω τα χρηματά σου.

Το ότι έκανες το θέμα Greek drama είναι καθαρά δική σου ευθύνη.
Μπορούσες απλά να συντάξεις ένα κείμενο
"Την τάδε του μηνός αγοράστηκε το τάδε μοντέλο από το τάδε κατάστημα το οποίο πωλήθηκε σε μένα με παραποιημένες κάρτες στην τιμή των μπλα μπλα μπλα,"
Ότι έγινε στα αλήθεια δηλαδή. Μετά αν ήθελες μπορούσες να προσθέσεις και τα δικά σου συμπεράσματα αν πχ. ήταν κλεμμένο ή απλά χωρίς χαρτιά ρολόι ( έχει μεγάλη διαφορά ) δύο αδικήματα το ένα, ένα αδίκημα το άλλο.

Το θιγόμενο μέλος ή το κατάστημα θα μπορούσαν να πάρουν επίσημη θέση αν ήθελαν.

Και αφού θίγεσαι τόσο με τον κλάδο σου, γιατί δεν γράφεις δικηγορικά και γράφεις σκηνοθετώντας το CSI Πρίντεζης?

Εσύ πόσταρες 5 φωτό με 5 μισές πληροφορίες και περίμενες να δεις τι θα γίνει από κάτω.
"Α φίλε καταπληκτικό πως το βρήκες..."
"Ποιός λοποδύτης κάνει τέτοια..."
"Πω ζημιάααα..."

Μετά ακόμα δύο τρεις πληροφορίες και 3-4 υπονοούμενα
"Εγώ περίμενα να δω τι θα γίνει, αν θα πάρει θέσει αυτός που καιγόταν η γούνα του..μπλα μπλα μπλα"
Κάτι τέτοιο δήλαδή μαζί με δικά σου συμπεράσματα τα οποία μπορεί να είναι αλήθεια αλλά οι πληροφορίες είναι ότι νάναι.
"Άστα αυτά omegasnick όταν πήγαμε στο μαγαζί σε είδα πως έκλεισες το μάτι στον υπάλληλο.."

Μετά από 40 posts λες κάτι για τιμή από ανταλλαγή και ξαναμανά όλα τα προσωπικά συμπεράσματα μπλεγμένα με γεγονότα αχταρμάς.
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/cSsbZrnB9u4" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cSsbZrnB9u4" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Από την αρχή μπορούσες να συντάξεις δύο κείμενα. Ένα με τα γεγονότα και ένα με τα συμπεράσματα σου και να κρίνει όποιος θέλει.

Εκτός ότι δεν το έκανες για δικηγόρος που "και καλά" θα γνώριζε πώς να κινηθεί και τι να γράφει δημόσια ( και να προσβληθείς όσο θες δεν με νοιάζει χ...κα ) έστησες αργά αργά ένα λαικό δικαστήριο με στοιχεία Δυναστείας, Λάμψης και Law & Order.

Τώρα περιμένεις να πούμε όλοι
"Ααα τους κλεφταράδες!! σίγουρα, ο omegas τα έχει κάνει πλακάκια με το κατάστημα και σπρώχνουν ρολόγια στην αγορά μέσω forum, και όχι ένα τα πλοκάμια τους επεκτείνονται και σε ξένα forum και το κάνουν εδώ και 10 χρόνια!! ??? " λες και ξέρουμε κανέναν απ' τους δυό σας.
Εκτός αν γράφεις μόνο για τους γνωστούς σας οπότε OK να μην μιλάμε οι υπόλοιποι.
Δηλαδή εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι θες, όλο το forum να συμφωνήσει στα δικά σου συμπεράσματα και όποιος πει κάτι διαφορετικό θυμώνεις και θίγεσαι.
Εγώ λέω να σταματήσετε να μαλώνετε να διαγραφεί το ανυπόστατο νήμα και να θέσεις ένα νέο post ( αφού ηρεμήσεις )
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/PTlacHPN-Ek" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PTlacHPN-Ek" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
με όλα τα γεγονότα στο οποίο να μπορεί πάρει θέση το Κατάστημα και ο omegasnick, οι υπόλοιποι δεν έχει λόγο να απαντάμε μόνο να διαβάζουμε δεν είμαστε δικαστές ούτε ξέρουμε τι έγινε αφού δεν μας λέτε τι έγινε.
Πώς έγινε η αγορά, δεν έγινε έλεγχος? πώς έγινε η επιστροφή, πόσο, δεν ξέρουμε τίποτα σχεδόν όλο κάτι βγαίνει.
Τι θέση να πάρουμε και γιατί να πάρουμε θέση δεν είναι δουλειά μας αφού τα λεφτά τα πήρε πίσω, μόνο να ενημερωθούμε μπορούμε για να προσέχουμε.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Μάρτιος 09, 2014, 03:40:42 μμ »
αει μπραβο. γιατι σε λιγο θα ενιωθα σαν τον τραγουδιστη στο γαλατικο χωριο.
to the point istar. ακριβως ομως
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Μάρτιος 09, 2014, 03:45:11 μμ »

Το ότι έκανες το θέμα Greek drama είναι καθαρά δική σου ευθύνη.

Μπορεί και να έχεις δίκιο, φίλε Ιstar, μπορεί και όχι (γιατί, μη ξεχνάς, η άλλη πλευρά έπρεπε να έχει την ευκαιρία της να μιλήσει, προτού να κυκλοφορήσω το κείμενο που περιγράφεις..).

Δεν συνεχίζω, δεν ξαναλέω τίποτα για το θέμα..
Το σιχάθηκα, πραγματικά!!

Δεν μου λες, όμως;
Πως γράφεις τόσο γρήγορα; ??? ??? ???
Έχω ξαναδει και άλλα ποστ σου και δεν παίζεσαι στην ταχύτητα.. :up:
Επίσης και στο χιούμορ (καμμιά φορά ;) ), αλλά και στους συνδυασμούς κειμένων και εικόνας που κάνεις.. :up:

Edit: Τώρα είδα την πρότασή σου να διαγραφούν ποστ..
Μακάρι! Δεν πα' να διαγραφεί και όλο το νήμα.. ;)